Friday 20 January 2012

Kraakbeen oor Piercing

Oor kraakbeen piercing is een van de populaire trends tussen de verschillende soorten piercings. Je hebt een groot aantal opties in deze, dus een ieder van jullie is zeker wel een die bij uw behoeften. Terwijl u kunt meerdere oor kraakbeen piercings en zelfs een enkele piercing ziet er even modieus. Als u een van hen die zich wilden die kiezen voor een oor kraakbeen piercing, dan zijn hier een paar details over hetzelfde.
Kraakbeen oor Piercing: Plaatsing
De meest voorkomende type oor piercing is oorlel piercing. Dit is het enige type gedaan met een piercing pistool. Next type is de tragus piercing die het kraakbeen vlak voor de opening van de gehoorgang. Antitragus is het oor kraakbeen piercing, die wordt gedaan op het kraakbeen nok tegenover de tragus, minderwaardig en lateraal van de gehoorgang. Daith is een populaire kraakbeen piercing gedaan boven de tragus. Volgende is shell piercings, gedaan op dat gebied van het oor die leidt naar de gehoorgang, het vormen van een trechter. Het is ook bekend als een schelp en ligt tussen de tragus and antitragus.
Volgende type piercing is dat gedaan op boven-of boven het oor, bekend als helix, de meest gekozen oor kraakbeen piercing. Deze hebben een veel sieraden opties en een scala aan opties voor het plaatsen. Het laatste type wordt gedaan aan de nok boven de daith nok, bekend als de toren (verticale piercing) en een goede (horizontale piercing). Zodat je kunt beslissen een van deze opties voor het plaatsen en krijg je oor kraakbeen doorboord. Laten we kijken naar de sieraden opties. Lees meer over je oor kraakbeen piercings kwetsen.
Kraakbeen oor Piercing: Jewelery
Ringen zijn de meest populaire keuze van veel maar gekozen voor een sieraad voor oor kraakbeen piercing. Het kan perfect zijn voor alle soorten, behalve voor de schelp piercing. U kunt kralen en juwelen ringen. Als u wilt een elegante uitstraling hebben, dan studs zijn de meest perfecte optie. Kunt u kiezen voor diamant of andere fancy studs. Barbells zijn de meest modieuze en uitstaande sieraad voor het oor kraakbeen piercing. Deze zijn perfect voor de bovenste oor piercings. A barbeel loopt via twee oor piercings, dus wordt beschouwd als de lastigste taak. Ook bekend als industriële piercing, gaat de procedure piercing op een punt, het invoegen van een einde van de barbell, matching de hoek om te doen de markering voor de volgende piercing, het maken van een gat daar en het trekken van de halter door het eerste gat, plaatst het hier en vergrendeling het op achterzijde. Je moet kiezen een ervaren professionele body piercing voor. Andere sieraden die u kunt kiezen, behoren Labrets, juweelen Labrets, gebogen en spiraalvormige baarddraden.
Oor kraakbeen piercing infectie is vaak mogelijk te wijten aan de tijd die het duurt om te genezen. Tijdens deze periode, moet u optimaal oor kraakbeen te nemen piercing zorg tijdens het slapen, haren kammen, praten over mobiele telefoons, reinigen van deze ruimte, enz. Als u op of trekken van de doorboorde sieraden kan leiden tot hobbels en verder een oor piercing infectie. Volgende oor piercing nazorg is uiterst essentieel om deze piercing te genieten en zien er stijlvol uit. Terwijl u de genoemde oor kraakbeen piercing-opties en andere details, kan je hebt besloten om voor jezelf te hebben. Voordat u kiest voor een van deze, laat me je vertellen dat je moet erg geduldig, neem de benodigde oor kraakbeen piercing nazorg en geef voldoende tijd voor genezing. Dit zal ervoor zorgen dat u een klassiek stuk van het oor kraakbeen piercing Don.

No comments:

Post a Comment