Sunday 22 January 2012

Droge broze nagels

Droge broze nagels kan erg onaantrekkelijk, en kan een reëel probleem vormen zoals ze zijn moeilijk te verbergen. Ze kunnen ook zeer pijnlijk zijn, vooral als ze beginnen peeling. Echter, afgezien van esthetische overwegingen, is het belangrijk om te begrijpen dat de gezondheid van je nagels is een weerspiegeling van uw algehele gezondheid. Een van de meest voorkomende oorzaken van droge broze nagels is aan het vergrijzen, maar ze kunnen ook worden veroorzaakt door bepaalde ziekten en aandoeningen. Het is echter slechts zelden dat interne ziekte of vitaminetekorten zijn de oorzaak voor droge broze nagels. Een andere oorzaak van een droge broze nagels dat de meeste vrouwen zal ongelukkig zijn om te horen is over de lange-termijn blootstelling aan Poolse of zelfs vocht nagel.
Een gemakkelijke manier om de mogelijke oorzaak van droge brosse vingernagels identificeren; indien de vingernagels gesplit, maar de teennagels zijn sterk, vervolgens dat betekent de oorzaak externe is. Als je nagels droog en bros, dan betekent dit dat ze vocht tekort, waar alsof ze zijn zacht en broos, dat betekent dat ze worden blootgesteld aan te veel vocht. Een interessant feit over nagels, is dat bij bewaring weken, ze kunnen absorberen tussen de 20 en 25 procent van hun gewicht in water. Echter, als u een droge broze nagels, dan is het probleem is uiteraard het gebrek aan vocht. Lees on broze nagels en vitaminegebrek.
Cure voor Droge Brittle Nails
Hier zijn een paar suggesties van manieren om droge broze nagels met ribbels te behandelen:; Zoals duidelijk is, de beste behandeling is hydraterend. Eerste uitzettijd uw nagels in water voor 5 minuten, en vervolgens toepassen eventuele alpha-hydroxy zuren of lanoline bevattende lotion. Volg deze routine eenmaal per dag. ; Sommige mensen hebben gevonden biotine oraal in te nemen om te helpen. Na het krijgen van uw artsen goedkeuring, koop de Biotine ultra 1 mg. Grootte, en neem het 1 of 2 keer per dag. U mag als een van de gelukkige om de resultaten te zien in ongeveer 6 maanden tijd. Echter, als u zwanger bent, dan weg te blijven van dit supplement. Je kunt ook proberen calcium, colloïdale mineralen of gelatine. ; Een goede maatregel om te verbeteren of te voorkomen droge broze nagels is het dragen van handschoenen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, waar uw handen zullen worden blootgesteld aan water. Gebruik katoen gevoerde rubberen handschoenen voor maximaal comfort. ; Andere suggestie is om te voorkomen dat de Poolse verhuizers that aceton bevatten nagel. Deze ingrediëntengroep droogt de nagel, en veroorzaakt het bros. Als u moet gebruiken nagellakremover, dan ervoor te zorgen dat deze wordt gebruikt niet meer dan een keer per maand. ; Behandel je nagels voorzichtig. Gebruik een zeer fijne bestand naar uw nagels vorm, en laat hen vast te houden een natuurlijke flauwe bocht. Opbergen chips of haken en ogen alledaagse, die zal helpen ontmoedigen verder te breken of splijten. Indien u buff je nagels, doe het in de richting waarin de nagel groeit. Doen met een heen en weer gaande beweging, kan deze gesplitst. Gebruik geen metalen instrumenten op de nagel oppervlak duw de nagelriemen. ; Een andere suggestie die vaak wordt gemaakt is vaseline een paar keer per dag op uw nagels. Sommige vrouwen toe te passen voordat het naar bed gaan, en dan katoenen handschoenen een hele nacht hun nagels te voorkomen dat ze uitdrogen. Een huis remedie die je zou kunnen proberen is om uw nagels genieten in olijfolie voor ongeveer tien minuten, totdat u een verbetering. ; Lees meer over:; Brittle Nails Remedy; Brittle Nails Behandeling; Peeling Vingernagels Oorzaken: Waarom Vingernagels Peel; Er zijn velen die geloven dat een deficient dieet is ook oorzaak van droge broze nagels. Of het nu waar is of niet, zal het veel baat hebben u een uitgebalanceerd dieet te hebben. Zorg ervoor dat u voldoende B-complex vitamines, calcium, foliumzuur en vitamine C in uw dieet te drogen broze nagels te voorkomen.

No comments:

Post a Comment