Tuesday 31 January 2012

Hoe af te raken van Mieren

Als jij een van die mensen die beu van clearing de mieren in huis of in de tuin, dan is dit artikel is voor jou. Mieren kunnen je bezig te houden en bederven het voedsel in uw huis. Je kan gewoon blijven bezorgd over de food items in uw huis als gevolg van deze kleine mieren. Zijn er diverse soorten mieren dat kan aanwezig in uw huis of werf. In plaats van het sproeien van de vergiften om de mieren die je misschien wel allergisch te doden, hier zijn enkele veilige remedies. Hier zijn antwoorden op de gemeenschappelijke queries graag, hoe te ontdoen van mieren in de werf, hoe van mieren ontdoen in huis of hoe te ontdoen van mieren zonder chemicaliën.
How to Get Rid van Mieren veilig en zonder een Exterminator
Voordat u start probeert de hieronder vermelde remedies, te ontdoen van mieren, het beste het gebied fatsoenlijk schoon. U kunt het schoonmaken binnenshuis gebruik van een wasmiddel water. Droge het gebied correct. Houden ook de thrash en vuilnisbakken uit uw huis. Afdichting van de scheuren waar mieren zijn waarschijnlijk het meest gevonden. Houd voedsel goed afgesloten. Ook, zorg ervoor u opruimen regelmatig de eettafels, zodat geen voedsel is links. Dit zal helpen schoon de bestaande mieren en verminderen ook de kansen van meer mieren betreden van uw woning. Nu kunt u gebruik maken van deze remedies.
Azijn; Witte azijn is een klassieke manier van het wegwerken van mieren. Vul een schone spuitfles met azijn en squirt het waar mieren aanwezig zijn. Zorg ervoor dat u bestrijkt alle gebieden en hoeken waaronder die van tegenbovenkanten, ramen, gootsteen, enz. waar deze schepselen aanwezig zijn. Goed laten drogen, moet de geur gaan in sometime. U kunt ook gebruik appelazijn met water verdund. Meng appel cider azijn en water, in gelijke hoeveelheden, en vul een spuitfles. U moet gebruiken deze remedie 2-3 keer per dag.
Maïsmeel; Flappen is een best ingrediënt, dat kan worden gebruikt om de mieren duidelijke. Gewoon spreidde het over de gebieden waar u vinden mieren. Het is niet helemaal giftig, maar de mieren niet kunnen verteren. Lees meer over eenvoudige manieren om zich te ontdoen van mieren in moestuin.
Muntblaadjes; Vraagt ​​u zich af hoe zich te ontdoen van de mieren van nature? Mint is het antwoord. Crush wat gedroogde muntblaadjes. Verspreid deze in gebieden waar mieren vaak aanvallen, en alle hoeken en ingangspunten. Dit is zeker een zeer effectieve natuurlijke huis remedie om mieren doden.
Tabel Zout; Hier de beste manier om ontdoen van mieren. Use zout water om ze te doden. Kook water in een kom en voeg genoeg hoeveelheid zout aan. Giet dit in een spuitfles en spuit het in alle gebieden, waar mieren meestal aanval. Lees meer op vliegende mieren in huis en hoe te ontdoen van hen.
Citrus, Hier is het beste huis remedie om mieren te doden in uw tuin. De mier heuvels in uw werf misschien gewoon beperk uw kid's speeltoestellen, dus probeer dit. Eerste giet kokend water over de mierenhoop. Neem nu citrus schillen en vermalen in een blender. Voeg water om en opnieuw meng goed om een ​​oplossing maken. Giet het over de mier heuvels om zich te ontdoen van hen.
Boorzuur; Neem boorzuur (verkrijgbaar in drogisterijen) en suiker zowel in gelijke hoeveelheden en meng ze. Doe dit mengsel in een container en voeg water toe tot een dikke suspensie te maken. Plaats hem in gebieden waar mieren zijn gewoonlijk aanwezig. You kunt ook plaats hem in de werf, nabij de mier heuvels. Dit is bekend een zeer effectieve remedie zijn. U zou geïnteresseerd in lezen over enkele feiten over mieren.
De bovengenoemde middelen zijn het perfecte antwoord op uw vraag, hoe zich te ontdoen van de mieren. Gewoon kiezen voor een van hen en maak je klaar om de mieren te doden. Andere ingrediënten zoals zwarte peper, kaneel, thee tree olie, gedroogd pepermunt, zijn laurierblaadjes ook bekend doeltreffend te zijn in doden mieren. Dus wees klaar om afscheid te nemen van de mieren!

No comments:

Post a Comment