Thursday, 29 March 2012

Groeien dikker haar

De meeste vrouwen zouden graag zacht, glanzend, dik en lang haar hebben. De meeste vrouwen kunnen dit bereiken met een beetje meer nadruk op haarverzorging. Hier zijn een aantal manieren om het dunner worden van haren te voorkomen en dikker haar, die religieus worden gevolgd, kan voldoen aan de bovengenoemde verlangens van vrouwen te laten groeien.
Manieren om dikker haar Grow
Knip de Beschadigd Haar; Als u wilt dikker haar groeien, zul je moeten beginnen met het afsnijden van dat deel van haar dat is dun en dus niet gezond. Meestal is de haarwortels zijn dikker en sterker in de meeste vrouwen dan aan het einde van het haar. Dus je kunt beginnen met het trimmen van de haarpunten die zich hebben afgesplitst, of die zijn dun. Als u denkt dat een groot deel van het haar is beschadigd, kunt u maximaal afgesneden tot twee centimeter van het haar in een keer, dan weer knip dan de haren volgende maand en ga zo maar door, tot je alleen dik, gezond haar op de hoofdhuid.
Shampoo en conditie Om breuk van haar te voorkomen, moet je haar wassen met shampoo schoon door het op de andere dag. Als het haar niet schoon is, kan de olie en vuil opgebouwd, waardoor de roos en haaruitval. Dit kan het haar dunner. Dus shampoo regelmatig en conditie van je haar een keer per week. Voor natuurlijke airconditioning en voor de teelt van dikker haar, kunt u ei of yoghurt toe te passen op het haar. Als u wilt weten hoe dikker haar voor Afro-Amerikanen groeien, zou ik adviseren diepe conditioning eenmaal per maand voor hen. Lees meer over conditioner voor Afro-Amerikaanse haar.
Vermijd agressieve chemicaliën; Als je vraagt ​​mijn mening over hoe dikker haar snel groeien, ik zou aanraden opgeven alle haarverzorgingsproducten, die sterke chemicaliën in zich hebben en een verschuiving naar milde of kruidenproducten. Als u kleur je haar, laat me je vertellen dat de meeste haarkleurmiddelen bevatten peroxide in hen, wat kan leiden tot het dunner worden van haar en veel haaruitval. Dus in plaats van een haarkleur of haarverf, gebruik dan een natuurlijke kleurstof, zoals henna. Henna, naast een natuurlijke kleurstof, helpt bij het conditioneren van het haar en dus maakt het gezond en dikker.
Vermijd Hair Styling Huishoudelijk; Tegenwoordig krijgen vrouwen veel haar styling behandelingen gedaan op salons of zelfs thuis zoals haar permanenten, haar krullen met behulp van hot rods en haar steil met behulp van strijkijzers. Zelfs voor het drogen van het haar, vrouwen, het gebruik van een föhn. Langdurig gebruik van deze apparaten kan het haar dun. Dus voor haaruitval preventie en dikker haar voor vrouwen groeien, zou ik adviseren dat vermijd het gebruik van deze apparaten zoveel mogelijk. Laat je haar natuurlijk drogen in plaats van met behulp van een föhn want het maakt het haar droog en breekbaar. Als u gebruik maakt van enige vorm van producten die warmte-up van uw haar, zoals rollers en strijkijzers, altijd een haarlotion van toepassing alvorens ze te gebruiken, die kan het haar te beschermen tegen de schadelijke gevolgen daarvan.
Gezonde voeding; Er wordt vaak gezegd dat het soort dieet een persoon neemt, wordt gereflecteerd op zijn of haar huid en haar. Dus om dikker haar natuurlijk groeien, raad ik je aan een goed uitgebalanceerde en gezonde voeding met alle benodigde voedingsstoffen te eten. Voeg veel eiwitten aan uw dieet door het eten van eieren, groenten en vlees, zoals eiwitten helpen bij de opbouw van het haar. Vermijd elke vorm van dieet of elimineren van vet voedsel uit het dieet omdat ook zij zijn nodig om glans toe te voegen en je haar glans. Het nemen van multivitaminen als aanvulling op uw gewone voeding helpt ook.
Massage; Hoofdhuidmassage in goede bloedcirculatie helpt op de hoofdhuid en dus helpt om te groeien dikker haar. Masseer uw haar met de vingertoppen, in een cirkelvormige beweging. U kunt elk van de natuurlijke oliën zoals olijfolie, jojoba olie of kokosolie voor massages.
Lees meer over:; Home Remedies voor de haargroei; regrow Dunner wordend haar natuurlijk; Grow haar sneller Natuurlijk, dit zijn enkele van de manieren waarop u kunt dikker haar groeien. Naast deze, waarbij het haar en het lichaam gehydrateerd door het drinken van veel vocht, met behulp van kammen met zachte haren voor het borstelen, wassen van het haar met lauw water in plaats van warm water en het beheer van stress door het doen van regelmatige oefeningen en yoga, ook helpt bij het voorkomen van haaruitval dus, waardoor het haar sterker, dikker, gezonder en glanzender.

No comments:

Post a Comment