Tuesday 10 January 2012

Mirre olie

Wetenschappelijk bekend als Commiphora MYRRHA, Mirre is een struik die groeit aan de grootte van een kleine boom. Het behoort tot de familie Burseraceae. ITS sap geëxtraheerd volgens een methode die bekend staat als tikken, en de resterende roodbruin met hars wordt verzameld. Tikken is meestal gedaan met behulp van gespecialiseerde tools met incisies van twee centimeter gemaakt op de bast van de boom. Mirre eenmaal tikte, straalt melkachtige sap dat verhardt zoals het komt out in de lucht. De collectie van het verharde sap kan plaatsvinden over een periode van meerdere dagen. Enkele van de factoren beschouwd, terwijl tikken Mirre zijn - het interval van tikken, de collectie periode en de maand bij het tikken is gestart. Mirre olie is afkomstig van het tandvlees door het proces van distillatie. Despite haar slechte smaak, de voordelen voor de gezondheid van Mirre essentiële olie zijn legio.
Historische betekenis van Mirre
Mirre gaat terug een lange weg in de geschiedenis. Het werd veelvuldig gebruikt door de Egyptenaren als een balseming zalf om de doden te behoeden voor verval. Het fungeerde als een anti-microbieel middel en tevens voorzien van een karakteristieke aangename geur, de eigenschappen die het gebruik van Mirre als een balseming agent bevorderd. Romeinen waren bekend Mirre branden in brandstapels als wierook. Mirre werd ook gebruikt samen met Frankincense in parfums en was heel zeer gewaardeerd. Mirre ook belangrijk noemen in het christendom vindt, als de 'daad van ontvangst van de mirre' verwijst naar het ontvangen van de sacramentele olie, de heilige olie, die is geparfumeerd met Mirre of vaak genoemd mirre olie. Het is ook gebruikt in China en India en het werd gebruikt als wierook in China en later gebruikt in traditionele Chinese medicijnen. In India, werd Mirre gebruikt als wierook in de verschillende religieuze rituelen. You kunt ook lezen op frankincense gebruikt.
Mirre olie Benefits; Mirre olie is bekend om zijn anti-bacterieel en anti-schimmel eigenschappen hebben en dus, vindt het gebruik in moderne geneesmiddelen, met name preventieve zorg producten. ; Mirre olie toepassingen zijn het gebruik in tandpasta's en mondwaters zoals ook in de mondzorg producten te kalmeren mondzweren en keel irritaties. Zijn antiseptische eigenschappen toestaan ​​Mirre worden gebruikt als ingrediënt in topische zalven te behandelen tegen kleine schaafwonden en huid kwalen. ; Mirre olie wordt ook beschouwd als een effectieve stof in de behandeling van spijsverteringsproblemen, indien gebruikt in kleine hoeveelheden, als een hoge dosering van mirre olie, zoals tussen de 2 en 4 gram kan leiden tot diarree, evenals de nieren veroorzaken. ; Als de baarmoeder stimuleert, kan Mirre worden gebruikt om een ​​normale menstruatie te bevorderen. ; Mirre gebruikt ook met de behandeling van bronchiale congestie en sinus problemen. ; Mirre wordt ook gebruikt bij de productie van Fernet, een traditioneel kruidengeneesmiddel drank geconsumeerd na het diner. ; Mirre olie voor haar heeft de aanzienlijke eigendom van de versterking van de haarwortels waardoor, het voorkomen van haaruitval. ; Mirre olie voor de huid heeft bepaalde kenmerken, als het wonder olie werkt als een samentrekkende en helpt een goede spiercontractie van de huid. ; Mirre heeft grote betekenis in de geschiedenis, zoals gezegd is een van de geschenken die was om baby Jezus gebracht door de drie wijze mannen. Het was ook gebruikt om gekruisigde Jezus zalven aan Zijn lichaam na de kruisiging herleven. Mirre heeft gevonden herhaalde noemen in oude boeken de hele wereld voor haar gebruik als wierook. Mirre olie gebruik in traditionele geneesmiddelen is evenals welbekend. Het blijft om te worden gebruikt in de kruidengeneeskunde producten, alsmede een alternatieve geneesmiddelen. Dit was alles over Mirre olie en het gebruik ervan.

No comments:

Post a Comment