Monday 23 January 2012

Rozenbottel thee

Rozenbottels zijn de vruchten die gevonden zijn op sommige variëteiten van de roos planten. Ze kunnen oranje, rood, paars of zelfs zwart van kleur zijn. Rozenbottels vorm in het voorjaar en ze rijpen aan het einde van zomer of herfst. Rozenbottels hebben veel geneesmiddelen en voordelen voor de gezondheid, en worden gebruikt in kruidenthee, gelei, jam, marmelade, dranken, brood en taarten.
Rozenbottels zijn een rijke bron van vitamine C. honderd gram van rozenbottels bevatten in de buurt tot 2000 milligram vitamine C. bottels zijn ook zeer rijk aan essentiële vetzuren en als antioxidant flavonoïden, waardoor ze bruikbaar zijn als kruidengeneesmiddelen. Rozenbottel thee die is gemaakt van rozenbottels is zeer weldadig voor het lichaam te. Hier zijn de voordelen van rozenbottel thee voor het menselijk lichaam, gevolgd door twee rozenbottel thee recepten.
Voordelen van Rozenbottel Thee
Voorkomt hoest en verkoudheid; Rozenbottel thee is een rijke bron van vitamine C, en dus, helpt bij het maken van het immuunsysteem sterk. Mensen die hebben hoest en koude kan uiterst profiteren van drinken rozenbottel thee, rijk aan vitamine C, het maakt de immuunsysteem sterke, en dus vecht off deze ziekten.
Laag suikergehalte; Meestal is men afhankelijk van sinaasappelen, citroenen of fruitsap aan hun vitamine C-inname te verhogen. Maar al deze zeer hoog suikergehalte. Rozenbottel thee is een gezond alternatief voor diabetici en mensen die proberen om gewicht te verliezen, zoals zij heeft vitamine C-gehalte nog hoger dan deze vruchten met als bijkomend voordeel dat het suikergehalte in rozenbottel thee is bijna in de buurt van nul.
Gevechten uit infecties en ziekten; Rozenbottel thee, behalve dat hoge gehalte aan vitamine C-gehalte is ook een rijke bron van vitamine A, vitamine B, vitamine E, vitamine K, organische zuren en pectine. Vanwege de aanwezigheid van al deze bestanddelen in rozenbottel thee, de regelmatige inname, maakt het lichaam resistent tegen infectie. Een van de rozenbottel thee voordelen is dat het helpt bij de bestrijding van ziekten en koorts, maakt het spijsverteringsstelsel sterke en voorkomt maagklachten zoals diarree. Ten slotte houdt de nieren en de urinewegen toxine-vrij, waardoor ze elke vorm van infectie in deze lichaamsdelen.
Verlaagt het cholesterolgehalte; Rozebottel thee is een rijke bron van pectine die bekend staat als een intestinale regulator. Wanneer een persoon rozenbottel thee, pectine in zitten, verbruikt stokken om het afval kwestie van de darmen en helpt bij de eliminatie van de cholesterol en vetten uit het lichaam voordat ze kunnen worden geassimileerd in het bloed. Zo, rozenbottel thee helpt bij het verlagen van de cholesterol in het lichaam.
Voorkomt Waterberging; Rozenbottel thee werkt als een zachte diureticum en dus helpt bij de eliminatie van de geaccumuleerde water in de weefsels van het lichaam. Dat is waarom rozenbottel thee voor de zwangerschap is zeer gunstig, zoals zwangere vrouwen vaak last van het vasthouden van water. Een van de rozenbottel thee voordelen voor de gezondheid is dat het helpt bij het verlenen van vrijstelling van een milde reumatische pijn.
Roseship Tea Recepten
Rozenbottel Thee Recept voor Koude Relief; Als u wilt weten hoe rozenbottel thee van te maken voor de behandeling van verkoudheid, dan is hier een eenvoudig recept voor hetzelfde. In een pan, zet een kopje water, een en een halve ounce van rozenbottels, half ons elke toorts bloemen en moeras kaasjeskruid wortel. Breng het mengsel aan de kook en laat het sudderen voor ongeveer twee minuten op laag. Remove van het fornuis top en hebben de thee warm. Dit preparaat is zeer gunstig voor de koude, hoest of een nasale infecties te bestrijden. Regelmatige inname van dit preparaat lost het slijm, waardoor het gemakkelijk is voor de persoon om uit te blazen. Lees meer over kruidenthee recepten.
Rozenbottel Thee Recept voor Maag Relief; giet In een pan een kopje water, anderhalve gram rozenbottels, half ons elk van pepermunt bladeren, braambesbladeren en citroen-melisse bladeren. Als in het vorige recept, breng het mengsel aan de kook en laat het sudderen gedurende twee minuten op laag. Laat de thee als het nog warm is. Deze voorbereiding heeft vele therapeutische eigenschappen. Het verlicht buikkrampen en misselijkheid. Milde gevallen van diarree kan ook worden genezen door het regelmatig nemen van deze voorbereiding.
Rozenbottel thee heeft vele voordelen voor de gezondheid. Naast de hierboven genoemde, rozenbottel thee en rozenbottel zaadolie kan uw huid mooi ook, als rozenbottels helpt bij het stimuleren van de bloedsomloop in het lichaam. Hoewel, rozenbottel thee is een natuurlijke thee en is geschikt voor iedereen, maar als iemand merkt some rozenbottel thee bijwerkingen, moet hij of zij onmiddellijk te staken het gebruik ervan.

No comments:

Post a Comment