Wednesday, 28 March 2012

Eenvoudige Tattoo ontwerpen voor mannen

Met veel mannelijke beroemdheden waaronder David Beckham, Johnny Depp, Lil Wayne en Dwayne Douglas Johnson, alias The Rock, die hen ondersteunen, hebben tatoeages uitgegroeid tot een must-have in de lijst van ieder mens. Te kiezen en te beslissen welke tattoo te gaan in voor, kan een niet te stuiten taak, dat wel. Tatoeages, of ze zijn schedel tatoeages of vlinder tatoeages of draak tatoeages, hebben hun eigen zin en betekenis. Sommigen van hen kan heel eenvoudig zijn, terwijl anderen kunnen zeer ingewikkelde ontwerpen. Als u ook op zoek bent naar een eenvoudige tattoo ontwerpen voor mannen, maar weet niet hoe om te gaan, hier zijn een aantal van hen in detail toegelicht, zodat u kunt bepalen aan de ene ontwerp dat bij u past het beste.
Creatieve Tattoo ontwerpen voor mannen
Butterfly Tattoo Designs; Een vlinder tattoo design is een van de hete favorieten met zowel mannen als vrouwen. Een Chinese mythe luidt dat een paar vlinders, symboliseert inzet en liefde in een relatie. Dus vind je veel mensen de ondersteuning van een prachtige, kleurrijke en delicate paar vlinders. Als u ook in een serieuze vaste relatie, kun je jezelf geïnkt met een paar vlinders, met u en uw dierbaren namen opgenomen in de tattoo design. Een paar van de vlinders is niet alleen een van de eenvoudige tattoo ontwerpen voor mannen, maar ook een zeer romantisch ook. Dus als u op zoek bent naar unieke armband tattoo ideeën, een paar vlinders is het ideaal.
Lees meer over:; Butterfly Tattoo op Voet; Butterfly onderrug tatoeages; Dragon Tattoo Designs; Celebrity tattoo designs, zoals dragon tattoos ondersteund door Lenny Kravitz en Angelina Jolie, de boodschap van spiritualiteit en geloof. Chinese draak tatoeages hebben een griezelige gelijkenis met slangen. Japanse draak tatoeages ontwerpen laten zien draken die sans vleugels, poten als een tijger, klauwen als een adelaar, en zijn vaak met een parel of sieraden, onder de kin. Aziatische draak tatoeages ook langs zien wolken met de tatoeages als volgens een Chinese mythe, draken controle van de seizoenen en het weer. Dus als u een liefhebber van de natuur of geloven in het spiritualisme, gaan voor een simpele draak tatoeage ontwerpen.
Lees meer over:; Dragon Tattoo Betekenis; Dragon Tattoos op de rug; Koi Fish Tattoo Designs; Koi tatoeages worden gedragen als een geluksbrenger. Koi tattoo ontwerpen vertegenwoordigen de menselijke strijd tegen tegenslagen en de uiteindelijke triomf van de menselijke geest. Koi tatoeages idealiter worden gouden-oranje van kleur, maar deze dagen is het geïnkt in een verscheidenheid van kleuren, afhankelijk van de wens van de ene ondersteunen. Sommige koi vissen tatoeages zijn geïnkt op een zodanige wijze dat zij aantonen de Koi vissen krijgen omgevormd tot een draak. Dit kan echter een zeer ingewikkelde ontwerp dus als u op zoek bent naar een simpele tattoo ontwerpen voor mannen, dan gewoon jezelf geïnkt met een enkele Koi tattoo. Lees meer over Koi tatoeages en hun betekenis.
Tatoeages met Skull modellen; Hoewel een schedel heeft een negatieve bijklank, maar dat is niet helemaal waar zoveel tatoeages met de schedel ontwerpen zijn betrokken. Een van de simpele tattoo designs voor jongens, een schedel, vertegenwoordigt een persoon die niet bang is om te sterven. Als de schedel tatoeage wordt gecombineerd met vleugels en kruisen, wordt gezegd dat de vechtlust van de ziel vertegenwoordigen. Een schedel tatoeage in combinatie met doornen en wijnstokken, vertegenwoordigt iemand die zowel zacht luchthartig als sterk, wanneer de situatie daarom vraagt. Dus ga voor een schedel tatoeage op je arm of borst, als u denkt dat u een dergelijke kwaliteiten. Lees meer op de mouw tatoeages voor mannen.
Henna Tattoo Designs; Als je een tijdelijke tatoeage te ondersteunen, ik stel voor dat je gaan voor een henna tattoo ontwerpen. Een van de simpele tattoo ontwerpen voor mannen, ontstaan ​​uit henna zou worden, die geometrische patronen ondersteunt, uit grote en gedurfde lijnen gemaakt. Indische stijl henna ontwerpen die bestaan ​​uit florale patronen, gemaakt met dunne lijnen tatoeage kan worden ondersteund op de armen, door zowel mannen als vrouwen.
Lees meer over:; Henna Tattoos: mehendi patroonvormen; henna patronen voor beginners; Dit zijn een paar eenvoudige tattoo designs voor mannen. Kies degene die je persoonlijkheid naar de tee pakken!

No comments:

Post a Comment