Wednesday 11 January 2012

Gemiddelde hoogte van een vrouw

Hoogte is van de lengte van een individu, gemeten van voet tot hoofd. Goede hoogte speelt niet alleen een vitale rol in het opbouwen van een indrukwekkende persoonlijkheid, maar ook duidt op een gezonde groei van een individu. Tijdens de ontwikkeling van het kind periode, is de algehele gezondheid van het kind bepaald door haar lengte en gewicht. Normale hoogte en gewicht duiden goede ontwikkeling. Dus in medische diagnose, hoogte is van immens belang. Echter, in hoogte niet de enige bepalende factor van de gezondheid van een persoon, want er zijn meerdere factoren die de hoogte van een individu beïnvloeden. Van mensenhandel, vrouwen zijn van nature korter dan mannen. Dit geldt ongeacht de etniciteit of geografische locatie. Voordat we verdiepen in het aantal spel, laten we proberen te achterhalen wat zijn de factoren die de gemiddelde hoogte van een vrouw beïnvloedt.
Factoren die Gemiddelde Hoogte voor Vrouwen
Etniciteit; Mensen behorende tot name etnische groepen inherit meeste karaktertrekken van dat etnische groep. Evenzo, vrouwen van Afrikaanse-Amerikaanse oorsprong langer zijn dan vrouwen van andere etniciteiten. Ook Noord-Europese vrouwen zijn groter dan die van de rest van de Europa. Aziatische vrouwen vooral Chinese, Japans zijn korter dan andere vrouwen in de wereld.
Genetische samenstelling; Erfelijkheid speelt een zeer belangrijke rol bij het bepalen van de hoogte van een individu. Als je hebben lange ouders, dan bent u waarschijnlijk te erven hun hoogte. Evenzo, je grootouders 'hoogte tevens materie een veel toen analyseer je de genetische samenstelling en haar effecten op het menselijk hoogte.
Voeding; Voeding van de vrouwen is een belangrijk punt van zorg, met name onder onderontwikkelde landen. In afwezigheid van juiste voeding, vrouwen in deze landen rapporteren een groeistoornissen. Dus je voeding speelt ook een cruciale rol bij het bepalen van uw lengte.
Gemiddelde hoogte van een vrouw
Gemiddelde Hoogte van een Woman in de VS; Per de cijfers gepubliceerd door het National Center for Health Statistics, de gemiddelde hoogte voor een volwassene vrouwelijke in de Verenigde Staten is ongeveer 63,8 inches of 5 feet 3,8 inches, die aankomt op ongeveer 164 cms. Noord-Amerikaanse vrouwen zijn een tikkeltje groter met een gemiddelde hoogte van ongeveer 5 meter 4,6 centimeter. Dit is voor volwassen wijfjes in de leeftijdsgroep van 20 tot 29.
Gemiddelde hoogte van een vrouw in Canada; Op 5 meter 3,4 centimeter, Canadese vrouwen zijn slechts een paar centimeter korter dan de Amerikaanse vrouwen. Wanneer uitgedrukt in centimeters komt dit tot ongeveer 161 cms.
Gemiddelde Hoogte van een Woman in India; Indische vrouwen, hoewel Taller In het continent zijn korter door Amerikaanse-Europese standaarden. Een gemiddelde Indiase vrouwen zijn ongeveer 5 meter 1 tot 2 centimeter, dat is het maximum in het continent van Azië.
Gemiddelde Hoogte voor vrouwen wereldwijd
Land / RegionAverage Man Hoogte; China5ft 0,8''; Japan5ft 1,6''; Germany5ft 4,9''; France5ft 3,7''; Iran5ft drie''; Iraq5ft 1,3''; Italy5ft 4,2''; Australia5ft 4,5''; Belgium5ft 4,3'' ; Zuid Africa5ft 2,5''; Sweden5ft 5,7''; Netherlands5ft 6,4''; Nieuwe Zealand5ft 5''; England5ft 4,4''
Lees meer over:; juiste gewicht voor de Hoogte; Ideaal gewicht voor Hoogte; gemiddelde hoogte van een Man; De gemiddelde hoogte van een vrouw verandert elke 2 - 3 decennia. Een stijgende trend in de hoogte is tot dusver gemeld. Volgens het onderzoek gedaan door het National Center for Health Statistics, de gemiddelde hoogte van een Amerikaanse vrouw heeft is gestegen van 5 ft 3 in 1960 tot 5 ft 4 in 2002. Alle cijfers in dit artikel genoemde zijn volgens de statistieken en enquêtes in het jaar 2002. Aldus, deze cijfers zijn waarschijnlijk overbodig zijn geworden binnen de komende paar jaren.

No comments:

Post a Comment