Thursday 19 January 2012

Enkel Tattoo Designs

Enkel tattoo is tattoo die overal ligt tussen de onderste kalf en enkels regio. Enkel tattoo ontwerpen is een populaire keuze niet alleen bij vrouwen en meisjes, maar ook onder mannen. Een aantal mensen kiest voor enkel tattoos, want er is een breed scala van modellen, waarvan de persoon kan kiezen. Deze tatoeages kijken prachtig en mooi, bij plaatsing op de enkel. Deze tatoeages zijn populair geworden om een ​​andere reden, want ze kunnen zeer eenvoudig worden verborgen met behulp van kousen of een sok. Tegelijkertijd pronkend hen is ook gemakkelijk. Terwijl het dragen van sandalen, slippers, etc., kunnen ze gemakkelijk worden blootgesteld.
Foot & Ankle Tattoo Designs
Enkel tatoeages zijn lage onderhoudskosten zoals ze zijn weggestopt en zonlicht niet raakt het gebied. Tegelijkertijd, vaker dan niet zij goedkoop tatoeages te krijgen gedaan, zoals vergeleken naar andere gebieden. Laten we nu eens een kijkje bij enkele enkels tattoo ontwerpen.
Enkel Tattoo: Flower ontwerpen; Flower tatoeages rang nummer een onder de vele enkels tattoo ontwerpen voor vrouwen. Waar ze het meest zeker kijken erg vrouwelijk en mooi. U kunt ervoor kiezen om een ​​paar bloemen en wijnstokken combineren tot mooie enkels tattoo designs te maken. Sommige van de bloemen gebruikt om de enkel tatoeages zijn rozen, lelies, hibiscus, lotus, enz. Je kunt ook creatief zijn en maak een bloem tatoeage met je favoriete tatoeage en hebben een unieke tattoo ontwerpen. Lees op enkel tatoeages voor vrouwen.
Enkel Tattoo: Butterfly Designs; Na de bloemmotieven, vlinder tatoeages voor enkels zijn de volgende all time favoriete tattoo ontwerpen. Deze ontwerpen kunnen worden fel van kleur. De symmetrie van vlinder tatoeages maken voor prachtige ontwerpen. Op hetzelfde moment, is het eenvoudiger om de grootte van deze ontwerpen. U kunt lezen op de enkel tatoeages voor meisjes.
Ankle Tattoo: Star Designs; Onder de hemellichamen hebben star ontwerpen altijd al een hete favoriet met tattoo liefhebbers. Dit betekent echter niet dat andere hemellichamen worden niet gebruikt om tattoo designs te maken. U kunt ervoor kiezen om een ​​ontwerp voor jezelf, dat is een combinatie van andere hemellichamen te maken. Als je gewoon gek van sterren, zijn er een aantal sterren ontwerpen ook. De meest voorkomende onder hen zijn de nautische ster tatoeages en vallende ster tattoo ontwerpen. Het is een prachtig enkels tatoegeringsontwerp voor mannen.
Enkel Tattoo: Fairies modellen; Fairies zijn ook erg populair onder vrouwen voor enkel tattoo ontwerpen. De vorm van de meeste sprookjes tattoo ontwerpen is zodanig dat ze perfect passen op de bovenkant van de voet, waardoor ze enkel geschikt voor tatoeages. Kunt u uw fairy unieke tattoo, met behulp verschillende kleurcombinaties. U kunt lezen op fee tatoeages voor vrouwen.
Enkel Tattoo: Kanji Print modellen; Onder de enkels tattoo kleine ontwerpen, Kanji ontwerpen zijn erg populair. Kanji is eigenlijk een Japans schrift. U kunt ervoor kiezen om de naam van je geliefde tattooed met behulp van de Kanji-script. Ze kunnen worden gebruikt op de enkel als aan de bovenkant van de voet. Samen met woorden in Kanji letters, kunt u ook Koi tattoo ontwerpen. Voor meer informatie, kunt u lezen op enkelbandje tatoeages voor meisjes.
Enkel Tattoo: Religieuze ontwerpen; Een heleboel mensen ervoor kiezen om de rozenkrans te gebruiken als een bron van inspiratie voor een enkel tattoo. De rozenkrans kralen zijn tattooed alsof het een enkelbandje. Het maakt het zeker voor een prachtige tattoo ontwerpen. Beroemde socialite Nicole Richie heeft rozenkrans met een kruis getatoeëerd op haar enkel. Lees on enkelbandje tattoo designs.
Onder de andere populaire enkel tattoo ontwerpen zijn hart tattoo ontwerpen, Hawaiian dolphin tattoo ontwerpen, Keltische knopen en spiralen, etc. Ik wil u een tip geven over het kiezen van een tatoeage ontwerp. Het is altijd goed om een ​​tatoeage ontwerp, die u graag persoonlijk als tatoeages permanent zijn kiezen. Het krijgen van een tattoo gemaakt, alleen maar omdat iemand anders je verteld dat het populair was, kan een blunder, die je niet zou willen plegen. Tegelijkertijd, een tatoeage is minder pijnlijk als die hoger op de enkel ten opzichte van een enkel op de voet.

No comments:

Post a Comment