Thursday 5 January 2012

Hoe Wees gelukkig met jezelf

In de huidige concurrerende wereld, kan men nooit goed genoeg zijn, toch! Wrong! Ieder mens is net zo goed als ze kunnen krijgen. Hoe meer ze er in geloven, hoe beter ze zal blijven krijgen. U kunt echter niet gelukkig met jezelf, als je blijft je afvragen als je goed genoeg bent. Dat betekent niet dat wij allen moeten stoppen met werken aan zelfverbetering. Het betekent gewoon dat de houding moet een beetje worden veranderd. Je moet jezelf gelukkig door gelukkig zelf. Begrijpt wat ik bedoel? Nee Nou, laten we begrijpen hoe gelukkig te zijn met jezelf beter.
Hoe je gelukkig met jezelf: Fable 1; John was een eenvoudige man. Hij had een gezin, dat hij zielsveel van hield. Hij werkte bij een bank als beleggingsadviseur. Hij zag veel van nederigheid en trots op zijn baan, en het maakte hem gelukkig. Was echter John vast in dezelfde positie voor de afgelopen tien jaar en werkte op een heel miezerig salaris. beste vriend John James werkte ook bij dezelfde bank. James was een caissière. James was bevorderd een paar keer in de afgelopen 10 jaar en zijn salaris had gezien heel een toename ook. Echter, vanwege het werk en het is tijd eisen, James nooit de tijd om verliefd te worden en te trouwen.
Zowel John en James waren gelukkig met zichzelf ondanks de tekortkomingen in hun leven. Dit verhaal geeft een grote les van hoe elk individu heeft een andere parameter van geluk. John was blij met zichzelf, omdat hij hield van wat hij deed. Maar hij was tevreden en wilde persoonlijke groei zien door het maken van zeker dat hij had een groot gezin. Hij had een vrouw die hij liefhad en kinderen die aanbad hem. , Zag hij geluk in deze en was blij met zichzelf. Lees meer over hoe om geluk te bereiken. James aan de andere kant was een ambitieus man. Hij bekommerde zich om zijn professionele groei. Hij wilde een groot salaris en een zeer goede post. Voor dat, had hij geen verstand niet hebben van een gezin, voor wat maakte hem gelukkig was zijn ambitie. Hij zag geluk in zijn doel, en was blij met zichzelf. Lezen om te weten waarom gelukkig wel en optimisten langer leven.
Hoe je gelukkig met jezelf: Fable 2; Terra en Thelma zijn uw dagelijkse adolescenten. Ze waren op de middelbare school. Echter, zowel van hen had heel verschillende levens. Terra was populair. Ze was mooi, en dus (heel duidelijk) werd ze het hoofd cheerleader. Ze hield cheer toonaangevende, en de meeste van haar vrienden waren cheerleaders ook. Door haar positie in de school, werd verwacht dat ze meer vermengd met de populaire kinderen. Echter, wat veel mensen niet wisten, was dat Terra haar eigen kleine geheimpje was. beste vriend Terra was Thelma. Thelma was wat iedereen zou kunnen noemen, een brainiac. Ze was een rechte Een student en was vaak lager is dan de school sociale radar. Thelma hield studeren en had geen bijzondere belangstelling voor populair zijn. Ze was gezond en fit, maar gezien de perfecte figuur was nooit echt haar doel. Thelma en Terra waren blij met zichzelf in hun respectievelijke levens. De kers op de top was hun geheime vriendschap. Kunnen bespreken alles met elkaar. Thelma geholpen Terra met studies, en Terra zorgde ervoor dat Thelma goed was op de hoogte van alle roddels de school. Al met al, ze waren blij dat deze zelf, en toch zag vreugde in wezen met elkaar!
Dit verhaal toont hoe twee mensen uit totaal verschillende sociale lagen vrienden kunnen zijn, zonder over de top verwachtingen. Terra was erg blij dat de Queen Bee. Ze hield cheer leiden en was een goede leider voor haar team. Ze zag ook geluk in het feit dat ze haar vriendschap met Thelma te handhaven zonder dat haar door de last van de populariteit, die zij nooit vond in de eerste plaats. Lees meer over het geheim van geluk. Thelma aan de andere kant, was een intellectueel. Ze heeft haar vrienden hadden op school en bij voorkeur wordt bekend om haar gedachten in plaats van haar blik. Ze was blij met het feit dat ze kon haar vriend Terra te helpen in haar studies zonder de populaire menigte aan te sluiten. Lees meer over geluk in de samenleving.
Hoe je gelukkig met jezelf: Fable 3; Reynold had enkele sinds de afgelopen 2 jaar. Hij had een zeer lange termijn relatie. Raine was zijn high school sweetheart en college vriendin. Reynold and Raine gedateerd voor ongeveer 7 jaar voordat ze beseften dat ze waren begonnen uit elkaar groeien. Reynold is een financiële columnist en Raine was redacteur van een plaatselijk tijdschrift. Hun baan moesten zij in een veel tijd en energie in hun werk. Beiden hielden van hun baan. Het ging in een mate die wanneer ze gevonden dat elk uur dat ze met elkaar doorgebracht, was gevuld met meningsverschillen, ruzies of ongemakkelijke stiltes. Ze besloten om er een einde aan een betere note in plaats van op een dode relatie dragen. Reynold and Raine zijn nog steeds vrienden. Hoewel geen van hen zijn in een relatie, ze zijn gelukkig. Ze realiseerden zich dat hun baan hen geleerd hoe om gelukkig te zijn single. Beiden blinken uit in hun werk, tijd doorbrengen met vrienden en hebben een zeer levendige en gelukkig leven.
Dit verhaal toont aan dat men niet noodzakelijkerwijs zijn een partner om het leven te genieten. Als je iets doet je liefde en positief denken en een comfortabele vergelijking met iedereen, kun je gelukkig zijn enkel wezen ook. Zoals een van mijn favoriete uitspraken gaat, Het leven is vol van attachments, dus single zijn is een toestand van onbedoelde ontkenning. Zoek geluk in de bijlagen van het leven, en u in staat zullen zijn om gelukkig te zijn met jezelf, enkel wezen ook. Lees meer over relaties die je gelukkig maken.
Geluk is niet iets dat de wereld ons biedt met vrij. Het is een van die dingen die we nodig hebben om weg te wrikken uit de ijzige greep. Echter, het is veel gemakkelijker als je niet focussen op de depressies van het leven. Streef ernaar om gelukkig blijven, en sterkte, liefde, succes en vriendschap zal samen met het. Hou van jezelf en de wereld zal van je houden. Ik hoop dat dit artikel laten zien hoe je gelukkig zijn met jezelf. Dit is waar ik aftekenen! Blijf gelukkig!

No comments:

Post a Comment