Monday 16 January 2012

Gezicht Ontharing voor mannen

Voor vrouwen, kan gezichtshaar worden pijnlijk. Mannen aan de andere kant zijn niet zo veel last van gezichtsbeharing. De meeste mannen scheren dagelijks, als ze willen om een ​​gladde en schone geschoren look Don. Gezichtshaar te verwijderen voor mannen kunnen bij tijden geworden saai als ze kunnen voelen lui om te scheren elke dag. Dit maakt hen probeer opties waar zij geen zorgen te maken over gezichtshaar moeite voor een lange periode van tijd. Hieronder zijn een aantal tijdelijke en permanente ontharing gezicht van methoden voor de mannen:
Scheren, Scheren is de meest populaire methode als het gaat om het gezicht ontharing voor mannen. Scheren is snel, makkelijk te doen, en ook goedkoop. Meeste mannen scheren op regelmatige basis met een scheermes of een elektrisch scheerapparaat. Een scheermes is beter, want het geeft een glad scheerresultaat en is comfortabeler. Een elektrisch scheerapparaat geeft geen A Close Shave, maar belet ingegroeide haren of wondjes, die vaker tijdens het gebruik van een scheermes. Binnen een paar dagen scheren, doet het haar terug groeien in snelle tijd, dus het niet gebruikt permanent te verwijderen gezichtshaar.
Waxen; Harsen is een tijdrovend en uiterst pijnlijke methode van gezichtsbeharing te verwijderen. In waxen, is kleverig wax toegepast op de gewenste deel, met een strook papier geplaatst op. De papierstrook wordt vervolgens trok in een snelle beweging. Haren verwijderd worden door deze methode niet snel terug groeien, zoals waxen verwijdert het haar van zijn wortels onder het huidoppervlak. Waxen heeft een paar bijwerkingen achtige huiduitslag infectie van de haarfollikel en bepaalde allergische reacties, en is derhalve niet een alom voorkeursoptie behalve voor de wenkbrauwen. Lees meer over bijwerkingen van waxen.
Precisie pincet; Precision pincet worden gebruikt om haren te verwijderen uit bepaalde delicate gebied, zoals de neus, oren of wenkbrauwen. Men kan ongewenste haren gemakkelijk verwijderen uit deze gebieden met behulp van precisie-pincet. Het is altijd beter om een ​​paar van precisie pincet met een spitse punt om nauwkeurig te plukken haar te gebruiken.
Gezichtsbehandeling Ontharingscrème voor de mensen, Facial ontharing crème voor de man, ook wel bekend als chemische ontharingsmiddelen, kan ook worden gebruikt om gezichtshaar te verwijderen. Deze gezichtstransformaties ontharing crèmes bevatten diverse chemische stoffen zoals calcium hydroxide en natrium, die tot ontbinding van de haarfollikels zonder dat de wortels. Zodoende is alleen effectief in het verwijderen haren van het oppervlak en het algemeen duurt een paar dagen voor het haar weer te groeien. Deze crèmes zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de open markt. Het gezicht ontharingscrème voor mannen, wel eens leiden tot bepaalde allergieën en bijwerkingen. Het is altijd beter om de crème toepassing op sommige andere lichaamsdeel te controleren als de huid brandwonden, en vervolgens toepassen op het gezicht. Zorg ervoor dat het toe te passen, alleen als er geen branderig gevoel.
Laser Ontharing; Laser ontharing is aangegaan voor permanente ontharing gezicht voor mannen. Een vrij moderne methode, de haarzakjes worden vernietigd met behulp van laserstralen. De laserstralen worden aangetrokken om het haar als gevolg van melanine, een pigment bruin in kleur, waarbij de huid-en haar zijn karakteristieke uitstraling geeft, afbranden de haarzakjes. Deze methode is geschikt voor mensen met een zwarte gezichtsbeharing, als witte haren mist melanine.
Elektrolyse; Een andere methode voor permanente ontharing gezicht van mannen, elektrolyse, is de oudste methode voor het verwijderen van gezichtshaar, en is in gebruik voor ongeveer 130 jaar. Een naald of een sonde wordt in de haarzakjes en dan elektrische stroom wordt door deze naald, die de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei vernietigt. De elektrolyse proces is een behoorlijk lange een en vereist meerdere vergaderingen. Echter, elektrolyse is een goedkopere optie voor permanente verwijdering van gezichtsbeharing in vergelijking met een laser ontharing behandeling. Lees meer over gezichtshaar verwijderen voor mannen en vrouwen.
Vóór de invoering van chemische stoffen of door te kiezen voor permanente ontharing gezicht, is het beter om een ​​dermatoloog te raadplegen, om te controleren of de huid allergisch is voor bepaalde chemische stoffen. Ook zijn er diverse salons die helpen bij het gezichtshaar verwijderen voor mannen, waar men kan gaan.

No comments:

Post a Comment