Monday 2 January 2012

Self Esteem activiteiten voor volwassenen

Oke, ja, had u deze tijden waarin het niet uitmaakt hoeveel je ook probeert, je gewoon niet kan jezelf beter te voelen over jezelf? Nou, ik kan gerust zeggen dat ik een slachtoffer om dit gevoel een keer te veel geweest. Toch bracht ik mezelf uit de vreselijke gevoel en ik heb er overheen. Hier ben ik niet gaat prediking over de vele prachtige dingen die ik geleerd. Nee, ik ben niet de monnik die verkocht zijn Ferrari. Ik ben gewoon gaan brengen om op uw kennisgeving een paar kleine dingen (zoiets als een zelfbeeld lesplan) dat kan worden gedaan door volwassenen, te houden voor het zelfvertrouwen tellen hoog!
Let's Get It Started, hier!!
Eigenwaarde activiteiten voor volwassenen No 1; Fundamenteel, wanneer je wordt gewaardeerd voor wat je doet, voel je je gevoel van eigenwaarde te vergroten, rechts? Nou, zal men alleen maar waardering voor hun werk, wanneer ze zijn er goed in. Meer nog, om ergens goed in, moet je om ervan te genieten. QED, wanneer je geniet van wat je doet, zal je eigenwaarde op een hoog. Dus geniet van uw werk. Zelfs als het een saaie eentonig werk, spice it up door het verbeteren van eigenwaarde. Stel onrealistisch, adrenaline stimuleren doelen voor jezelf, en deze te bereiken. Het werkt, ik doe het. Meer nog, socialiseren (slechts tot op zekere hoogte) met uw collega's. Dit geeft je het ergens bij horen gevoel wanneer u kantoor. Geloof me, als je het gevoel welkom in het kantoor, uw gevoel van eigenwaarde bereikt ongelooflijke niveaus.
Self Esteem activiteiten voor volwassenen nr. 2; Wist u dat het uiterlijk een zeer grote invloed op iemands gevoel van eigenwaarde speelt? Je hebt, nietwaar? Nog veel mensen ervoor kiezen om die kleine details te vermijden. Nou, doe dat niet. Ik vraag niet elke vrouw om pop up zoals Barbie en elke man om rond te lopen, gekleed als Hugh Jackman in Kate en Leopold. Ik zeg alleen dat zorg ervoor dat je recht doen aan de functies die u heeft gezegend. Men kan ervoor zorgen dat hun haar en gezicht altijd verzorgd, kleding well gestreken en kleur gecoördineerd. Vrouwen, moeten ervoor zorgen dat ze de basis make-up op, haar onderhouden en in plaats en kleding per stijl en comfort. Geloof me, als je het gevoel een paar hoofden draaien in uw richting, de eigenwaarde krijgt een instant boost. Het mijn vrienden en familie duurde ongeveer een jaar om me dit, ik hoop dat ik slaag in een hoger tempo, met je begrijpt!
Self Esteem activiteiten voor volwassenen No 3; Werk! Ik ben serieus. Regulier werk uit helpt het lichaam de gifstoffen vrij sneller. De huid glanst en men is fitter en beter in vorm. Als je fit, je weet dat je kunt krijgen van een kleverige situatie sneller dan anders. Dit zelf helpt geven je meer zelfvertrouwen. Meer nog, een fit persoon, een gezonde en aantrekkelijke sfeer om hen heen. Dit trekt mensen aan hen. Als iedereen om je heen, wil bij je zijn, denk je niet dat je zelfvertrouwen zal ophalen? Het zal zeker toenemen. So, uit te werken op een reguliere (niet noodzakelijkerwijs dagelijkse) basis, en houdt je fit. Het zal echt brengen uw gevoel van eigenwaarde, evenals het zelfvertrouwen.
Zelf Esteem animatieprogramma voor volwassenen nr. 4; Neem de tijd zelf. Het is heel belangrijk om jezelf eerste prioriteit te geven. Mensen verliezen vaak zelf in de sleur en vergeten hun eigen behoeften en gedachten. Verwijder een time-out voor jezelf op een dagelijkse basis en niet iets dat je echt wilt doen. Dit helpt echt bij het overwinnen van een laag zelfbeeld. In feite, tests en onderzoek ook aantonen dat het hebben van seks minstens 3 keer per week helpt om zelfvertrouwen en de productiviteit en houdt ze op een optimaal niveau. Ja, zou seks met je partner een van de dingen die je ervoor zorgen dat u uit te voeren. Anders dan dat, zorg ervoor dat u minstens een half uur lang, door jezelf, nadenken over de gebeurtenissen van de dag. Dit helpt om dingen te begrijpen beter, en de voorbereiding van jezelf voor de volgende dag beter.
Self Esteem activiteiten voor volwassenen No 5; Laatste maar niet de minste, een van de grootste tools om hoge eigenwaarde is ervoor te kiezen. Veel mensen geven aan de lichte depressies van het leven. The belangrijk hulpmiddel is hier om de downs te accepteren en verwachten dat het ups. Zodra u het reine te komen met het feit dat het leven zal komen met het geheel van mislukkingen, krijgt u geen gegooid off guard door hen. Je zal meer voorbereid, die zal hun impact op uw leven minder maken. Dit op zijn beurt zal helpen uw zelfvertrouwen te vergroten. Overwinning nederlaag geeft kracht, je hoeft alleen te zien.
Check voor meer; Self Esteem Activiteiten; Activiteiten voor Self Esteem; Self Esteem Affirmaties, ik weet wat het is om absoluut hopeloos en niet wat de volgende minuut zal brengen weten. Maar ik weet ook de immense voldoening en interne kracht die je krijgt als je een manier te vinden om dit gevoel te bestrijden. Gewoon vertrouwen in jezelf, en je zult alles kunnen vechten. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment