Sunday 1 January 2012

Trouwkaart Gezegden

Een bruiloft is de meest bijzondere dag in iemands leven, maar het is ook de drukste. Je moet zorg voor kleine dingen als de trouwkaarten te nemen, decoraties, kleding, menu, de lijst eindigt nooit. Maar zodra bruiloften zijn meer dan zal je niet graag al uw huwelijksgeschenken openen en lezen uw bruiloft kaarten?
Bruiloft kaarten zijn een warme manier willen een paar van de beste dingen in het leven en hen feliciteren met hun nieuwe begin. Maar de juiste trouwkaart uitspraken kunnen bij tijden moeilijk. Hieronder gegeven zijn enkele ideeën voor perfecte trouwkaart gezegdes.
Trouwkaart zinnen; Trouwkaart uitspraken moeten worden mooi als ze worden herinnerd door het echtpaar hun hele leven. Hier zijn een aantal trouwkaart berichten naar de pas getrouwd echtpaar te feliciteren.
Nu lid uw handen, en met uw handen uw harten. ~ William Shakespeare. Gefeliciteerd en een gelukkig getrouwde leven vol liefde en begrip.
Hier is wensen u zowel de beste leven te bieden heeft en een lange en gelukzalig leven samen. ~ Jason
Liefde niet bestaat uit starend naar elkaar, maar in het kijken bij elkaar in dezelfde richting. ~ Antoine de Saint-Exupery. Wensen u een gelukzalige huwelijksleven en alle geluk in de wereld.
Er is niet meer mooi, vriendelijke en charmante relatie, communie of bedrijf dan een goed huwelijk. ~ Martin Luther. Gefeliciteerd en de beste wensen op je trouwdag en elke dag daarna.
Er zijn drie dingen die de laatste: geloof, hoop en liefde, en de meeste van deze is de liefde. ~ I Korintiërs 13:13. Sturen u wensen gevuld met veel liefde voor een lang en gelukkig leven samen.
Dit waren enkele trouwkaart uitspraken of zinnen die u kunt kiezen uit te schrijven op een trouwkaart.
Funny Trouwkaart Gezegden; Een verzameling van een aantal leuke en grappige trouwkaart uitspraken aan een nieuw echtpaar te feliciteren.
Huwelijk - een boek waarvan de eerste hoofdstuk is geschreven in poëzie en de resterende hoofdstukken schriftelijke in proza. ~ Nichols Beverly
Tocht over liefde, kunt u opstaan. Verliefd en je valt altijd. Onbekend
Echtgenote: iemand zal by sta je door alle moeite die je niet zou hebben gehad als je was gebleven single. Onbekend
De moeilijkheid met het huwelijk is dat we verliefd op een persoonlijkheid, maar moet leven met een personage. ~ Peter Devries
We allemaal een beetje raar en leven's een beetje raar, en wanneer vinden we iemand wiens weirdness is compatibel met ons, we up nodigen met hen en daling wederzijdse weirdness en noem het liefde. Onbekend
Om uw huwelijk vol, met liefde in de liefdevolle kop, wanneer u hebt het mis, toegeven; Telkens wanneer u gelijk hebt, hou je mond. ~ Ogden Nash
Alle huwelijken zijn gelukkig. Het is samenleven achteraf dat moeilijk is. Anoniem
Met alle middelen trouwen; als je een goede vrouw, zul je blij geworden; als je een slechte, zult u geworden filosoof. ~ Socrates
Als je graag een van deze grappige trouwkaart gezegden, probeer ze te gebruiken voor de bruiloft van je vriend en ik ben zeker dat ze uw beste wensen liefde. Maar zorg ervoor dat je ze niet te beledigen op hun speciale dag.
Dank You Trouwkaart gezegden; Een dank je kaart is een uitdrukking van een waardering voor een cadeau of gewoon voor het bijwonen van de bruiloft. Wedding dank u notities kan ook gegeven worden aan uw vrienden en familie en wedding planners voor al hun hulp tijdens de bruiloft voorbereidingen. Als je je afvraagt ​​voor sommige formuleringen voor de bruiloft van bedankkaartjes een kijkje nemen op deze dank you trouwkaart gezegdes.
Dit brengt oprechte dank voor het mooie geschenk dat je verzonden. We hopen het helpt om gewoon u vertellen hoeveel het betekende. Anoniem
Met oprechte waardering, we allebei sturen dank aan u voor uw zeer mooi geschenk en voor uw bedachtzame wensen, ook. Anoniem
Woorden kunnen niet uitdrukken de vreugde die we voelen herinneren dat u de begin van ons nieuwe leven samen gedeeld. Dank u voor uw heel attent cadeau.
Bedankt voor het delen onze speciale dag met ons, en voor al uw hulp door middel van de ceremonie. Onbekend
Niet wat wij geven, maar wat we aandeel, voor de geschenk zonder de gever is kaal. ~ James Russell Lowell.
Dank u voor gracing onze bruiloft met uw aanwezigheid en zegen ons met uw hele hart. We zijn echt dankbaar voor al uw beste wensen. Onbekend
Lees meer over:; Wedding Bedankt kaarten Standaard Etiquette; Wedding Bedankt kaarten Standaard; bruiloft uitnodiging kaarten; Een huwelijk is niet alleen speciaal voor het echtpaar, maar voor iedereen die betrokken is bij de voorbereidingen. Dus de volgende tijd je hebt om een ​​bruiloft card verzenden of een bedankje kaart voor al die lieve presenteert en wensen, doe Bewaar deze trouwkaart gezegden in gedachten.

No comments:

Post a Comment