Thursday, 1 March 2012

Aquarius Vrouw en Man Libra

Met astrologische tekens compatibiliteit, is het altijd een gegeven dat twee sterren tekenen van hetzelfde element altijd eens iets unieks tussen hen, een band die hen banden in de hemel mag zijn. Zowel Waterman en Weegschaal zijn de lucht tekenen en daaruit volgt dat beide sterrenbeelden ook dezelfde binding te delen. Aquarius is echter een deel van de vaste tekens trilogie, terwijl Weegschaal behoort tot de kardinaal wielen. Als u wilt weten wat dit alles culmineert in, in lekentaal, moet deze Aquarius vrouw en Libra man compatibiliteit artikel dat aan u geven.
Waterman vrouw; Nou, nou, nou, ze is excentriek op zijn zachtst gezegd en ze is zeker verward en gedesoriënteerd. Toch een ritje met haar liefde land zal de rit ben je waarschijnlijk nooit te vergeten. Met deze vrouw, weet je de echte definitie van het woord 'inconsistent', want niets over haar ooit echt overeen komt. Ze is loyaal en liefdevol, maar afstandelijk en onthecht. Ze heeft een groot aantal dromen, maar de meeste van deze, de normale menselijke mannetje kan niet begrijpen, noch te begrijpen. Net als de spreekwoordelijke vlinder die zit op alle bloemen, maar is gebonden door geen, ze is vrij, zowel in fysieke vorm en in de geest.
Een algemene Aquarius kenmerk is dat van rebellie (waarschijnlijk een kater van wordt geregeerd door Uranus) en zelfs met de vrouwtjes, de dingen altijd tegen dit en tegen dat. Een Waterman vrouwtje is luid, luidruchtig en eigenwijs. Dus wees niet verbaasd als velen kwamen en gingen, platgewalst door deze ene man bataljon. Menig vrouwelijke Waterman is echter absoluut op de rechtvaardigheid bandwagon en wat dit betekent is dat, hoewel ze tegen u met klauwen en tanden, ze nog steeds gelooft in uw recht te houden aan je eigen (pijnlijk verkeerd) advies.
Hoewel deze dames zijn rationeel, zij volledig in overeenstemming te houden met de 'vaste' naturen door hem geheel, unflappably, meedogenloos op hun adviezen. Probeer me, het is echt een zware taak. Zoals Aquarius is geboren om te rebelleren, dan verwachten dat deze vrouw op te staan ​​tegen een lange traditie.
In relaties, deze vrouw is problematisch. Je zult nooit echt weten welke positie u te houden in haar leven voor een minuut je haar beste vriendin en de andere dat je nog veel meer. Omdat deze wezens zijn van nature vriendelijk je nooit af te schudden, dat gevoel dat je slechts een deel van de menigte. Toch, wanneer zij plegen, kunt u er zeker als de hel, dat ze jou en jou alleen. Nou, zal je al snel uit te vinden voor jezelf dat het de 'het krijgen van haar tot het plegen van' deel dat het moeilijkste is.
Als u op zoek bent naar wilde passie je in de verkeerde element geheel en misschien moet je proberen een paar van de brand meisjes (Ram, Leeuw en Boogschutter) of Schorpioen. Wat je zal al te krijgen met hen, dan krijg je nergens anders. Hun merk van de liefde te maken is intens, maar natuurlijk, subtiel en bescheiden maar mooie en onverwachte. Zij zal u graag naar bits en nog steeds niet jaloers op al je andere vriendinnen (zie je, dat ze vriendschappen begrijpt, natuurlijk, ze heeft ze ook). Wat meer kon iedereen wil van een vrouw.
Libra Man; De Venus uitgesloten Libra de mens is de perfect uitgebalanceerde, uiterst liefdevol en meestal dimpled schepsel dat je ofwel je ogen niet kunt opstijgen of zijn volledig gecharmeerd in de volgende rond als een verliefde puppy. Met Weegschaal is een kardinaal teken, het enige wat te merken is dat hoewel hij ziet er onschuldig genoeg, hij zal zeker worden de ene roept de schoten (al zichtbaar of onzichtbaar). Als je dat aankan in deze 'vrouw ontwaken' tijdperk, u heel fijne vangst in hem hebben.
Hij is niet verlegen van PDA (openbaar tonen van affectie) en hij is gewoon niet verlegen .. periode. Hij zal vrijelijk te uiten zijn emoties en gevoelens en zal echt voel je je alsof je een belangrijk onderdeel van zijn dagelijks leven en hij zou niets zijn zonder jou. Geheim, alle meisjes willen voor. Libra mannen zijn het meest vaardig liefhebbers en dat is een ander positief dat naar beneden gaat met extreem hoge ratings in hun voordeel. Meer weten over een Weegschaal man in de liefde.
Zij zal u verleiden met luxe, goede muziek en een goede instelling en als je alle bedauwde ogen bent, handelen zij alle school jongensachtige en koket. Als het om liefde gaat, ze kennen alle facetten van het onderwerp en deze liefde kan nooit eentonig en saai. Als de partner is 'het initiatief nemen "type als goed, wat kan er leuker dan deze leuke, spelen en stoeien relatie.
Hij is niet het type om deel te nemen in lange verbale argumenten. Hij is de harmonieuze soort die het meest waarschijnlijk een rationele standpunt in te nemen en uit te leggen zo snel dat zelfs de korte gesmolten vrouwtjes begrijpt en gaat akkoord. Is het echt zijn logica of is het zijn charisma, zal niemand ooit weten, maar hij heeft wel een manier om mensen in charme met hem eens.
Het ene probleem je relatie met een Weegschaal man kan worden geconfronteerd is het probleem van hem verwarrende liefde en vriendschap. Hij is gewoon zo schattig dat geen enkele vrouw hem kan weerstaan ​​en hij is gewoon zo lief dat hij gewoon niet kan hun hart breken. Je hebt misschien om te vechten tegen een flink aantal vrouwen met een bamboe stok, zodat hij je kan zien en alleen jij. Dit kan helpen opruimen zijn verwarring en hem helpen settelen met degene die hij eigenlijk verdient (degene die het gedaan al het harde werk van shooing iedereen afstand).
Aquarius Vrouw en Man Libra compatibiliteit; Beiden zijn niet verlegen en zijn heel goed geschikt zijn voor elkaar, niet te vermelden dat en zij daadwerkelijk in staat is shooing iedereen weg en hij is eigenlijk staat zijn om haar te zeggen 'ik doe' voordat beiden krijgen gammel en rimpelig. Beiden hebben romantiek sijpelde in hun personages maar ten minste een van hen zal openlijk niet mee eens. Alles wat ik kan dringen er bij hen te doen is om zichzelf te vinden diep in hun hart.
Zowel liefde feesten en plezier hebben tijdens het doorlopen van de alledaagsheid van het leven. Heb ik gezegd alledaagse, oh dat is jammer, want samen met hen beiden, niets is echt zo. Het leven is een groot feest, vol vrienden en familie en vol bewonderende huisdieren ook. Zowel hun gedachten en hun elementaire opvoeding zijn verbazingwekkend afgestemd en er is een goede waarborg dat zij zal duren met elkaar. Ze begrijpen elkaar zonder woorden en kunnen ze elkaar terug tegen alle verwachtingen in. Wat meer kon een van hen wil in een partner.
De Aquarius vrouw en Libra man compatibiliteit cijfer is echt goed en astrologie eigenlijk duwt ze naar de sprong te wagen en te delen met elkaars leven. Zij zijn de twee die waren bedoeld om samen te zijn, deze geboorte of een andere.

No comments:

Post a Comment