Thursday 26 January 2012

Rattengif Ingrediënten

Rat vergif of rodenticide worden alle gebruikte over de wereld om ratten, muizen of andere soortgelijke knaagdieren die kunnen hebben binnengevallen uw huis roeien. In vroege tijden, traditionele rattenvergif ingrediënten bestonden uit giftige chemicaliën, zoals arsenicum, barium en thallium onder andere zeer giftige stoffen. Gebruik van deze rat poisons werd echter al snel stopgezet omdat zij bleek fataal voor de mens en gezelschapsdieren. Een heleboel rattenbe tegenwoordig doen uitvoeren waarschuwingen en een lijst van de rattengif ingrediënten samen met een gesuggereerd antidotum in geval van een vergiftiging gebruikt. Hieronder gegeven zijn enkele van de meest gebruikte rattengif ingrediënten.
Wat zijn de gemeenschappelijke rattengif Ingrediënten?; Moderne rattenbe, bevatten doorgaans een van de volgende typen van toxines in hen:; Anticoagulantia: Deze zijn chemicaliën die interne bloeden veroorzaken in een knaagdier, aangezien zij de productie van de stollingsfactoren blok. Enkele van de gemeenschappelijke anticoagulantia gebruikt in rattenbe zijn warfarins, indandiones and difethialone. ; Metal Fosfiden: Ze zijn snel handelen rattenbe dat een rat in een kwestie van een paar uur kan doden door een aanval op vitale organen, alsook het centrale zenuwstelsel van de rat. Vaak gebruikte metalen zijn zink fosfiden fosfide, gebruikt als lokaas om ratten te doden, evenals aluminiumfosfide, calcium fosfine en magnesiumfosfide die ontsmettingsmiddelen. ; Calciferols: Deze zijn niets maar verschillende vormen van Vitamine D, namelijk Vitaminen D2 en D3 ook bekend als Cholecalciferol en ergocalciferol respectievelijk. Ze werken door verhoging de calciumconcentratie in het lichaam van een knaagdier, leidend tot calcificatie van organen en uiteindelijk dood. Calciferols moeten worden toegevoegd aan vergiften rat in hoge doseringen voor hen om effectief te werken. ; Hoe werkt rattengif werk?; Rattenbe met de bovenstaande ingrediënten te werken op verschillende manieren en neemt verschillende hoeveelheden tijd om te werken. Soms is het rattengif chemische samenstelling omvat calciferols en anticoagulantia samen, om te helpen de efficiëntie te verhogen. Hieronder zijn de soorten van rattenbe en hoe ze werken.
Soorten Rat PoisonHow zij werken; anticoagulerende gebaseerd rat poisonsThey werken door het blokkeren van de stollingsfactoren in het lichaam, zoals protrombine. Dit zorgt ervoor dat interne bloeden of bloedingen in de rat. De effecten ervan worden langzame en geleidelijke en de knaagdieren uiteindelijk overlijdt in een paar dagen na inname het gif.; Metal fosfide gebaseerd rat poisonsWhen ze opgegeten door een rat krijgen ze gehydroliseerd door het zuur in spijsverteringsstelsel de rat systeem fosfine gas dat is de giftige stof die uiteindelijk doodt het knaagdier produceren. Metal fosfiden het algemeen een aanval op de nieren, lever en alle parenchymateuze organen waardoor oedeem en congestie.; Calciferols gebaseerd rat poisonsRat vergiften with calciferols in hen doodt een rat door het initiëren hypercalcemie of overmatige calcium generatie in het lichaam die op hun beurt blokken alle vitale organen.
Zijn Rat Poisons Safe?; Rat vergiften kan worden als gevaarlijk aan enige andere dieren of vogels zoals ze zijn aan ratten. Er zijn talrijke gevallen van sterfgevallen als gevolg van vergiftiging rat in honden en katten per jaar. Dat is de reden waarom enkele van de sterke gifstoffen die sterk giftig zijn vermeden rodenticiden. Het gebruik van antistollingsmiddelen is frequent in de meeste commerciële rattenbe omdat het werkt langzaam en in het geval het wordt ingenomen door een huisdier of een mens, is er genoeg tijd om een ​​tegengif beschikbaar te voeren in het systeem van het wezen, de gevolgen daarvan tegen te gaan . Vitamine K1 wordt gebruikt als een tegengif in dergelijke gevallen van vergiftiging. Sommige van de gemeenschappelijke rat vergiftiging symptomen zijn verlies van haar, bloed in de urine of ontlasting, bloeden tandvlees, vermoeidheid en duizeligheid. Dit zijn enkele van de meest voorkomende rattengif bijwerkingen die kunnen enigszins vergelijkbaar te zijn bij huisdieren ook. Als ze niet vroeg genoeg ontdekt kan zelfs leiden tot de dood. Het is altijd beter dat je meer over rattenvergif en honden en andere dieren, te houden uw huisdieren veilig. In geval van vergiftiging, rapporteren aan een arts onmiddellijk of probeer braken induceren als de inname is vrij recent.
Rattenbe ook daadwerkelijk doet werken, maar moeten met voorzichtigheid worden gebruikt. Dit is vanwege de toxische aard van de bestanddelen van rattengif. Bewaar rattenvergif buiten het bereik van huisdieren en kinderen, die misschien denken dat het een lekkere versnapering en misschien onbewust inslikken. Zorg ervoor dat u gebruik handschoenen of was uw handen na het in contact komt met rattengif. Wees voorzichtig, aangezien niemand genieten van stervende een rat dood.

No comments:

Post a Comment