Sunday 29 January 2012

Vast te stellen hoe een bekraste cd

Hoewel CD's en DVD's zijn bedoeld om duurzaam genoeg, er kunnen momenten zijn dat regelmatig gebruik zou krassen te brengen op hen. En als ze krassen hebben op het oppervlak, misschien de opgeslagen gegevens in dat specifieke gebied verloren. Dit kan resulteren in je favoriete track niet afspelen of overslaan, of een Excel-bestand niet openen. Voor degenen denken hoe een gekraste CD of DVD fix, moet u eenvoudige reiniging technieken overwegen gebruik paar huishoudelijke artikelen.
Te voorkomen krassen op discs 'oppervlak, moet je nooit handvat de disc door het aanraken het glanzende oppervlak. Als je ziet enig bedrag van krassen op de disc, is het beter om data backup nemen door verbranding ander exemplaar, verdere dataverlies beletsel. Indien de disc niet gelezen door de cd-/dvd-station van uw PC, kunt u proberen de backup nemen door behulp andere computer of een schijfstation. Een disc dat zal niet werken op uw PC of CD speler kunnen gemakkelijk worden afgespeeld op andere cd speler of computer. Nu Laat ons weten hoe je een bekraste cd of dvd op te lossen.
Hoe Reparatie Gekrast CD of DVD?
Water en een zachte doek; wie zich afvraagt ​​hoe een gekraste CD vast te stellen of dvd moet weten dat het eerste procedure is om zich te ontdoen van het stof en vuil op de disc. U kunt dit doen door het reinigen van de disc met warm water en vervolgens te drogen met een zachte doek. Deze procedure kan echt een groot verschil maken in de leesbaarheid van de disc. En u kunt gemakkelijk krijgen een data backup uit uw beschadigde schijf.
Tandpasta of vaseline; Veel mensen zijn verbaasd als ze met die tandpasta weten of vaseline kunnen worden gebruikt om krassen cd's en dvd's te repareren. Indien de krassen niet te diep, moet u tandpasta of vaseline toepassing op het oppervlak. Doe wat hoeveelheid tandpasta of vaseline op het oppervlak de disc's, en wrijf zachtjes. Wrijf de disc met een andere doek. Spray een reinigingsoplossing, afdrogen en vervolgens test u de schijf of het werkt prima.
Banaan; gebruiken een banaan voor gekraste reparatie is zoveelste verrassend feit. Neem een ​​frisse banaan, pel de huid af, en snijd een klein stukje. Niet weggooien de huid, zoals u zou vereisen te wrijven op de schijf later. Met behulp van de banaan stuk, wrijf het gehele oppervlak van de schijf in een spiraal beweging. Vervolgens, neem de schil en wrijf het op de oppervlakte in de dezelfde wijze. Zorg ervoor dat je zachtjes te wrijven. Je nu nodig om het oppervlak schoon met een zachte katoenen doek. Spray een reinigingsoplossing, afdrogen en probeer vervolgens behulp de disc in uw DVD speler.
Metaal Pools of een Disc Cleaner Kit; Sommige krassen zijn te intense worden verwijderd door enig van de bovengenoemde bekraste CD remedies. In dergelijke situaties wordt gesuggereerd dat je een metalen polish cleaner of een disc cleaner kit te gebruiken. Breng de metalen polish om het oppervlak, veeg het oppervlak schoon met een zachte doek en laten drogen. Zelfs indien dit niet oplost de kwestie, de laatste optie is om een ​​disc gebruik reiniger kit. De kit bevat gespecialiseerde oplossingen en producten die effectief zijn gebleken bij het wegwerken van die krassen.
Lees meer over:; Scratched dvd repair; Hoe cd krassen te verwijderen; Dit waren een aantal gemeenschappelijke procedures die gebruikt kunnen worden in het repareren van een bekraste disc. Hopelijk, inmiddels u misschien hebben begrepen hoe een gekraste CD of dvd fix. Wanneer het aankomt op gekrast cameralenzen, probeert te ontdoen van de kras thuis zullen alleen maar verergeren het probleem. Voor degenen afvraagt ​​hoe een gekrast cameralens fix wordt aanbevolen om de lens nemen om een ​​professionele reparatiewerkplaats.

No comments:

Post a Comment