Saturday 21 January 2012

Hoe maak je een Kaarsenhouder Make

Kaarsen, die vroeger werden gebruikt als een bron van licht, hebben ondergaan een grote overgang. Nu, kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en worden gebruikt voor huisinrichting, zoals geschenken, enz. Hetzelfde geldt voor te kandelaars. Hoewel de markt wordt overspoeld met zulke prachtige kandelaars, zelfgemaakte die zijn eigen belang. Dergelijke thuisrekeningen gemaakt kandelaars kunnen worden gemaakt van een heleboel materialen die beschikbaar zijn in de woning. Afgezien van het feit uniek zijn, zoals kandelaars zijn ook goedkoop, in vergelijking met de kant en klare Ones. Dus, laten we een kijkje nemen op de verschillende manieren van hoe je een kandelaar te maken.
Hoe maak je een kaarshouder Zorg
Vind je een heleboel materialen die kunnen worden gebruikt voor het maken van kandelaars. Alles wat je nodig hebt is een beetje creativiteit, die gewone dingen kunnen zich wenden tot unieke en mooie kandelaars, die ook kan worden gegeven als cadeau U kunt gebruik maken van iets, zoals, glazen vazen, plastic blikjes, strijkers, kralen, knopen maken, oude kandelaars, mooie stenen, enz. De lijst is oneindig, want er zijn verschillende dingen, die gebruikt kunnen worden als je per verbeelding. De volgende zijn enkele van de ideeën over hoe je een kandelaar maken thuis. Lees meer over het maken van kaarsen.
Lantaarn Kaarsenhouder
Lantaarn kandelaars zijn opknoping enen en kan worden gemaakt van conservenblikjes. Start met het opstellen sommige vormen, zoals, sterren, bloemen patronen, kruisen, spiralen, etc., op de verpakking. De volgende stap is om de kan met water te vullen en te bewaren in de vriezer. 's nachts te houden, zodat het water is solide bevroren. Nu houdt een gevouwen handdoek op een vlakke ondergrond en plaats het blikje op zijn kant. Neem een ​​nagel en een hamer en start het maken van gaten langs de contouren van de ontwerpen die u hebben gemaakt op het blikje. Als het kan is gevuld met ijs, kun je make clean gaten. Je moet werken rond het kan, zodat de ontwerpen gemaakt op het blik worden geschetst met gaten. Als jij het maken van een lantaarn kandelaar, moet je twee gaten aan weerszijden in de buurt van de rand. Nu, plaatst koperen draden door deze gaten, om zo te hangen de kandelaar. Zodra het ijs smelt en het blikje droog is, kunt u het blik verf of laat het net als dat voor een meer rustieke uitstraling. Lees meer over kandelaars: soorten kandelaars.
Kralen Kaarsenhouder
Om een ​​kralen kandelaar te maken, kunt u gebruik maken van een glazen vaas of een plastic bekertje of zelfs een oude kandelaar. Afgezien van dat, moet u kleine kralen, sieraden lijm en kralen draad. U kunt gebruik maken van single-gekleurd of multi gekleurde kralen om te rijgen de kralen thread. Eens, je bent er klaar mee, doe lijm op de buitenkant van de beker of vaas. Nu, stick het einde van de kralen koord aan de onderkant en wikkel het rond de vaas / beker (langs de lengte) tot rand is bedekt. While inwikkeling de vaas met de kralen string, houdt u de verpakte onderdelen strak, zodat het te krijgen gehandeld op grond van het oppervlak. U kunt gebruik maken van de kaars houder, zodra de lijm volledig droog is. In dit geval, kunt u proberen kralen van verschillende kleuren, vormen en grootte.
Lees meer over:, zoals: Hoe Kaarsenstandaarden maken; Kaarsen Ideeën; Gel Kaarsen Ideeën; Soja Kaarsen Ideeën, Nu heb je een basisidee over hoe je een kandelaar te maken. Het is eigenlijk een gewone vaas versieren, kan of iets, met de materialen van uw keuze, zodat het kan worden gebruikt als een kandelaar. Kaarsen en kandelaars zijn nu onderdeel van home decor en worden ook gebruikt als geschenken. Ja, kan het maken van kandelaars zeer interessant zijn voor creatieve mensen, die kunnen komen met exquise Ones. Het betekent niet dat anderen dat kunnen doen, omdat het maken van kandelaars is een zeer eenvoudige en gemakkelijke taak.

No comments:

Post a Comment