Sunday, 18 March 2012

Sassafras Tree informatie

Sassafrax variifolium of Sassafras boom is een inheemse boom van Amerika. Het behoort tot de loofboomsoorten en behoort tot de familie Lauraceae. De Sassafras boom stond bekend als de Amerikaanse kruiden curatieve als sassafras thee voordelen voor de gezondheid opgenomen wonderbaarlijke genezingen voor de zieken die dronken Sassafras wortel thee. Zo, ook wel bekend als root bier boom te wijten aan de smaak van de thee van de root. Dit artikel heeft betrekking op een aantal sassafras boom informatie die u kan erg interessant vind.
Indeling van Sassafras Boom; Koninkrijk: Plantae; (unranked): Angiospermen; (unranked): Magnoliids; Orde: Laurales; Familie: Lauraceae; Genus: Sassafras; soortnamen: Sassafras albidium, Sassafras randaiense, Sassafras tzumu; Gemeenschappelijke Namen: Saxifrac, Ruiken Stick, Aguetree en Cinnamonwood boom
Sassafras Tree Identificatie; De sassafras boom identificatie is een zeer eenvoudige taak vanwege zijn opvallende bladeren. De bladeren van sassafras boom zijn vorm van een wantje met een recht duim of linkerduim. Sassafras bladeren kunnen ook gelobde drie moeten zijn of hebben een ovale, ongelobd blad. Zoals sassfaras boom behoort tot de Lauraceae familie, vandaar de bladeren zijn aromatisch. Dus, als je crush een blad of wrijf het tussen je vingers zul je ruikt een sterke aromatische geur als root bier.
De Sassafras boom is een middelgrote boom die 40 tot 60 meter in hoogte bereikt. Het vormt een afgeplatte boom met een onregelmatige hoofd. De boom heeft roodbruine Corky geribbelde schors en de bladeren zijn helder groen van kleur. De bladeren kunnen veranderen in tinten van geel, oranje, scharlaken en paars in de herfst. De Sassafras boom draagt ​​blauwe bessen op heldere rode stengels.
Informatie over de groeiende Sassafras Boom; Als het kweken van een sassafras boom, moet u de plant plant in een rijke, vochtige en zure grond. U kunt snoeien van de sukkels zoals ze vorm te geven een boom achtige vorm. Je kunt groeien sassafras boom in een zonnige, goed doorlatende grond die niet is een zeer schaduwrijk plekje en maakt geen drassige omstandigheden. Bij het kweken Sassafras boom, zul je zien dat de stamboom heeft kleine gele bloemen in de lente en donker blauwe bessen in rode stengels in de herfst. De bladeren worden geel, rood, oranje of paars in de herfst. Bij het kweken Sassafras boom, kunt u in gedachten houden dat het een potentiële achtertuin boom. Hoewel het een ziektevrije boom, kan het beschadigd raken door de wind of ijs als gevolg van de broze hout.
Sassafras Tree Care; De sassafras boom is een favoriete tuinieren boom vanwege de aromatische voorjaarsbloei, kleurrijke vallen blad kleuren en unieke horizontale vertakking patronen. Het is zeer gemakkelijk te sassafras boom groeien en vereist zeer weinig onderhoud. U kunt uitdragen sassafras boom door zaden, wortel-snijden of sukkels. De zaden worden geproduceerd 1 tot 2 jaar na het bereiken van de minimumleeftijd van 10 jaar. U kunt de zaden op een koele temperaturen tot 2 jaar.
Gebruik van Sassafras Boom; Sassafras boom is een pittige en aromatische planten en de wortels, schors, bladeren, scheuten en merg van de takken worden gebruikt voor vele doeleinden door de Native Americans. De indianen gebruikt sassafras boomwortels aan infusie die koorts, diarree, reuma, mazelen en roodvonk kon behandelen maken. De infusies werden ook gebruikt als een bloedzuiverend middel en hoestmiddel. Het werd ook gebruikt als mondspoeling, en doorn in het oog te wassen.
Sassafras root afkooksels werden gebruikt om hartproblemen en een infuus gemengd met whisky behandeld reuma en lintwormen te behandelen. Het kompres gemaakt van bladeren werd gewreven tegen bijensteken, wonden en snijwonden en ook gebruikt om verstuikte enkels en kneuzingen te behandelen. De nieuwe spruiten werden gebruikt om infusies dat hielp behandelen neus bloedt maken. Baby's die lijden aan jeuk, vergrote ogen, koorts, kwijlen, verlies van eetlust, etc. werden gegeven schors infusies. De andere geneesmiddelen gebruikt inclusief de behandeling van galstenen, pijn in de blaas, lagere pijn op de borst, misselijkheid, braken, indigestie, constipatie en diarree.
De bladeren werden gebruikt als specerij om de smaak en als verdikkingsmiddel voor vlees soepen. 'Bestand' van gemalen wortels en bladeren werd gebruikt als een specerij zoals gumbo. Het hout wordt gebruikt voor meubels en de bloemen als meststof, wanneer het planten van bonen te maken. De sassafras thee is ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen, maar er zijn enkele waarschuwingen over de carcinogene sassafras thee effecten, veroorzaakt door een overmatige inname.
Dit was enkele sassafras boom informatie over deze inheemse perineale boom. Er zijn veel folklore aan de sassafras boom zoals de mensen van Arkansas nog nooit verbrand sassafras hout, omdat ze dachten dat het zou leiden tot de dood van iemand wanneer het hout kraakte en sputterde. U kunt lezen veel van dergelijke interessante sassafras boom informatie in het artikel Sassafras boom feiten. Sassafras boom kan helpen herstellen uitgeputte bodem in het oude gebied en kan ook gebruikt worden om geparfumeerde zeep te maken. Er zijn veel meer sassafras boom gebruikt en de volgende keer zie je een boom sassafras, ruik de aromatische bladeren van sassafras om uw zintuigen te vernieuwen.

No comments:

Post a Comment