Thursday 19 January 2012

Wierook Olie

Frankincense olie is gewilde op het Arabische schiereiland en in Noord Afrika voor meer dan 5000 jaar en heeft geschiedenis als rijk als de mannen en vrouw die gebruikte. Het ook een vermelding in de Bijbel heeft, was een van de drie geschenken gegeven aan de pasgeboren baby Jezus. Wierook is ook bekend als Olibanum en is een aromatische hars (gedroogd sap) is verkregen van bomen van het geslacht Boswellia. Dit genus ook gastheer een groot aantal andere bomen bekend om hun geurige hars. Deze boom wordt hoofdzakelijk gevonden in zuidelijke Arabië, Jemen, Oman, enz. De beroemde frankincense olie wordt gebruikt in vele cosmetica en farmaceutische producten.
Frankincense Olie; Frankincense essentiële olie is geproduceerd door stoomdestillatie van de boom hars of sap. Haar kostenstructuur en kwaliteit afhankelijk beschikbaarheid van het sap, haar methode van oogst en proces van distillatie. De geur van de olie is ook afhankelijk van deze functies, het zou kunnen zijn zoete, houtachtige, vers of balsamico. De schors van de boom is gesneden en het sap is toegestaan ​​om te drogen op de boom voordat het verzameld, gereinigd en gedistilleerd. Het opperhoofd chemische bestanddelen van deze olie omvatten monoterpenen, ketonen, sesquiterpenen enz. De olie is lichtgeel en is zeer dun in consistentie.
Frankincense Olie voor Skin; Being therapeutische in de natuur, frankincense essentiële olie bevat krachtige antiseptische en adstringerende eigenschappen die hebben bewezen te zeer voordelig in huidverzorgingsproducten. Deze eigenschappen hebben helende eigenschappen dat de huid beletten breken out, afnemende smetten en littekens, helpt ook om controle infectie, herstelt de huid pH balans, en haar cytophylactic eigenschappen helpt om huidtint en huidconditie, houden rimpels en zonbeschadiging verbeteren bay . De olie is beschikbaar in medische evenals aroma winkels. Men kan ofwel massage huid met een paar druppels olie, blend het met badoliën of massage oliën of mix een paar druppels in lotions en crèmes te versterken hun helende en hidratatie waarde. Het is zeer nuttig in wissen striae ook.
Wierook Olie Benefits; Frankincense olie heeft vele verjongende eigenschappen die het een uitstekend tonicum. Opscheppen van de algemene gezondheid bij het conditioneren van de ademhaling, de spijsvertering en uitscheidingsstelsel systeem. Het ook helpen het zenuwstelsel beter door het hebben van een kalmerend effect op de geest door middel van een massage-functie, waardoor een tot angst, stress en nervositeit te bestrijden. Het heeft ook gebruikt in Ayurvedische medicijnen om artritis en voorwaarden behandelen. Moderne geneeskunde heeft ook gevonden haar actieve verbindingen te helpen in behandelen artritis. The boswellic zuren aanwezig in verbeteren bloedtoevoer en lagere het risico van ontsteking. Het carminatieve eigenschappen voorkomt de vorming van gas, zuurgraad en ontlast het spijsverteringssysteem van de problemen die ermee verbonden zijn. Worden antiseptische, het helpt om sneller genezingsproces van alle wonden, snijwonden en kneuzingen. Het helpt ook te handhaven juiste menstruele cycli. Lees meer wierook gebruikt.
Wierook olie gebruik en de voordelen zijn talrijk, echter voorzichtigheid moeten worden genomen, zoals wierook olie bijwerkingen vooral wanneer zonder onderscheid worden gebruikt, kunnen schade aan het lichaam veroorzaken. Gebruik ervan moet volledig worden vermeden door zwangere en zogende vrouwen, alsmede op zuigelingen en peuters. Hoewel, op de lange termijn bijwerkingen zijn zeer weinig wetenschappelijke backing, kruidendokters geloven dat het kan huidirritatie veroorzaken en moet altijd worden gebruikt met een vervoerder olie. Zuivere wierook etherische olie is duur, dus zorg dat u alleen kopen bij een gereputeerde dealer en gebruik te maken alleen na overleg met uw arts.

No comments:

Post a Comment