Sunday 15 January 2012

Cute Tattoo Designs

Wat doe Megan Fox, Angelina Jolie en Rihanna hebben met elkaar gemeen, behalve het feit dat ze absoluut prachtig? U raadt het al gelijk, al deze vrouwen een liefdesrelatie met tatoeages hebben. Er zijn zo veel leuke tattoo ontwerpen die men kan kiezen uit, een kijkje nemen op enkele van deze tatoeage ideeën.
Cute Tattoo Designs voor Meisjes
Dit artikel is enkel gewijd aan meisjes, om hen te helpen met een aantal geweldige ideeën voor Cute tattoo ontwerpen. Het ontwerp dat u uiteindelijk kiest zal afhankelijk zijn van waar je van plan bent om het te krijgen geïnkt. Dus neem een ​​kijkje op de volgende tattoo ontwerpen, om te zien welke design ziet er geweldig uit waar.
Hals, tatoeages op de hals ziet er echt elegant. Ze geven de drager de persoonlijkheid van een zware maar zachte touch. Ik heb een vriend die heeft een mooie tattoo op de nek van haar nek. Het is een Hebreeuws schrijven tattoo welke spreuken 'Jehovah'. Persoonlijk vind ik deze tattoo vangt haar stevig geaard maar leuke persoonlijkheid. Er zijn vele andere opties voor de hals tatoeages voor meisjes. Naast het experimenteren met tattoo letters stijlen en ontwerpen, kunt u ook wat inspiratie van Rihanna en overwegen nautische ster tatoeages voor je nek.
Ribbenkast, dit is de ideale plek om een ​​tatoeage hebben, als je wilt om het te houden uit de buurt van het publieke oog. Ribbenkast tatoeage ideeën zijn legio, variërend van bloem tatoeages engel tatoeages voor vrouwen. Je zou ook mix twee of meer tatoeage ideeën om een ​​verhaal dat persoonlijk is aan u, bijvoorbeeld, zon en maan tatoeages liefdesaffaires signify vertellen.
Back & Sleeves; Er zijn tal van de mouw tattoo ontwerpen voor vrouwen, maar deze moeten worden uitgevoerd na het geven van veel gedachte. Voor iets zachte kunt u proberen vallende ster tatoeages, maar als je een ontwerp dat zal opvallen, probeer dan een cluster van Keltisch design tatoeages. Veel vrouwen gaan voor tatoeages op de rug, sommigen kiezen voor tribale tatoeages, terwijl anderen die liever iets meer unieke zou zelfs de gezichten van hun dierbaren geïnkt. Als iemand er goede wijnstok tatoeage ideeën, dan zijn deze tattoo te kunnen kijken geweldig. Als een kan zo gebruik kunnen elementen met een wijnstok te maken, bijna zoals het maken van een geluksbrenger.
Heup; tatoeages op de heupen is een rage onder vrouwen. Veel vrouwen gaan voor het hart tatoeages op haar heupen. Tatoeages op de heup vaak minder pijn doen, dus men kan kiezen voor meer ingewikkelde ontwerpen ook. Hip tatoeages voor meisjes kunnen omvatten zovele vlindertatoegering ontwerpen. Neem een ​​kijkje op wat meer onderrug tatoeages voor vrouwen.
Enkel, mijn zus heeft een van de meest ingewikkelde Koi tattoo ontwerpen die ik ooit heb gezien, geëtst op haar enkel. De tatoeage heeft mooie details en kleuren. Ankle tatoeages zijn ideaal voor diegenen die wil gewoon een tatoeage dat zichtbaar en gemakkelijk te zorg voor. Een Aster bloem tattoo is een ander goed idee voor leuke tattoo designs voor de voeten.
Pols; Pols tatoeages zijn ideaal voor iemand die alleen maar wil een kleine letters of een symbool. Muzieknoot tatoeages zijn ideaal op de pols. Ook een leuke pootafdruk tattoo zou gewoon perfect voor de pols.
Lees meer over:; Man Tattoo Designs; Tattoo Designs voor Meisjes; Dit waren enkele ideeën voor leuke tattoo ontwerpen. Als u van plan bent om een ​​tatoeage dan krijg je de tijd nemen op te pikken voor een ontwerp dat u of de emotie die u wilt inked goed beschrijft. Anders moet je heel veel tijd besteden aan het verkennen van de vele tattoo verwijderen opties, en niemand wil dat. Tot dan krijgen geïnkt en pronken met trots!

No comments:

Post a Comment