Wednesday 11 January 2012

Abrikozenpittenolie

Prunus armeniaca is de wetenschappelijke naam voor de kleine geelachtige-oranje vruchten, die we kennen als abrikoos. Een abrikoos heeft een put erin dat een kernel bevat. Abrikozenpitolie wordt geëxtraheerd door het indrukken van deze kernel. Abrikozenpittenolie is zuiver en natuurlijk en heeft vele huid-en haarverzorgingsproducten eigenschappen. Hier zijn enkele van de abrikozenpitolie voordelen voor de huid evenals het haar.
Voordelen van abrikozenpittenolie
Voedt de huid; Abrikozenpit olie bevat ingrediënten zoals essentiële vetzuren, linolzuur en oliezuur. Het is rijk aan vitaminen ook, vooral, vitamine E en vitamine A. Al deze ingrediënten maken de abrikozenpitolie, een uitstekende huid moisturizer. Regelmatige toepassing van abrikozenpitolie kan de huid glad en soepel. Droge huid, rijpere huid de huid die geïrriteerd omdat van overmatige blootstelling aan de zon, kan behandeld worden door de toepassing van abrikozenpitolie direct of met behulp van producten zoals lotions, balsems en crème, die dit als een ingrediënt.
Kalmeert de geïrriteerde huid; Abrikozenpit olie is een natuurlijke olie en dus, is zeer mild. Vanwege de aanwezigheid van linolzuur en oliezuur, het heeft een anti-ontsteking eigenschappen ook. Zo abrikozenpittenolie voor acne is zeer gunstig als acne-gevoelige, gevoelige huid, kan worden gesust door haar regelmatige toepassing. Voor de behandeling van acne, een mengsel van abrikozen olie, lavendelolie en tea-tree olie en breng het op de acne-getroffen gebied. Lees meer over natuurlijke acne behandelingen.
Heeft vervoerder olie Eigenschappen; Abrikozenpitolie is ook een uitstekende massage-olie. Het heeft alle eigenschappen van de vervoerder oliën, dat wil zeggen, het helpt bij de verspreiding van de olie of mengsels ervan wordt gemaakt in, gelijkmatig over de huid. Het is gemakkelijk voor de huid is deze olie te absorberen. Vanwege deze eigenschappen, is abrikozenpitolie wordt gebruikt in de aromatherapie mengsels. Het is ook gemengd met andere oliën voor massages, zodat de huid kan de massage olie te absorberen op een betere manier.
Maakt het haar gezond; Abrikozenpit olie helpt bij het maken van het haar zacht en glanzend. Abrikozenpittenolie hydrateert en voedt de haarwortel en de haar. Regelmatige toepassing van organische abrikozenpittenolie is bekend om haar groei te bevorderen. Lees meer over hoe je gezond haar te krijgen.
Procedure abrikozenpittenolie Oil
How tot abrikoos Kernel Oil for Hair gebruik; Om abrikozenpitolie voor haar, in de eerste plaats gebruiken, zal je de verwarming met stookolie. Zorg ervoor dat het niet te warm is, anders kan je hoofdhuid verbranden. Daarna, neem een ​​kleine hoeveelheid in uw handpalm en met uw vingertoppen, masseer de hete olie, zachtjes in je haar en hoofdhuid. Blijven masseren voor ongeveer tien minuten. Laat de olie op het haar 's nachts en wassen met shampoo in de ochtend. Lees meer over hete olie behandeling voor haar.
Een eenvoudiger methode om abrikozenpitolie voor haar te gebruiken is om een ​​paar druppels van de olie in je conditioner toe te voegen en vervolgens toepassen op je hoofd, post wassen. Als u een droge, kroeshaar, zal dit je haar glanzend en gemakkelijk te beheren. Lees meer over de beste etherische oliën voor het haar.
How tot abrikoos Kernel Olie voor de huid te gebruiken; om vocht in uw huid met abrikozenpitolie, kunt u een kleine hoeveelheid van het in uw handpalm te nemen, en breng het op je gezicht voorzichtig. Als je het wilt gebruiken als massageolie, kunt u andere ingrediënten, zoals amandelolie en olijfolie worden gehouden en dan is uw gezichtsmassage mee. Abrikozenpitolie zal helpen bij een goede absorptie van de oliën in de huid en dus, maken het gezond. U kunt ook een paar druppels van abrikozenpitten olie aan uw bad, het zal de huid op je hele lichaam kalmeren, en ook u te ontspannen.
Zoals u kunt zien, abrikozenpittenolie heeft groot nut, en houdt onze huid en haar in goede conditie. Gewoon wrijven de olie op je lichaam evenals haar, is genoeg om een ​​gezonde gloed krijgen.

No comments:

Post a Comment