Friday 6 January 2012

Grof Krullend haar

Voor velen van ons, grof krullend haar is moeilijk te beheren, aangezien het kost te veel tijd en moeite. Als u dik grof krullend haar, is de kans groot dat het wordt droog, kroezig en onhandelbaar, maakt niet uit wat je doet met hen. Er zijn zoveel reclames op televisie en tijdschriften ons te vertellen welke producten te kopen voor bepaalde soorten haar. Als je in de supermarkt, lopen door het gangpad haarverzorging, zijn er honderden producten die beweren het beste te werken voor je haar. Maar hoe doe je weten welke van deze producten zullen u helpen te temmen je grove krullen? Laten we kijken of we u kunnen helpen oplossen van dit mysterie.
Beste Shampoo voor grof krullend haar; Een shampoo's primaire taak is om resten te verwijderen from haar, met inbegrip overtollige olie en vervuiling. Bepaalde shampoos verkocht in supermarkten hebben natriumlaurylsulfaat / Laureth Sulfate, die zijn uitvalsbasis oppervlakteactieve stoffen (schuimmiddelen). Ze schuimt als je je haar te wassen met haar. Echter, in de tijd van deze oppervlakteactieve stoffen maken uw haar extreem droog en kan breken de haarschacht. Selecteren van de juiste shampoo voor je haartype maakt een wereld van verschil. Het is het verschil tussen een geweldige haar dag en een bad hair day.
Shea Butter Shampoo; een milde shampoo geformuleerd met shea butter, beschermt en herstructureert haar door herstel van de natuurlijke pH, waardoor hair fris en glanzend. Hair vezels krijgen glad en de hoofdhuid van de natuurlijke olie evenwicht wordt beschermd. Gebruik van shea boter voor haar is aan te raden om ze te beschermen tegen vervuiling en de steeds veranderende weer.
Romige Shampoo; Gebruik romige shampoo in plaats van te verduidelijken of duidelijke shampoos. Het houdt haar gezond en sterk. Romige shampoo hebben meer hydraterende stoffen dan duidelijk shampoos, die nodig is voor droog krullend haar. Duidelijke shampoos hebben de neiging om uw haar te drogen.
Organische Shampoo; Biologische shampoo laat weinig residu in je haar en onderhoudt hun natuurlijke zachtheid. Deze shampoos herstel van de schade aan uw haar met een jarenlange rechttrekken, kleuren en föhnen. Biologische shampoos ingrediënten bevatten zoals aloë vera, kokosnoot, jojoba-olie, biologische shea boter, enz.
Unrefined kokosolie is goed voor de versterking van grof droog haar. Het is een van de beste warmte-behandelingen, die ook gebruikt kan worden als een leave-in conditioner. Na het wassen, geen gebruik maken van een föhn om je haar droog is, het natuurlijk te laten drogen. Neem een ​​cent-formaat neerzetten van kokosolie op je hand, wrijf het grondig in je haar masseren. Hiermee wordt voorkomen dat het haar van het krijgen van droog en pluizig na shampoo.
Kapsels voor Grof Krullend Haar Nooit snel, maar borstel krullend haar als het droog is, omdat het stimuleren kroezen en schadelijk voor de cuticula. Gebruik een wijde tanden kam om zachtjes het haar te ontwarren. Nooit gebruik van styling producten die alcohol bevatten. Dit maakt je haar wegen. Tijdens het stylen, zou waaien drogers alleen worden gebruikt wanneer het absoluut noodzakelijk, omdat de warmte zal stelen het vocht uit je haar. ; Style je haar wanneer het nat is en dan laat je haar aan de lucht drogen, probeer niet te kneden of te retoucheren hen. ; Draag uw haar met een zijscheiding, scheiding in het midden, of hoek afscheid. Dit zal veranderen de manier waarop je je haar stijl alledaagse en ook nieuwe dimensies geven aan je gezicht. ; Het krijgt een gladde textuur voor uw krullend haar, probeert met behulp van een strijkijzer een keer in een tijdje. Maar overdrijf het niet. ; Éen van de gemakkelijkste manieren te beschermen tegen beschadiging hair en het verminderen van kroes, is hydraterend. Al jaren heb ik met behulp van een eenvoudige thuis tip om vocht en de conditie van mijn krullende lokken. Combineren 2 eieren, 2 eetlepels amandelolie, olijfolie, en een halve kop mayonaise. vermengen de ingrediënten, van toepassing op uw haar en laat het op 20 tot 30 minuten. Vergeet niet om je haar goed wassen als de geur van mayonaise en eieren kan zeer sterk zijn. Als dit recept voor u werkt, volgt u de procedure twee keer per maand. Lees meer over leuke kapsels voor krullend haar. Voor meer informatie over conditioners, ga naar:; Beste Conditioner voor droog haar; Hair Conditioner voor droog haar; Kapsels voor grof krullend haar; Snij of knip je krullend haar om de 4 tot 6 weken, afhankelijk van uw haargroei. Deze praktijk houdt uw sloten in grote vorm, en zal de uiteinden stoppen met het verliezen van hun natuurlijke krullen. Geef je dik grof krullend haar enige lengte naar beneden wegen de mooie krullen. Om het beste cut mogelijk is, houd de lengte van de middellange tot lange, met lagen gesneden, een deel van de volheid te verminderen. Vermijd botte bezuinigingen zoals ze zouden zware verschijnen aan de onderkant. Voor betere resultaten, vraag je kapper om lagen vanaf je bovenlip, en geleidelijk aan naar aanleiding van de lengte. Lees meer over:; Hoe verzorg ik met krullend haar; Beste Shampoo voor krullend haar; Sommige stylisten staan ​​erop dat iedereen kan krullend haar knippen, hoewel ik daar anders over. Stylisten die zelf grove krullen of klanten met droog, grof krullend haar, deskundigen worden bij het beheer ervan. Vraag uw vrienden of collega's met krullend haar over hun keuze van de producten of als ze aan bepaalde haarverzorging regimes. Hiermee wordt voorkomen dat u van het gebruik van slechte producten, en kan je begeleiden naar goede.

No comments:

Post a Comment