Sunday 8 January 2012

Langwerpige Face Kapsels

Voor het kiezen van langwerpige face kapsels, moet je eerst weten of je echt een langwerpig gezicht. Een ovale vorm en een langwerpige vorm kan verwarrend zijn. Een langwerpige gezicht is over het algemeen meer langer dan een ovaal is. There zijn een aantal ovale gezichten kapsels die geschikt langwerpige gezichten, maar sommige kunnen niet geschikt at all. Als je een lang gezicht en hebben behoefte aan een goed kapsel die ervoor zorgt dat je gezicht less langwerpige, zijn er vele langwerpige face kapsels om uit te kiezen. Als uw gezicht is lang, moet u een kapsel dat een goede hoeveelheid haar volume aan de zijkanten en minder volume zal hebben op de top kiezen. Laten we bespreken zoals langwerpig face kapsels voor mannen en vrouwen.
Langwerpige Face Kapsels voor Mannen en Vrouwen
Als je een langwerpig gezicht, is het beter te gaan voor de korte en middellange kapsels. Lange kapsels kan je hoofd er langer uitzien. Echter, met enkele aanpassingen op de lange kapsels, kunt u dragen van een lange kapsel en creëren een illusie van een minder langwerpig gezicht.
Korte kapsels, in geval van een langwerpig gelaat, de beste optie is het kiezen van een kort kapsel met een beetje volume aan de zijkanten. Terwijl het kiezen van een kort kapsel, zorg ervoor dat u niet een zeer korte haarsnit te kiezen, aangezien dit niet de breedte toevoegen aan de zijkanten van het gezicht. Het dragen van een jongensachtige haarsnit die slechts tot boven het oor zal je gezicht langer lijken. Twee van de beste langwerpige face kapsels voor vrouwen een kinlengte bob of een schouder-bob. Te voegen een beetje meer stijl, net dragen geen van deze kapsels met pony afromen via de wenkbrauwen. Dit zal zeker uw gezicht mooi met het verbergen van de oblongness. Als u denkt over het langwerpige face kapsels voor mannen, zal elke gelaagde kapsel ziet er goed uit. Zorg ervoor dat je niet laat uw haarlijn te veel blootgesteld worden. Maak een onregelmatige blik op de haarlijn.
Lees meer over:; korte kapsels voor vrouwen; Schouderlange kapsels voor meisjes; Medium of Lang haar, In middellange of lange kapsels voor langwerpige gezichten, een gelaagde look cool. Dit zal een goede hoeveelheid van het volume ook toevoegen aan de zijkanten met een bijdrage aan de stijl. Kapsels met pony is ook een andere goede optie voor het toevoegen van de breedte aan de zijkanten en ook schoonheid aan het gezicht. Het beste wat je kunt doen in geval van lange kapsels voor langwerpige gezichten is het golvende krullen toe te voegen aan de zijkanten. As krullen zou veel plaats op de zijkanten, zouden ze het gezicht breder en niet langer. Op een langwerpig gezicht, moet je nooit kiezen voor een lang kapsel te dragen, zonder krullen aan de zijkanten. Vermijd kapsels die zijn allemaal recht en verticaal. Lees meer over halflang kapsels voor vrouwen.
Ongeacht welk type van korte, middellange of lange oblong face kapsels die u kiest; gewoon zorg ervoor dat je ze dragen met een pony en indien mogelijk met krullen. Waarschijnlijk de beste langwerpige face kapsel is een medium lengte geknipt met een pony, en golvende krullen aan de zijkanten dragen, onder de oren tot aan de schouders. Voor een man die heeft een langwerpig gezicht, het houden van een stijlvolle snor is een goed idee, omdat het zou leiden tot een illusie van een kortere gezicht. Hopelijk moeten de bovenstaande informatie zijn bruikbaar voor degenen die zoeken naar een goede kapper voor langwerpige gezichten.

No comments:

Post a Comment