Wednesday 11 January 2012

Best Verkochte Speelgoed van All Time

Kerstinkopen is voorbij. En ik weet zeker dat u de speelgoed winkels alle ontgomd hele stad zodat u de perfecte speeltje voor uw kind vinden en als cadeau voor andere kinderen weet je. Nogal een vermoeiende oefening het geweest moet zijn. En ik weet zeker dat ergens in sommige gangpad in sommige mall of speelgoedwinkel, moet u hebben afgevraagd, hetwelk speelgoed hebben de best verkopende speelgoed aller tijden geweest? Het vroeger verschillende in het verleden, was nietwaar? Terug in die dagen, er vroeger te zijn dat een ding dat alle kinderen waren na. Ik ben er zeker van dat je jezelf vergeet de kerstman vraagt ​​voor dat ene speelgoed dat al je vrienden had. Toen ik jonger was, het was de GI Joe action figures voor de jongens en barbiepoppen voor de meisjes.
Maar dingen hebben nu veranderd. Exclusiviteit is de naam van het spel. Niemand wil wat iedere men heeft. Elke kid wil dat echt cool ding dat niemand anders heeft zodat de exclusiviteit van het speelgoed wordt gehandhaafd. Ouders niet echt het punt waarop kinderen vragen voor iets dat geen enkele van hun vrienden hebben. Maar de ouders begrijpen niet de nieuwheid waarde van een unieke speelgoed!
Maar dan weer, zullen sommige speeltjes blijven altijd onsterfelijk omdat, nou ja, ze zijn echt geweldig en was er iets over hen en de tijd waarin zij werden geconceptualiseerd en gemaakt waardoor ze een massa blijvende aantrekkingskracht. Dus wat zijn de best verkopende speelgoed van alle tijden?
Best Verkochte Toys
Lego, Lego is zeker een van die speelgoed dat niet gemakkelijk zal sterven. Het is een eenvoudige spel met 'bakstenen' waarin de kids gebruiken om gebouwen bouwen, auto's, vliegtuigen, alles! Krijgt u ook deze kleine lego mannen en vrouwen te leven, aandrijving en in hen vliegen.
Barbie Dolls; Barbara Millicent Roberts (Barbie Doll) is waarschijnlijk de meest geliefde 50 jaar oud rond. Naarmate de populariteit van de pop verhoogd, zijn Manufacturing Company, Mattel, besloten om Barbies meer regiospecifieke, zoals de Indische Barbie. Barbie werd geboren in 1959 en het nog steeds een van de best verkopende speelgoed voor meisjes.
Hot Wheels, een ander geesteskind van de Mattel bedrijf, hebben de auto modellen van 'Hot Wheels' is verkopen als warme broodjes sinds 1968, het jaar van haar oprichting. Hete wielen worden algemeen beschouwd als de beste meest vloeiendste speelgoedautootjes in de wereld! En de race tracks gemaakt door Mattel toevoegen aan de charisma van de auto. Hete wielen zijn een belangrijke collectible onder kids en ikzelf heb mijn eigen gewaardeerde collectie!
Rubik's Cube; terwijl verscheidene "opvolgers 'zoals de Sudoku cube zijn gelanceerd om de erfenis van de kubus levend houden, heeft niets ooit staat maximaal overeenkomen met de hoge verkoopcijfers normen ingesteld door de Rubik's kubus. Er was een tijd in 1980 wanneer elke kid had een van deze en kids zouden samen zitten en proberen om het lossen! Een van de weinige educatief speelgoed omgaan met het oplossen van problemen om die populariteit te bereiken!
GI Joe, een van de best verkopende speelgoed voor jongens de action figure bekend staat als GI Joe nam de wereld door de storm, toen zij uit. Het was een eenvoudige actie figuur wiens handen, benen en soms hoofden verplaatst om ervoor te zorgen dat de gevechten tussen een GI Joe en de Cobra Command realistisch uitzag. Het was nogal een revolutionaire speelgoed en geïnspireerd verscheidene andere action figures zoals Spiderman, Batman enz. U kunt ook kopen wapens om je GI Joe rusten!
De Brick Game; De bakstenen spel was misschien wel een van de eerste draagbare video games uit te komen. Het was een eenvoudig spel waar bakstenen van verschillende vormen en grootte zou vallen en je was verondersteld om hen te regelen in de weg dat er geen verschillen tussen een rij van bakstenen.
Check out enkele meer speelgoed in:; Creative Toys for Boys; Classic Toys voor Peuters; Eervolle vermeldingen omvatten de PSP, de Wii, de Super Mario spel en de geassorteerde Pokemon merchandise. Dus deze waren de best verkopende speelgoed van alle tijden. Niet die je nostalgische!

No comments:

Post a Comment