Monday 2 January 2012

Hyacint Bean Vine Care

Met prachtige paarse bloemen en bonen, de hyacint bonen wijnstokken (wetenschappelijke naam komak purpureus) is een grote (ongeveer 20 meter hoog) en op grote schaal populaire jaarlijkse plant geschikt voor alle soorten van het landschap te ontwerpen. Niet alleen zijn de bloemen zijn sierlijk, maar ze zijn geurige ook, dus het aantrekken van bijen, vlinders en vogels. Het unieke van deze wijnstok ligt ook in zijn aromatische, aantrekkelijke blauwgroene bladeren, die een kleurrijke achtergrond creëert aan de andere planten in de tuin. En hyacint boon vine zorg is gemakkelijk, als de plant vergt weinig onderhoud.
Hyacint Bean Vine Care Tips
Als u niet beschikt over de hyacint boon wijnstok in uw tuin, mist u een van de meest aantrekkelijke en zoete geurende paarse bloemen die kunnen fleuren het landschap. Groeiende hyacint boon wijnstok is erg eenvoudig, aangezien de plant is winterhard en past in een breed scala van groeiomstandigheden. Raadpleeg de volgende tips voor gezonde groeiende en verzorging van hyacint bean wijnstok:
Groeiende Site: de meest uitdagende stap in het kweken van een hyacint bean wijnstok is de keuze van de geschikte aanplantingsplaats met een nabijgelegen ondersteunende structuur zoals een hek of muur. Als de plant groeit het beste in de volle zon en goed gedraineerde grond, zorg ervoor dat u een gebied dat is blootgesteld aan de volle zon (of op zijn minst gedeeltelijke zon). Als u niet over een dergelijke plantage site, overweeg dan het kweken van een hyacint boon wijnstok in potten. Lees meer over container tuinieren.
De voorbereiding van Bodem: Het grote voordeel van de groeiende hyacint boon wijnstok is zijn vermogen om in verschillende soorten grond groeien met een pH-bereik (tussen pH 6-7,8). Daarom kan een gezonde wijnstokken worden gehandhaafd in een bepaald gebied, ongeacht de bodemgesteldheid. Niettemin een gezonde bloeiende promoveert, Can Garden grondmengsel met een rijke concentratie kuikens van compost aan de opplant voorafgaande hen.
Voortplanting: Deze prachtige bloeiende vine verspreidt zich door middel van zaden en je kunt ze kopen bij uw plaatselijke kwekerij. In het algemeen, paarse hyacint bonen vine zaden worden op grote schaal beschikbaar in de lente seizoen. Genieten van zaden een nacht in warm water en is rechtstreeks zaaien ze buiten (bij 1 centimeter diep) na het berijpen of anders, je kunt zaaien binnen voordat glimmertjes.
Plant Care: De hyacint jansbroodpitten vereist een 2-3 weken voor de kiemkracht. Onderhouden van een ruimte van 6 inch tussen twee zaailingen. Hyacinth boon vine verzorgingstips zijn niet verschillend van die van de andere kamerplanten. It vereist gematigd watergegeven (of vochtig bodem) en bemesting na elke twee maanden verlengd. Onmiddellijk vóór de bloei periode kunt u aanvullen grond met een fosfor formule.
Blooming Periode: Hyacinth bonen wijnstok is snel groeiende en je zult merken witte en paarse bloemen ontwikkelen in de vroege zomer, met de bloeiende voortgezette tot medio vallen. Dit betekent dat u kunt geurende, paarse bloemen genieten tot de komst van de vorst. Maar een punt moet worden opgemerkt is dat peulen en zaden van deze wijnstok zijn giftig en mag niet worden ingeslikt.
Verzamel zaden: voor plantage van volgend jaar, kunt u verzamelen en te bewaren hyacint boon vine zaden op uw eigen, eerder dan te kopen bij een bloemist. Laat het zaad peulen om te rijpen en, droog, terwijl op de plant. Harvest peulen voorzichtig en open te breken ze de zaden te verwijderen. U kunt van deze zaden in een luchtdichte verpakking en leg ze op een koele en droge plaats.
Meer op paarse bloem tuin, lees dan verder weten:; Purple Flower Garden; Purple planten; Dit zijn tips om te groeien en gezond te houden hyacint boon wijnstok. Als je faalt om zaden te verzamelen voor het volgende seizoen zal de gevallen zaden ontkiemen in dezelfde plantage site. Met geen ziekte en plagen incidenties, hyacint bonen vine zorg vereist zeer minder inspanning. En met geurende paarse bloemen, genieten van het kijken vlinders en vogels in uw tuin door het aanplanten van deze winterharde klimplant.

No comments:

Post a Comment