Wednesday 4 January 2012

I'm Sorry Letters

Geen relatie, zij het dat van vrienden, ouder-kind, man-vrouw of misschien vriend-vriendin, is verstoken van ruzies en misverstanden. Hoewel ze zeggen dat voor ongeregeld gevechten tussen mensen kunnen worden hersteld, wanneer een persoon de ander pijn doet met zijn woorden of daden, wordt gezegd dat een diepere stempel op de andere persoon. Hoewel de persoon kan leiden tot pijn hebben gedaan aan de andere persoon onbedoeld soms in spanning of in een vlaag van woede, duurt het enige tijd voor het gevoel van pijn volledig verdwijnen. In dergelijke omstandigheden, sorry is een vijf brief woord dat de mogelijkheid om een ​​gebroken hart helen is. Echter, de manier waarop je sorry zeggen ook zaken. Soms kan onze naasten zo boos dat ze geen misschien klaar om ons te ontmoeten of zelfs af te halen onze telefoon gesprekken. In dergelijke gevallen, schrijven Het spijt me brieven kunnen helpen bij het verzenden van onze boodschap aan onze geliefde en wederopbouw onze relatie met die persoon. Laten we eens kijken hoe een verontschuldiging brief te schrijven in een goede en effectieve manier. Lees meer over het schrijven van brieven.
Hoe te schrijven I'm Sorry Letters
Als je echt schuldig aan het kwetsen van uw goede vriend of familielid en wil mijn excuses aanbieden voor je gedrag, het schrijven van een brief sorry is echt een goed idee. De belangrijkste factor die nodig is om te schrijven effectieve spijt me brieven is echtheid. Je moet het zeggen als je verontschuldigen voor de pijn veroorzaakt en moet niet alleen excuses voor het belang van het. Begin de brief door het aanvaarden van uw fout en ook schrijven over hoe je zo'n ding vermeden gebeuren. In de volgende paragraaf, die je moet maken de ontvanger weet dat u zijn / haar gevoelens te begrijpen, kortom je moet inleven in hem / haar. Je mag uitleggen waarom je zoiets deed, alleen als je een echte reden hebt en zorg ervoor dat het niet klinkt als een excuus voor je gedrag. Al is het fijn om een ​​paar woorden van vleierij toe te voegen voor de andere persoon, ga niet overboord, omdat dit kan nep uitzien. Schrijf over je ware gevoelens, maw wat u echt het gevoel voor de andere persoon. De brief moet eindigen met een belofte van uw kant dat u voorzichtig in de toekomst en zal erop toezien dat zoiets niet weer gebeurt. Excuses nogmaals om de persoon die u het schrijven van de brief aan, vóór het sluiten van de brief. Lees meer over excuses brief aan vriend en excuses brief aan vrouw.
I'm Sorry Brieven aan vriend en vriendin, Liefde en relaties zijn gezegd dat gevoelige en dus is het belangrijk om te gaan met de grootst mogelijke zorg. Kan echter een klein probleem leiden tot een groot argument, soms zelfs leidt tot een breuk. Daarom is het belangrijk om te herstellen van de relatie voordat het wordt te moeilijk. Dus, als je pijn hebt gedaan je vriendin, leren over spijt brieven ben te vriendinnen zal zeker helpen bij het oplossen van het probleem. Een geweldige manier van zich te verontschuldigen om je geliefde is door het schrijven van een liefde of een romantische brief. U kunt beginnen de brief met een zoete gedicht te vragen om vergiffenis van uw geliefde. Het begin van de brief moet vergelijkbaar zijn met wat ik eerder heb genoemd. U dient uw geliefde dat je echt schamen voor de manier waarop je gedroeg zich met hem / haar, de andere dag. Je moet ook schrijven over hoe je mist hem / haar en geeft ook voorbeelden van hoe je je voelt als hij / zij er is. Waarin een bijzondere gebeurtenis in je leven of misschien je eerste date met hem / haar zal maken de brief echt speciaal. Het versturen van de spijt brief aan uw vriend of vriendin, samen met een bos bloemen of een doos bonbons is ook een goed idee. Lees meer over excuses brief aan vriend en excuses brief aan vriendin.
I'm Sorry Brieven aan pappa en mamma, de meeste van ons moet hebben gestreden met onze ouders, ergens in ons opgroeien fasen. Hoewel dit is heel gebruikelijk in elk huishouden, kan soms kinderen dingen zeggen die kunnen kwetsen hun ouders heel veel. In dergelijke gevallen is het de plicht van ieder kind om zich te verontschuldigen voor hun ouders. Het formaat van spijt brieven aan ouders moeten vergelijkbaar zijn met de bovengenoemde brief. Je moet beginnen met de letter door te vertellen hoe erg je bent voor de manier waarop je sprak hem / haar. In het lichaam van de brief, dan kunt u noemen de offers die hij / zij voor u heeft gedaan wijten aan die u heb diep respect voor hem / haar. U kunt ook praten over hoe je moeder of vader er altijd is geweest voor u en hoe hij / zij heeft je geholpen in tijden van grote problemen. Een eenvoudige en oprechte spijt brief geschreven vanuit het hart zal zeker in staat zijn om je ouders te bewegen. Lees meer over hoe om te zeggen sorry.
Lees meer over:; Hoe Romantische liefde brieven te schrijven; Business Apologie Brief; Apologie van koersen; Deze ideeën kunnen worden gebruikt om te schrijven Het spijt me brieven aan beste vrienden, broers en zussen en zelfs een naast familielid. Echter, als je een excuusbrief te schrijven naar je baas of je collega kan zijn, is het noodzakelijk dat u de juiste zakelijke brief formaat vast te stellen. Dus, als je hebt gedaan of gezegd iets dat schadelijk zijn voor de gevoelens van een ander persoon, de beste manier om te ontdoen van je schuld en krijgen hun vergeving is het sturen van een eenvoudige brief met drie mooie woorden "Het spijt me '!

No comments:

Post a Comment