Saturday 21 January 2012

How to Skinny Jeans Wear

Terwijl u flip de pagina's van een beroemde modeblad, zou je dromen van jezelf op zoek naar een prachtig net als de modellen die poseerde voor dit probleem. Coming out van de dromen en te kijken naar de spiegel die u kunnen besluiten te kiezen voor een skinny jeans met die sexy look hebben. Dus, heb je het? Wat is de volgende, misschien ben jij wel niet tevreden waren na het dragen van het of je gewoon niet kiezen voor een, omdat u niet beschikt over de 'slanke en lange benen.
Hmmm ... er zijn veel veel misvattingen over skinny jeans. Alleen die 'grote meisjes met slanke frames' moet kiezen voor het, is de meest voorkomende. Nou, je bent waarschijnlijk niet bewust zijn van de hoe skinny jeans dragen. Volgende misvatting is dat een skinny jeans direct krijgt u een stijlvolle en verbluffende look. Hoewel dit waar is tot op zekere hoogte, het hangt verder op de schoenen u koppelen met het. U kunt een perfect stukje te vinden op basis van uw figuur en probleemgebieden, alles wat je moet weten is de juiste kleuren voor je figuur en hoe skinny jeans dragen. Dus hier zijn enkele tips over hoe je skinny jeans, dat geeft je een complete, stijlvolle uitstraling dragen.
Tips en Trucs: Hoe Skinny Jeans Wear
Kiezen voor een perfecte pasvorm; Het meest essentiële ding om te overwegen, terwijl je dragen van een skinny jeans is de montage. Een perfecte pasvorm is wat maakt een paar skinny jeans het beste kijken. Geest goed, het aanbrengen van de skinny jeans kan maken of je look te breken. Meer dan voor een andere stijl van jeans, 'passende' is een noodzakelijk element van skinny jeans. Vergeet niet dat niet kiezen voor een te klein formaat. Terwijl een perfecte pasvorm en een formaat iets groter goed werkt, een kleiner formaat ziet er nooit goed. Dus de juiste maat is het een van de belangrijkste factoren die bepalen hoe een skinny jeans zal kijken op je. Lees meer over hoe om kleding die u vlakker dragen.
Kies het juiste schoeisel; Als u zich afvraagt, hoe skinny jeans dragen met laarzen, hier is het antwoord. Een van de perfecte manieren van dragen van skinny jeans is om het te koppelen met kniehoge laarzen. De stijl van deze jeans is het verbazingwekkend eenvoudig te smullen deze laarzen. Een toen je ze hebt weggestopt in laarzen, kijk dan maar eens, bent u op zoek gewoon awesome! U kunt kiezen voor vak hakken of hielen potlood in deze kniehoge laarzen. Een andere manier om skinny jeans te dragen is met de enkellaars. Hier heb je een optie van tucking in de jeans of onder liggen het over de laarzen. Hoge hakken of middelgrote hakken zien er allebei classy met skinny jeans. Gekooide sandalen met hoge hakken zijn een andere beste manier om je skinny jeans koppelen. Als je heel lang en slank kunt u ook kijken op flats. Deze geven een stijlvolle en elegante look. Balletschoenen geeft een zeer girlie kijken wanneer gecombineerd met skinny jeans, een leuke manier om skinny jeans te dragen. Als u zich afvraagt ​​hoe je een skinny jeans dragen en zien er cool uit, 'sneakers' is het antwoord. Dit comfortabele en casual schoenen goed gaat met een modieuze skinny jeans. Wees teen pompen is de perfecte schoenen worden gekoppeld met een skinny jeans, waardoor u een verleidelijke look. Probeer het zelf!
Opties voor het corrigeren van figuur; Hebt u veel dijen dan kiezen voor donkere wassing in zwart of indigo blauw. Verder dragen een lange tuniek top en voeg een riem in het midden gedeelte van boven. Als je een grotere bodem, kiezen voor die met zakken die zullen worden rechts boven het punt waar uw billen en dijen te voldoen. Weer een lange tuniek, tot aan de kont is een truc om de beste look. In het geval u dikke kuiten, kiezen voor een skinny jeans en het gewoon smullen van kniehoge laarzen. Er is een enorme variatie in brede laarzen voor vrouwen, van waaruit u kunt het ultieme stuk te kiezen. Nou, voor die korte meisjes die misschien wel moe zijn op zoek naar skinny jeans die precies goed past, waarom dan niet een die goed past tot de knieën te plukken. Volgende aanpassen dan draai en cut-off de extra lengte en draag een klassieke open teen schoenen met hoge hakken. Lees meer over wat te dragen voor uw lichaam vorm.
Ja, door nu je hebt een heleboel tips over hoe je skinny jeans te dragen. De trucs bovengenoemde om te gaan met de probleemzones van uw figuur zal u helpen om het plezier van het dragen van een skinny jeans en ziet er geweldig uit. Dus gewoon gaan en het vinden van de meest stijlvolle stuk van dameskleding een skinny jeans. Laat me je vertellen dat een paskamer, ja een paskamer is de beste plaats om de juiste skinny jeans voor je kiezen! Proberen op!

No comments:

Post a Comment