Saturday 28 January 2012

Bierblikjes Vs Flessen

Aanvankelijk bierliefhebbers was er slechts een keuze wanneer het ging om bier: tapbier of ontwerp bier. Bier zou worden geserveerd van vaatjes of widget blikjes. Echter met veranderende tijden en moderne technologische ontwikkelingen, flessenbier ontstond in de 19e eeuw. Verder, richting de jaren 1930, ingeblikte bier kwam langs revolutioneren het bier brouwerijsector. Krueger's Finest Beer, out van Virginia was de eerste bier tot conservenindustrie technologie te gebruiken en de markt betreden. Haar intrede was sterk geapplaudisseerd en sindsdien het debat tussen ingeblikte bier en begonnen gebotteld bier. Vandaag, bier is beschikbaar in glazen flessen, plastic flessen en aluminium blikjes. Hebben echter de scores van debatten betrekking de voors en tegens betrekking tot elk van deze opties veroorzaakt mensen om te stoppen en waarover soort verpakking moeten zij kiezen voor terwijl het kopen hun favoriete Drinken wonder. Dit artikel op blikjes bier vs flessen zullen u helpen doorslaggevend geworden.
Bier Packaging Materials
Glazen flessen zijn gebruikt om bier pakket sinds de 19e eeuw en zijn nog steeds gebruikt voor hetzelfde. Het laatste decennium bekeken een 35% toename in gebotteld bier verkopen, waardoor bottelaars een sterkere positie in de industrie. Bovendien, blikjes bier van een standaard grootte: 500 ml domineren de markt als gevolg van verbeterde technologie, verhoogt de houdbaarheid van bier, koelt snel af en beschermt tegen de destructieve effecten van licht. Echter, de belangrijkste factor die bijdraagt ​​aan bier aluminium blikjes was hun gemak. Blikjes kleiner is in grootte dan flessen konden gemakkelijk worden opgeslagen en waren niet gevoelig voor breuk. Dit maakte transport en opslag van bier gemakkelijker. Bovendien kan de jazzy bier houders en bier kan dekt toegevoegd aan de koeler look gezocht door mensen. Enkele jaren geleden, aluminium flessen gemaakt hun binnenkomst in de markt met beweert dat zij kon bier kouder gedurende een langere tijd. Met hun nieuwe, slanker, aantrekkelijke look, deze flessen gelokt sport fans, liefhebbers van de buitenlucht en al diegenen die desiderated afkoelen kijken met hun bier! Bieren worden ook verkocht in plastic flessen die zijn vervaardigd van niet-geraffineerde aardolie.
Ingeblikte Bier Vs. Gebotteld Bier
Door te graven inzake bepaalde factoren zoals kosten, smaak, houdbaarheid, gemak, enz. we kunnen proberen en de verschillende en nadelen van ingeblikte en gebotteld bier weeg.
Gemak; lugging een 24 kan pack is veel gemakkelijker dan uitvoering twee pakjes van 12 bierflessen elk. Niet alleen blikjes lichtgewicht en makkelijker op te slaan, ze zijn ook ongeval bewijs. Dropping een bierfles zal verlaten een persoon met myriaden glasscherven!
Kosten; Technologische ontwikkelingen hebben speerpunt de vervaardiging van kosteneffectieve aluminium blikjes. Het bespaarde geld in het proces is weerspiegeld in de lage prijs van ingeblikte bier. Dit bewijst dat het voordelig is aan de eindverbruiker. Het is echter ook gezegd dat laaggradig bier wordt bevonden beschikbaar in blikjes. Dus met lage prijs, je uiteindelijk omhoog krijgend lage kwaliteit bier alsmede. Een ander voordeel van aluminium blikjes is dat het minder transportkosten heeft. Zwaardere artikelen zoals glas eindigen verbruikende hogere niveaus van fossiele brandstoffen, waardoor produceren meer broeikasgassen. Dus als je over bent afvraagt ​​of tot ingeblikte of gebotteld bier controleren vanuit waar het bier komt kopen. Als je bier verkrijgbaar bij de plaatselijke brouwerijen kopen de glazen platen, maar als het bier wordt geïmporteerd proberen en krijgen de blikken.
