Tuesday 24 January 2012

Conditioner voor Black Hair

De eerste stap voor het hebben van gezond, glanzend haar is om te weten het soort haar je bezit. Hiervoor kunt doen tissuepapier test. Neem een ​​tissuepapier en druk deze op uw scalp voorzichtig met heen en weer beweging. Observeer het weefsel voorzichtig, als er olie op de zijdepapier, dat betekent dat je vet haar hebt, anders is je haar droog is. Zodra u uw haartype bepaald, is het heel eenvoudig om een ​​haarverzorging regime dat ideaal is voor jouw haartype te volgen. Als u niet zijn juiste zorg van uw haar te nemen, of hebben beschadigd met overmatig gebruik van chemische stoffen, diepe conditioning je haar is een must. Conditioners voor zwart haar kan herstellen van de verloren bounce en glans van je haar. Conditioners drie belangrijke onderdelen; moisturizers, eiwitten en verzachtende middelen. Moisturizers helpen in behoud het watergehalte van haren, huidverzachters de haarschubben verzachten en eiwitten versterken het haar.
Soorten crèmespoeling, er zijn verschillende soorten zwarte haarconditioners beschikbaar in de markt gericht zijn op specifieke soort van haar. Vochtinbrengende conditioner voor zwarte haren zijn beschikbaar in verschillende variëteiten. Conditioners zijn essentieel voor knoopvrije en glanzend haar. Ze zijn van de volgende soorten.
Diepe Conditioners; Deep conditioners zijn toegepast op haar voor meer dan een half ure, en zij bevatten emulgatoren en olie die effectief zijn voor droog en beschadigd haar. Diepe conditioning is vooral effectief voor haar dat beschadigd werd door chemische behandelingen, zoals zij reparaties de schacht van het haar, hoewel het niet permanent. Ze zijn ook nuttig voor conditioning gekleurd haar blijft daarbij behouden de kleur voor langere tijd.
Thermische Protectors; Haar dat voortdurend wordt ingericht door warmterollers, stijltangen, krultang of door het föhnen de neiging om droog en breekbaar geworden over een periode van tijd. Ter bestrijding deze haren narigheden, kunt u een conditioner met thermische protector. Ze verdelen de warmte gelijkmatig, want ze bevatten warmte-absorberende polymeren, waardoor de bescherming van het haar tegen hitte schade.
Leave-in-conditioners; Leave-in-conditioners bevatten stoffen zoals emulgatoren, gehydrolyseerd eiwit, oliën, wassen, balsems, enz. Deze worden toegepast op droge of vers geshamponeerd haar. Leave-in-conditioners zijn zeer veelzijdig en kan zelfs gebruikt worden op unwashed droog haar en het biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van de zonnestralen.
Deel opgebouwd Conditioners; Volumizing conditioners zijn voor mensen met een fijn, futloos haar. Verbetert het de textuur van het haar, waardoor hair voller en waardoor het extra volume. In tegenstelling tot andere conditioners, is het niet verzwaren je haar.
Homemade Hair Conditioner voor Black Hair; Hier zijn sommige zelfgemaakte haarconditioners voor zwart haar dat vocht van haar zal herstellen. ; Klop een eidooier met 2 eetlepels van de baby-olie en ½ kopje water. Breng dit mengsel op je haar en spoel goed met koud water na 20 minuten. Dit is een zeer goede protein conditioner voor zwart haar. , In een middelgrote kom mix een rijpe avocado in 100 ml karnemelk. Dit toepassen concoction om uw haar en laat het op gedurende 20 minuten. Drenk een handdoek in heet water en wikkel deze op je hoofd voor diepe conditioning. Meer op advocado olie voor haar. : Neemt een eetlepel van ricinusolie met 1 / 2 kopje jojoba-olie. Breng dit op je haar voor glans en veerkracht. ; Honing is een zeer goede conditioner voor zwart haar. Meng 1 / 2 kopje honing met 1 / 3 kop van goede kwaliteit extra vergine olijfolie. Breng dit mengsel op je haar en wassen na een halfuur. ; Mash een rijpe banaan met 1 / 2 kopje honing. Breng dit gelijkmatig op uw haar en wassen na een uur. , Toepassing van een mengsel van 2 eetlepels van aloë-vera-gel met een eidooier gedurende 15 minuten. Afwassen met lauw water. ; Lees meer op:; Hair Care Products; haarconditioners Made at Home; Hair Conditioning Behandelingen at Home; Altijd verzekeren dat u het etiket van elke winkel gelezen bracht conditioner voor zwarte haren alvorens het te kopen. Vaak u zullen verrast te vinden dat minder dure conditioners bevatten dezelfde ingrediënten als dure conditioners. Conditioners die ingrediënten, zoals isopropylalcohol, natrium lauryl sulfaat of ethylparaben bevatten kunnen allergische reacties veroorzaken en moet aanwezig zijn in zeer lage doses. Toepassing conditioner tenminste een centimeter uit de buurt van de wortels van haar als de hoofdhuid natuurlijke olie produceert. Aanvullende conditioner op de hoofdhuid zal gewoon weeg je vlechten neer, verlaten een zeer platte en vettig look.

No comments:

Post a Comment