Monday 16 January 2012

Zeer Korte Kapsels voor Vrouwen

In het algemeen, zijn zeer korte kapsels voor vrouwen de voorkeur door te werken dames, omdat zij niet te veel tijd wil besteden aan hun haar dagelijks. Er zijn een aantal leuke korte kapsels voor vrouwen die kunnen maken dat je er zowel professionele als de tijd besteed aan haar zorg en onderhoud te verminderen. Echter, met enkele wijzigingen in uw zeer kort haar, kunt u ook een unieke funky kapsel. Laten we een kijkje nemen bij enkele van de meest bekende professionele en punk zeer korte kapsels voor vrouwen.
Lees meer over:; Zeer korte kapsels voor vrouwen; Zeer Korte Kapsels voor Dames; Zeer korte kapsels voor vrouwen
Korte haarsnit Crop; Een korte kapsel is een gewas dat het minste haarverzorging en onderhoud vereist. In dit kapsel moet je gewoon je haar te krijgen geknipt gedurende de gehele ontdoen van het haar volume. Het resterende haar kunnen worden gemaakt om te relaxen of kunnen worden spiked iets omhoog met behulp van een gel.
Piecey Bangs; Als je dik haar en denken van zeer korte kapsels voor vrouwen, pony piecey zijn het meest geschikt voor jou. This kapsel bestaat uit de haren op de zijkanten en de bovenkant snijden in een gehoekte wijze, met de haren op de rug afgesneden recht naar beneden de nek.
Rommelige Textured Hairdo; Dit kapsel is er een die is bedoeld om rommelige look in zichzelf, en dus is er geen noodzaak om stijl haar om juist in te stellen. Gewoon omdat van deze kwaliteit, een rommelige textuur kapsel is het meest geschikt voor werkende vrouwen die hectische schema. In dit kapsel, pony de ARE ingesteld om te ontspannen, terwijl het haar op de kruin wordt opgetild tot de gezichtsvorm te verlengen.
Korte geschoren gewas; Een korte geschoren gewas is een aanbevolen korte kapsels voor vrouwen met ruwe haren. In deze haardracht, zijn de franjes op het voorhoofd kort te maken, het aantrekken van meer aandacht voor het gezicht details. De top haar is ook verminderd in volume, dat is de reden waarom een ​​korte geschoren gewas is een goede keuze voor vrouwen die meer gezichten.
Een jongensachtige Clip; Zoals de naam al doet vermoeden, dit kapsel is meer als een korte jongensachtige kapsel. Klein bedrag van haar op de top is boven gepositioneerd als saai spikes, is het rest van het haar gekamd naar beneden, en het haar boven het voorhoofd is ingesteld als een kam. Dit kan worden beschouwd als een goede professionele kapper.
Cute Slice Kapsel, in een plakje kapsel, is er niet veel volume van haar op de kruin, met veel piekerige textuur aan de strengen van het haar. The pony zijn over het algemeen ingesteld op de zijkanten, wat een goed bedrag van de breedte toevoegt aan de zijkanten. Daarom is dit kapsel is een geschikte optie voor vrouwen die een langere gezichtsvormen. Enkele pony is ook geplaatst op het voorhoofd, waardoor het gezicht minder lang.
Korte Spikes; Mensen zeker weten dit kapsel, want het is vaak voor bij jongens als meisjes. In dit kapsel, is de korte haren omhoog gepositioneerd met behulp van hairstyling gel. Punk meiden zijn alom bekend om dit kapsel te gebruiken met zware haarkleuring. Een 'spike kapsel is een van de beste korte kapsels voor ronde gezichten, want het gaat tot de hoogte van het gezicht.
Lees meer over:; Zeer Korte Kapsels: Man Korte Hairstyles; korte kapsels voor fijn haar, korte kapsels voor zwarte vrouwen; Dit zijn slechts een paar zeer korte kapsels voor vrouwen. Er zijn veel meer, zoals een zeer korte gelaagde bob, kort gewas, netjes gelaagde korte wig, gonsde kapsel, een gehoekte bob, kort warrig kapsel, korte snit, enz.

No comments:

Post a Comment