Wednesday 18 January 2012

Formele kapsels voor lang haar

Formele kapsels zijn in principe bedoeld om te worden gedragen op speciale gebeurtenissen zoals prom nachten, bruiloften, enz. U kunt proberen formele kapsels voor lang haar dat kan ook verschillende stijlen en vormen. U kunt altijd proberen upcurls, dpwncurls, halfup or halfdown stijlen, van vlechtwerk gevlochten kapsels en kapsels. The formele kapsels voor lang haar moeten worden gecreëerd om uw kleding en stijl voor het evenement wedstrijd. Als u pin up of stropdas up uw haar, zal het langdurige en kunnen niet gemakkelijk worden verstoord door wind, vocht of regen. Laten we eens kijken naar een trendy en interessante formele kapsels voor lang krullend haar.
Elegant kapsels voor lang haar
Er zijn een aantal van elegante en formele kapsels voor lang haar om uit te kiezen voor een speciale gelegenheid. U kunt proberen de volgende formele kapsels voor lang haar als volgt:
Chignons; Een van de meest elegante en een van mijn favoriete formele kapsels voor lang haar. Je nodig hebt om je haar in een paardenstaart en dan spoel de pony in een broodje te verzamelen. Pin de rol met schuifspelden. U laat een paar onderdelen van haar val op je gezicht om een ​​sexy look te creëren of toe te passen gel en ontvang elke lok in plaats van een meer verfijnde en volwassen uitstraling. Je kunt versieren your chignon met opsmukkingen en fancy haarspelden met juwelen.
Frans Twist; Ik hou de Franse twist, omdat het een van de meest aantrekkelijke zoek bruiloft kapsels voor lang haar. You kan knopen een lage paardenstaart te leggen zonder een rubberen band. Houd vervolgens de paardenstaart bij de nek en draai het omhoog. Zoals u de haren twist, plooi in de haarpunten onder de roll. Doorgaan tot je een gladde rol. Zet de twist met schuifspelden. U kunt meer lezen over instructie over hoe aan een Franse twist te doen in het artikel hoe twist kapsels doen. U kunt verlaat kleine strengen vallende in uw gezicht of voeg wat krullen achter uw oren. U kunt zelfs uw Franse twist aantrekkelijker met enkele toegevoegde versieringen en juweel bezaaid haarspeldbochten.
Franse Vlechten, ik ben een fan van de Franse vlechten, als ze eruit zien fascinerend als een formele kapsels voor lang haar voor een formele gebeurtenis. Als je trots bent op je lange haren en je wilt pronken met je lange Rapunzel-achtige lokken, Franse vlecht is het antwoord. U kunt een Franse vlecht door het nemen van kleine en gelijke strengen van stukken van het haar van elke zijde van het hoofd. Vervolgens Twist deze strengen in een vlecht en as you go langs de haren, blijven omvlechten, rekening strengen uit weerszijden. Dit is een grote formele prom kapsels voor lang haar, die u zal helpen creëren van een romantische look en toch een verfijnde look voor je. Leest u meer over prom hairstyles voor middelgrote haar.
Paardenstaarten; Wie had gedacht dat een simpele paardenstaart kan een sensuele en elegante prom kapsel voor lang haar geworden. Als u niet het geduld hebben en iemand om te helpen altijd in de knoop een Franse twist, dan kunt u altijd gaan voor een paardenstaart. You kan blazen droog uw haar en krullen de uiteinden. Trek de haren in een paardenstaart die zal helpen om een ​​wild en happening prom kapsels voor lang haar. Als jij een blonde met lang haar, net trek uw haar in een hoge paardenstaart. Beveiligde het haar met een strak haarband. Neem deel van het haar, van de staart en draai het rond de haarband. Zorg ervoor dat u goed verbergen de haarband. Zet de gedraaide lok met een kleine bobby pin onder de paardenstaart. U kunt zelfs proberen een aantal pony en franjes om te gaan met deze look. Draagt ​​u off-shoulder jurk voor een bruiloft, probeer dan een lage paardenstaart. U kunt gebruik maken haarverzorgingsproducten zoals haargel die zullen helpen om je haar in de plaats. Das een losse paardenstaart en laat een paar stands van haar te vallen over je gezicht op een elegante manier. Dit werkt voor mensen met steil haar. De lage paardenstaart kapsel is een goede keuze als bruiloft kapsels voor lang haar en prom formele kapsel.
Formele opsteekkapsel Kapsels; U kunt een elegante en toch zorgeloze look met formele updo kapsels. Je nodig hebt om je haar verzamelen aan de zijkanten van de kop en de eindjes aan elkaar knopen op de kruin van het hoofd maken. Bevestig deze met een juweel bezaaid haarspelden, zodat de achterkant van het haar naar beneden blijft. U kunt zelfs krul je haar tot een meer gestroomlijnde en sensuele look te creëren, of u kunt uw haar zelfs wassen met een volume verhogen shampoo en conditioner en breng een hitte te beschermen spray op nat haar. Kam door nat haar met een grove kam en daarna föhnen het haar. Maak vervolgens een drie centimeter breed deel van haar in de voor en achter, rechts in het midden, zelfs niet een beetje naar links of rechts. Vervolgens beveiligde dit parted haar met een aantrekkelijke, sier clip en kam het rest van het haar om een ​​gladde afwerking bereiken. Dit zal blijken een grote formele updo kapsel voor lang haar. U vindt meer trendy opgestoken kapsels in het artikel over prom opgestoken kapsels.
Formele Kapsels voor Krullend Haar; Ladies met lange dikke, krullend haar niet moeten voelen weggelaten. Er zijn genoeg formele kapsels voor krullend haar en u kunt zelfs poging de bovengenoemde formele kapsels voor lang haar. Moet je veel van haarverzorgingsproducten nemen als krullend haar heeft de neiging om droog en breekbaar. Als je haar is glad geweven, goed geconditioneerd en niet-krullend, kunt u gemakkelijk te proberen de bovengenoemde kapsels. Een van de formele kapsels voor krullend haar die u kunt proberen is de stijl roos. Moet u uw vingers gebruiken en uw haar lift ene kant van het hoofd en het haar glad met een kam. Zodra uw krullen out, dia in een dikke speld gladde in het haar u zojuist parted met uw vingers. Zet de speld langs het hoofd en het gebruik haarverzorgingsproducten als een vloeistof krul Definer naar een fijnere en glanzend uiterlijk te geven. Als u probeert out dit kapsel als huwelijksgeschenk kapsels voor lange haren, voeg vervolgens een roos, anjer or strass clip om je haar het te maken kijken aantrekkelijker. Dit kapsel is perfect om een ​​beetje zwarte jurk match.
U kunt zelfs proberen cornrow vlecht kapsels als een van de formele kapsels voor krullend haar. U kunt cornrows voor het haar van de voorkant tot de kroon. Beveiligde de cornrows bij de kruin en laat de resterende krullen ventilator rechtzetten of vallen als fan rond de zijkanten en terug. Dit een zeer wilde en ongetemde look die perfect kan voor een opstandige en formele prom kapsel.
U kunt proberen veel verschillende formele kapsels en formele updos voor lang haar, dat past bij uw gezichtsvorm en dressing stijl voor het evenement. Je kunt bereiken een formeel updo kapsels met behulp van een Sedu stijltang en zelfs proberen met behulp van enkele hair extensions. Team uw kapsel met de perfecte make-up ideeën en accessoires. Ongeacht de evenement, moet u uw beste beentje voorzetten of liever voren gebracht de beste formele kapsels voor lange haren en de meest benijd en sprak over schoonheid van de avond.

No comments:

Post a Comment