Saturday 7 January 2012

Nemen van een pauze van College

Toelatingsexamens, aanbevelingsbrieven, college projecten, late nachten voordat examens en maanden van slaaptekort op de universiteit studenten, zijn genoeg redenen te overwegen nemen van een pauze van de universiteit. Na vier opeenvolgende jaren op de universiteit voor het afstuderen, kan de mentale belasting vrij belasten. Dit is waarom, de voordelen van het nemen van een pauze van college wegen meer op de evenwichtsbalk dan zijn nadelen. Een onderbreking kan de geest om verschillende dingen te zien, nieuwe lessen te leren, te ontspannen en vernieuw verjongen zelf. Vandaag, er bijgevoegde is geen stigmatisering tot tijd opstijgen vanaf college als vergelijking met oudere tijden, toen was het een 'slacker's te doen ding' beschouwd. Dus als u voelen om een ​​pauze van college nemen, vrij breken uit de ketenen van veeleisende ontberingen van leven en leiden uw leven de manier u wilt. Hier zijn een paar opties die u kan uitoefenen terwijl op een pauze van college.
Hoe een Break van College Take?; Indien de noodzaak voor het nemen een pauze van college draaglijk is, stel ik, afwerking uw termijn of de lopende studiejaar en vervolgens een pauze nemen. Vervoer gedaan met de op handen zijnde academici is een levensvatbare suggestie, want dan is je geest vrij is van 'dingen te doen'. Als uw beslissing om een ​​pauze van college leven nemen is alleen vanwege de stress van finales, SAT of GREs, dan evengoed, omgaan eens en voor alle en vervolgens een pauze nemen. Echter, als uw klassen zijn in extreme staat van ellende, als u ongelukkig met een bepaalde cursus, de faculteit is niet wat je had verwacht en indien de stress is net voorbij uw controle, een pauze is wat u nodig. Raadpleeg uw adviseur op de hogeschool en volg de procedure voor het nemen van een verlof.
Breaking News; Hoewel haar no meer een big deal naar 'een pauze te nemen van college', soms, overdreven concurrerende vrienden en oneindige bezorgdheid van ouders, kunt geworden integraal beslissende factoren van uw plan. Hun veronderstelde overreageren om uw beslissing, echter niet de reden waarom je moet uw beslissing om een ​​pauze te nemen van college verbergen. Uitleggen uw zijde, met rechtvaardigingen en toelichtingen dat uw beslissingen ondersteunen. Echter moet u ook dat feit zij mogen niet voldoen met uw beslissing erkennen, maar niettemin moet je ze vertellen wat doe je, zoals ze zijn uw steun systeem voor nu.
Wat wil je nu doen?; Tips voor nemen van een pauze van college afhangt of uw pauze is lange termijn of korte termijn. Een korte termijn break is degene die duurt 2-6 maanden en lange termijn te breken is degene die duurt een jaar. In zowel de gevallen, u ruime van tijd om enkele ziel-zoekt en verfrissende je geest doen. De beste optie voor het nemen van een pauze van college is, hobby die je leuk vindt. Als je liefde schriftelijk, start schrijven van een blog regelmatig of zelfs een lokale krant, indien u in muziek, in contact krijgt met sommige lokale musici en je verfijnt je muzikale kant. Een andere optie is het oppakken van een baan om wat geld te maken voor een heerlijke activiteit. Als u een jaar lange pauze, een baan vinden voor 6 maanden dat u betaalt adequaat. Opslaan een knappe bedrag, om een ​​reis leveren aan een plaats u niet hebben ontdekt en verblijf daar een maand als een lokaal. Probeer uw hand op sommige fotografie, werk in een bar of gewoon een reiziger op voet met geen enkel voorbehoud. Een maand weg van de alledaagse gezichten en plaatsen, is een briljante manier om de eentonigheid van uw leven breken.
Lees meer over; Part Time Jobs voor College Studenten; Stress Relievers voor College Studenten; Is Rekening a Break van College Good?; Ja, het nemen van een pauze van college is goed, mits je goede redenen om uw punt te valideren. Een break is geen vluchtweg naar de lopende show stoppen. Integendeel, is een pauze bedoeld voor perfectioneren de show genaamd leven. Ik begrijp, dat gaan naar universiteit, Getting de hoogste rangen en creatieve de meest ingenieuze project is de essentiële voor een uitstekende carrière. Maar, een recht gemoedstoestand is even essentieel. Dus voordat u je geest verliezen, opslaan met een verdiende pauze.
Getting terug na nemen van een pauze van college vereist is en ook het motto van uw breken. Juiste formele onderwijs kan niet worden de sleutel om het beeld perfecte leven, maar zeker houdt de item om het. Een onderbreking zal u helpen zoeken uw verloren passies en dromen. Als je eenmaal hebt hen gevonden in de afgrond van alle waanzin, is het tijd om ruil voor goede. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment