Wednesday 4 January 2012

Hoe je een Three Point Zet Do

U bent op uw weg naar huis van een hectische dag op het werk. De smalle weg is het bruisende met zwaar verkeer. U bent een verstandig bestuurder en volgen strikt de verkeers-en Lane regels. Heel tevreden met het werk van de dag, die u op de autoradio en proberen te ontspannen. De muziek begint te werken op je en je voelt jezelf ontspannen. U bent ondergedompeld in je gedachten en de muziek is rustgevend uw vermoeide zenuwen. Dan opeens je wil vermijden weg uw gedachten met een schok.
Het is je zoon jarig, vandaag! U hebt geen bracht een cadeau voor hem nog niet. Je hebt al geslaagd voor de cadeauwinkel en nu wil je weer daar te komen. Nu dat gaat moeilijk worden, zeg je tegen jezelf. Maar je bent links met geen andere keus dan om te draaien. Na al die jaren van het rijden, heb je nog niet helemaal ontwikkeld de expertise over de techniek van het maken van een drie punt beurt doen. Je probeert te herinneren wat de proef op de weg rijden opleiding gids zei ongeveer twee en drie punt draait. Je lijkt te gaan blanco. Je plotseling herinneren dat, een paar dagen rug, over een paar drankjes, u bespraken over hoe een drie punt turn doen in een wagen, met uw vriend. Je probeert te herinneren het stap voor stap.
Hoe maak je een Three Point Draai doen
Stap 1
Check voor verkeer op beide zijden van de weg. Signaal naar rechts en beginnen te bewegen langzaam. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte voor u om de auto te stoppen. Zodra de auto tot stilstand is gekomen, zet de linker knipperlicht signaal. Zodra de weg vrij is, sturen uw auto naar links en vooruit naar de weg oversteken. Stop de auto. Dit is 1 punt.
Stap 2
U bent nu aan de linkerkant van de weg. Verschuiving van de auto in de achteruit na signalering aan de rechterkant. Controleer om te zien of de weg vrij is, langzaam een ​​back-up tijdens het draaien van je stuur naar rechts. Stop de auto. Dit is punt 2.
Stap 3
Kijken voor de verkeer op de weg. Zodra de weg vrij is, verander je spullen om vooruit te komen. Dat is punt 3.
Een aantal tips; Kijk voor voetgangers en de naderende verkeer. ; Kies een geschikte plaats om te draaien. Draai niet buurt spoorbanen, lantaarnpalen, curven op de weg en bomen. ; Niet abrupt te stoppen de auto. Je wilt niet om het verkeer in verwarring achter je. is dat zo ? ; Onnodig te zeggen, volg altijd verkeersregels. Je wilt niet dat een agent staat in voor u met een ticket. , Lees meer op; Rijden veiligheid; Dronken rijden; Joepie! Je hebt zojuist een drie punt weer in de tijd. Een blik op uw gelukkige zoon, vergeet je wat u hebt meegemaakt dat geschenk te kopen. Bent u niet opgewonden van? You hebt verslagen je angst van hoe een drie punt beurt doen. Wasn't het waard?

No comments:

Post a Comment