Thursday 5 January 2012

Gekleurde auto Wax

De praktijk van auto wassende komt onder de categorie van auto detaillering. Afgezien from waxen, Auto Detailing omvat reinigen en polijsten de auto grondig. Harsen is niet alleen gedaan om de auto voor te bereiden op shows, maar ook om ze te houden in een goede staat verkeren. Originele lak van de auto wordt bewaard en haalt goede prijs voor de eigenaar op het moment van de wederverkoop.
Gekleurde Car Wax; De activiteit van het kiezen was voor een auto kan soms moeilijk zijn, vooral als men het kopen van een gekleurde wax. Gezien de vele kleurschakeringen die beschikbaar zijn gesteld in de markt door de autofabrikanten, heeft men zeer weinig opties, als het gaat om autowas. In dergelijke gevallen is het raadzaam om een ​​gekleurde wax dat komt in de buurt van uw auto kleur te kiezen.
Turtle Wax Color genezen; De schildpad was color genezen producten zijn verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, blauw, rood, bruin en zilver. De pigmenten en kleurstoffen in deze producten hebben een bijzondere kwaliteit, die hen in staat stelt om zich te mengen met verschillende tinten. De kleur die het dichtst bij de schaduw van de auto moet worden gekozen. Het product wordt geleverd met een kleur stok (carnauba wax gebaseerd) en een chip stok.
Meruiar's ColorX; Deze kleur wax product is eenvoudig in gebruik en bevat geen schadelijke soort schuurmiddelen. De helderheid van de vacht ook dat is hersteld door het gebruik van deze kleur was. De langdurige bescherming die door synthetisch polymeer Meguiar's houdt de vacht intact.
Dodo Juice Orange Crush Wax Soft; Het Dodo Juice Orange Crush Soft Wax is geschikt voor auto's met oranje, geel, rood en andere warme metallic kleuren. Het is echter het meest geschikt voor rode en oranje gekleurde auto's. De toevoeging van gele bijenwas en natuurlijke sinaasappelolie in dit product, geeft de vacht een compleet nieuwe en frisse look, de natuurlijke oranje olie wordt gebruikt voor nattigheid.
Dodo Juice Purple Haze Soft Wax, de donkere gekleurde auto's naar behoren kunnen worden geboend met behulp van dit product. De reflecterende coating van dit product helpt bij de bescherming van het voertuig tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, regen en vuil. Het product bevat berg was en Braziliaanse carnauba. De donker gekleurde was aanwezig in het product helpt bij het verbeteren van de glans en afstotende water.
Auto Waxen Care; De tips hieronder genoemde zou nuttig blijken te zijn, terwijl waxen van de auto. ; Het wordt aanbevolen om de auto in de schaduw parkeren tijdens wassende. ; De auto wax producten kunnen bevatten schuurmiddelen. De schuurmiddelen schade aan de auto's door het beïnvloeden van hun verf. Dus moet men voorzichtig zijn bij het kiezen van een auto wax product. ; Voorafgaand aan waxen, de auto moet goed worden gewassen en gedroogd met een zachte katoenen stoffen. Anders wordt de gewenste glans niet bereikt. ; De ramen, de portierbekleding, glas, rubber afwerking, etc. mag niet worden aangeraakt, omdat de wax achterlaat vlekken op dergelijke oppervlakken. Het wordt moeilijk om de vlekken te verwijderen later. ; Het deel / gedeelte van de auto die is dik geworden, moeten worden bestreken en daarna, de gecoate was moet voorzichtig worden verwijderd. ; Wassende de auto om de 3 maanden wordt aanbevolen om het een verfrissende en nieuwe look. ; Lees meer over:; Car Wash, Car Paint; Car Wax Review, zoals: Hoe om de was een auto; de basisinformatie over gekleurde autowas producten en de tips over het gebruik zijn te vinden in het artikel. De juiste manier volgens hen zou helpen in het geven van de auto een mooie look.

No comments:

Post a Comment