Tuesday 31 January 2012

Manieren om te Schoenen Lace

Het kan dus gebeuren dat vele malen, kun je verveeld van het saaie uiterlijk van je sneakers. Je sneakers kan comfortabel zijn en uw favoriete paar schoenen, maar een kleine verandering in het uiterlijk is altijd welkom. Dus hoe kan je de hoogte blijven en maak je sneakers kijken trendy alledag? De beste manier om zodat doen is proberen verschillende manieren om schoenen kant. Ja, dat kan veters veranderen de manier je sneakers look en voeg dynamiek aan uw hep kijken.
Er zijn vele manieren om warme schoenen kant, dat zal wegnemen de saaie saaie look van uw schoenen. Er zijn dan 20 fancy manieren om lace schoenen, die u kunt proberen en creëren een nieuwe look alledag. Zodat, wil je meer over de ontzagwekkende manieren om schoenen lace leren? Laat ik je sommige hete manieren om schoenen kant.
Awesome Manieren om Lace Schoenen: vlinderknoop methode; Dit is een van de eenvoudigste manieren om schoenen kant en in het bijzonder wanneer u zitten met een zeer korte schoenveters. Om lace schoenen in vlinderdasje methode, moet u de eerste reeks gaten kantwerk horizontaal zoals u zou normaal. Neem vervolgens ene uiteinde van de kant en neem het naar de volgende hole aan dezelfde kant. Moet u lus schuin naar boven na het brengen hem door het gat. Nu brengen de kant van de volgende hole op dezelfde kant. Je kan herhalen hetzelfde proces voor de andere helft van de schoen kantwerk. Zodra alle gaten zijn voltooid, brengen het schoenveters eindigt, zoals u normaal en draai de veters met een knoop. Je zult eindigen met de kant ziet eruit als een strikje.
Awesome Manieren om Lace Shoes: Met 2 Veters; Voeg een beetje zing om uw schoenen en sneakers met manieren om schoenen lace met 2 veters. Teneinde schoenen lace met twee veters, u nodig twee verschillende gekleurde veters. One kant moet korter zijn dan de andere. Stel dat u kiest voor een rode en groene kant. Je moet de ene kant (bijvoorbeeld rood) van het onderste gat voeden. Trek omhoog en uit het gat, zodanig dat de kant hangt boven het zichtbare deel van het gat, dat wil zeggen, op zijn kop. U moet deze stap voor beide zijden van de schoenen voort te zetten en het voeden van de kant grondige rechter-en linkerkant van de overeenkomstige paren van gaten. De veters moet criss-cross en gevoederd onder de derde set corresponderende gaten. Trek elke kant uit onder de gaten en trek hem strak. Je moet blijven doorkruisen de veters, tot de laatste twee gaten aan de bovenkant van de sneaker. Trek de lace samen om verwideren eventuele. Als je klaar bent met de rode kant, pak je de groene kant en voer het net als je deed met de rode kant. De groene kant moeten worden gevoed door middel van elke andere set van gaten in de schoenen. Trek nu zowel de veters en beveiligde ze met een knoop, zoals je normaal zou doen.
Awesome Manieren om Lace Shoes: Met 2 Kleuren; Er zijn vele manieren om schoenen kant met 2 kleuren. U kunt gebruik maken schoenveters die half een kleur en de andere helft een andere kleur. Is dit een van de fancy manieren om schoenen kant. Laat ons beginnen met de half en half vetersluiting.
Helft en Half ~ Manieren om Lace Schoenen met 2 Kleuren; U hebt een 2 kleuren lace en stropdas in een criss-cross wijze. Moet u voeden de dergelijke uiteinden die ze elkaar kruis en via de volgende set gaten up de schoen emerge. Doorgaan tot je bij de laatste set van de gaten. Beveiligde de uiteinden met een knoop, zoals u normaal zou doen.