Recycling Convenience; Aluminium is volksmond gerecycleerd als het kost minder om bier kan uit gerecycleerde blikjes dan uit nieuwe aluminium, met 40% van gemiddelde bierblikjes gemaakt uit gerecycled aluminium. Slechts 20-30% van het glas wordt gerecycled in een glazen fles. Hebben gezegd dat, het interessant is te merken dat, het tarief van glazen fles rendementen zijn hoger dan blikjes. Dit kan zijn omdat glas wordt beschouwd als meer waardevol. Ongeacht, de reden, einde glazen flessen omhoog krijgend meer gerecyclede dan blikjes. Bovendien, als u wilt gaan groen, houd uit aluminium flessen.
Aluminiumflessen bevatten 3 maal de hoeveelheid aluminium aanwezig in een aluminium blikje. 60% van het gerecycleerde blikje is gebruikt voor vervaardigingshandelingen nieuwe flessen echter, de rest 40% opnieuw worden gedolven aluminium. Productie van aluminium verbruikt veel energie en mijnbouw kwetst ons ecosysteem en bijdraagt ​​tot meer mijnbouwafval. Aluminium bekleedt de eerste plaats voor het materiaal conducing de productie van grootste hoeveelheid broeikasgassen in de afvalstroom. Zodoende is beste te kopen gebotteld bier. Wanneer we aluminium blikjes overweegt vs plastic flessen, het beste kiezen aluminium blikjes. Plastic flessen bier zijn gemaakt van ongeraffineerd en vernieuwbare aardolie, dat is waarom men moet schuwen de aankoop ervan. Hoewel plastic recycling wordt uitgevoerd, de meeste daarvan belandt op stortplaatsen. Lees meer over recycling.
Smaak; Jim Koch, voorzitter van Boston Beer Co, de maker van Samuel Adams verklaarde dat blik bier een metaalachtige smaak bijgebracht. Gaat hij op te zeggen dat hoewel de coating (epoxy hars) toegepast op de binnenzijde van de kan het metaal verhindert komende in direct contact met het bier, de tab en lip van de kan nog in contact komen mee. Dus als mensen hun bier SIP, is het bier bloot aan het metaal en zorgt voor een metaalsmaak. Deze verklaring heeft een flink aantal veren roffel in de brouwerijsector. Terwijl sommige zeggen dat dit een mythe is, sommigen zeggen te voorkomen blikken als je onzeker bent!
Gezondheidsrisico's; Plastic flessen gevaar voor de gezondheid is iets dat we zijn ons allemaal bewust van. Plastics zijn gemaakt van Polyethyleen Terephthalate (PET) of polycarbonaathars, die meestal uitlogen een potente hormoon disruptor genaamd Bisphenol-A (BPA), die kunnen aantasten voortplantingsorganen. Deze chemische sijpelt in de drank en komt het menselijk lichaam systeem. Consumeren iets van bierflessen schadelijke is, dus geldt hetzelfde voor bier alsmede. In geval van aluminium blikjes, hebben studies gedetecteerd een lichte risico van ziekte van Alzheimer bij mensen met problemen verwerking voedingsmiddelen bevattende metalen zoals ijzer, aluminium en koper. Glas heeft geen nadelige gevolgen, dus het is veilig om gebruiken!
Lees meer op:; Bier: Calorieën in Beer; Gezondheid Voordelen van Beer; Als je ooit getroffen door de bierblikjes vs flessen dilemma het beste te houden aan glazen flessen. Let's face it, glas gemaakt uit zand een overvloedig hulpbron, 100% recycleerbaar en volkomen veilig te drinken uit. Hoop dat dit artikel op blik bier vs flessenbier was verhelderend!

No comments:

Post a Comment