Geknoopte Helften ~ Manieren om Lace Schoenen met 2 Kleuren; Je moet 2 verschillende gekleurde schoenveters, die ongelijke in lengte nemen. Dit kan ook een van de manieren om schoenen lace met 2 veters. Je moet zowel de veters in tweeën gesneden en een half kleur en andere helft kleur stropdas stevig in elkaar. U kunt zelfs gebruik lijm om de knoop te beveiligen. Nu run het geknoopte lace section dwars de onderkant. Aan ze komen via zowel onderaan eyelets. Bind de rest van de kant in een normale kriskras vetersluiting methode. Zodra je het einde bereikt, beveiligde met een knoop u normaal zou gebruiken.
Helften: Manieren om Lace Schoenen met 2 kleuren; Je moet twee verschillende kleuren veters die langer zijn dan de normale lengte van schoenveters te nemen. Dit kan ook worden gecategoriseerd in manieren om schoenen kant met 2 veters. Snijd de schoenveters doormidden en gelijkspel de snit uiteinden samen van verschillende gekleurde veters met een overhandse knoop. Moet u ene helft schoenveter van elke kleur diervoeders via de onderste gat, zodanig dat de knoop verborgen blijft. Rijg de resterende kant eindigt in de normale Criss Cross veters methode en als je eenmaal het einde bereikt, zet de kant met knopen zoals je normaal zou doen.
Voor de bovengenoemde manieren om schoenen kant met 2 kleuren, kunt u zelfs proberen de rechte of bar lacing methode. Je moet de kant dwars over de bodem lopen en de uiteinden moet worden gevoerd in de bodem van zowel de gaten. One kant loopt recht omhoog de rechterkant en komt aan het hardlopen dwars door de tweede set oogjes. Elk uiteinde loopt straight up de linkerkant, overslaan van een eyelet en opkomende twee oogjes boven de andere. Blijven tot je bereikt het einde en beveiligde de veters met een knoop zoals u normaal zou doen.
Awesome Manieren om Lace Shoes: Rits, Je moet de kant lopen dwars door de bodem en door de bodem oogjes komen. Vervolgens lus terug de uiteinden onder de lace in de regio was gevoed onder de schoen kant. Steekt vervolgens het uiteinden over elkaar en laat hen gaan onder. Laat de veters uit komen door middel van de volgende set gaten. Herhaal de bovenstaande genoemde stappen, totdat bereikt u de laatste twee bovenste gaten. Beveiligde de veters met een knoop zoals u normaal zou doen.
Awesome Manieren om Lace Schoenen: bushwalk; Dit is een andere manier om schoenen kant met 2 veters. Moet u het kantwerk Ren rechtdoor over de bodem en het emerge door beide gaten verhuurd. U twee veters met verschillende kleuren om deze hete manier om schoenen kant met 2 kleuren bereiken. Feed ene uiteinde van de kant recht omhoog de rechterkant. Je moet dit doen, zodanig dat is loopt over de tweede set gaten. Je hebt nu beide uiteinden van het kantwerk dat rechte lopen up de linkerkant. Skip een eyelet voordat voeden de twee eyelets hierboven. U moet doorgaan dwars over beide uiteinden van de schoen en dan recht omhoog twee gaten in een keer. Zodra u de top bereiken van de schoen, kant de uiteinden up aan dezelfde kant en veilig met een knoop u normaal zou Gebruikssporen ..
Deze waren slechts enkele manieren om schoenen kantwerk en veranderen de manier uw sneakers look. Er zijn veel meer hete manieren om schoenen die u kunt vinden via internet kant. U kunt altijd proberen en veranderen de saaie look van je sneakers en probeer een ander uiterlijk per dag. Veters zijn zeer belangrijk als niet alleen de het comfort van schoenen daarvan afhangt, maar helpt ook maak uw sneakers look aantrekkelijk. Dus ga je gang en probeer deze fancy manieren om schoenen kant en zet je beste beentje voor!

No comments:

Post a Comment