Monday, 12 March 2012

Hoe om lichaamstaal te lezen

Degenen die het kunnen begrijpen van de nuances van lichaamstaal hebben een voorsprong op degenen die de wereld te begrijpen alleen via gesproken woorden. Verbale communicatie vertelt ons precies wat de andere persoon wil dat we horen. Maar als je wilt lezen tussen de regels door, leren de subtiele hints verborgen in de glinstering van het oog of de lichte glimlach van de andere persoon met wie u praat te halen. Degenen die weten hoe je lichaamstaal vaak gelezen het gebruiken om hun voordeel met de bedoelingen van de ander te peilen. In feite een veel belang wordt gehecht aan het lichaam van een kandidaat taal tijdens interviews. Terwijl sommige nemen het serieus anderen doen het gewoon uit interesse. Toch zal weten hoe lichaamstaal van mannen of vrouwen te lezen zeker helpen ons om in de buurt meer alert en oplettend van die. Meer over lichaamstaal voor sollicitatiegesprekken.
Hoe om lichaamstaal te lezen?
De eerste aanwijzing voor het lezen van lichaamstaal is het waarnemen van de andere persoon. Wel moeten dergelijke observatie subtiel. Laat je niet de andere persoon te begrijpen dat u aandachtig kijken naar elke beweging of elk twitch van het oog. Of anders had hij bewust en ongemakkelijk. Dit zou hem reageren op een manier die niet helemaal zoals hij en zijn lichaam zou zijn het verzenden van alle verkeerde signalen over de persoon die hij is. Nu dat je weet hoe je anderen observeren, de volgende stap is om te weten wat te zoeken. Meer over het lezen van mensen door lichaamstaal.
Hoe om lichaamstaal te lezen - De aanwijzingen te zoeken naar
Wat zit er in het gezicht?; Heel veel zelfs! Ons gezicht is als een venster op onze emoties. Face is zo'n sterke wijze van non-verbale communicatie die een blik op het gezicht van je vriend en je zou weten dat niet alles is al Hunky Dory met hem. Veel mensen hebben de kunst van het vervalsen van iemands gevoel door te glimlachen als hij niet al te blij met de situatie bij de hand. Maar als je een scherp waarnemer, dan is er een zeer kleine kans dat u wilt dat de licht golvend hoek van de mond van uw luisteraar missen. Dit duidt op desinteresse. Dus je moet snel van onderwerp veranderen. Andere lichaamstaal gebaren die je zou kunnen interpreteren worden opgevoed lippen en hoeken. Dit geeft aan geluk. Vernauwing van de ogen met wenkbrauwen getrokken dichter samen met de mond sloeg op de hoeken weerspiegelt verdriet. Ogen wijd open met opgetrokken wenkbrauwen en en een open mond zijn tekenen van verbazing. Belangeloze ogen en een of beide hoeken van de mond groeide op in een sneer geeft aan minachting.
Ogen - Windows aan onze ziel?; Wat me echt verbaast over deze wonderlijke organen van de visie is de aanwijzingen die zij geven van iemands gevoelens. Je kunt niet maar helpen de mededeling van de glans in je ogen als hij is erg blij. Evenzo een belangeloze, saaie look is moeilijk te missen. Is een persoon constant te houden oogcontact met een aangename expressie terwijl u met hem praten? Goed gedaan! Dit betekent zeker dat je zijn aandacht gearresteerd. Een persoon die in staat is om constant oogcontact te houden wordt aangenomen dat een zelfverzekerde persoonlijkheid. Als een persoon kijkt weg te vaak van u, kan het betekenen dat hij helemaal niet geïnteresseerd in je, of gewoon dat hij niet zeker van zichzelf. In het geval u vermoedt dat iemand van verkeerd doe of liggen, kijk in zijn ogen. Falen om een ​​constante oogcontact te handhaven is een duidelijk teken van liegen lichaamstaal.
Handen en benen!; Voor lang, hebben de handen en benen over het hoofd gezien tijdens het praten van emoties en persoonlijkheden. Echter, de manier waarop we onze handen tijdens het praten, de plaatsing van onze benen zittend, alle spreken boekdelen over onze stemmingen en persoonlijkheid. Bijvoorbeeld, open handpalmen duiden op een ontspannen gemoedstoestand. Echter, een handpalm naar beneden betekent niet noodzakelijkerwijs dat een individu gespannen is. Een stevige handdruk geeft vertrouwen. Als iemand voortdurend schudden zijn been of het tikken op zijn voet zittend, dan is er zeker iets dat hem dwarszat. Een goed nieuws voor mensen die vermoeden dat deze persoon hem of haar houdt, is dat de voeten of benen van een individu kan het antwoord op het dilemma. Als een persoon wordt aangetrokken naar iemand vervolgens zijn voeten of zelfs zijn knieën zou altijd gedraaid worden op de individuele hij is geïnteresseerd in Dit is een van de zekere lichaamstaal tekenen van attractie want het is een gevolg van een voornemen van volledig gericht zijn aandacht op de persoon van zijn fantasie!
Hoe kan ik Body Language van Aantrekking lezen?
Goed deze waren enkele van de gemeenschappelijke symptomen van lichaamstaal uitgelegd. Het domein is zo groot Ik betwijfel of het kan worden samengevat in een paar honderd woorden. Maar in het geval u wilt in staat zijn om lichaamstaal van de leden van het andere geslacht te interpreteren, zodat u nooit meer een aanwijzing dat hij / zij geïnteresseerd is in jou, dan moet je de specifieke flirten lichaamstaal dat mannen en vrouwen elkaar leren kennen. Laten we beginnen met wat flirten lichaamstaal van de vrouwen:; werpen haar haren - Ze weet een man zwak voor lang haar en ze is pronken it! ; Draaien of spelen met haar haar - Ze is meer dan alleen maar geïnteresseerd in je. ; Aanraken van haar nek - Nu is ze pronken een van haar vrouwelijke attribuut dat wil zeggen, haar dunne, lange nek, een duidelijke flirten lichaamstaal van vrouwen! ; De lange blik - Oke, voor een keer kan ze stoppen met praten en geef je haar oren. Een dergelijke prestatie met een vrouw, is zeker een prestatie! Meer over vrouwen lichaamstaal. ; Wil je weten of deze man is geïnteresseerd in u? Kijk voor de volgende flirten lichaamstaal van mannen:; Heb je hem gezien in de besluiten van grooming zelf zoals het aanpassen van zijn das, borstelen zijn schouder of het runnen van een vinger door zijn haar elke keer kom je door? Nou vrouwen proberen te imponeren met hun looks. En dat doen mannen! ; Heeft hij rechtop zitten, vierkant zijn schouders op en houdt zijn hoofd als hij zit met je? Nou, dit betekent dat hij onbewust probeert over te brengen dat hij heel erg de man klaar om zijn genegenheid douche en bescherming bieden aan jou. ; Let op zijn lichaam positie. Als hij geïnteresseerd is in jou dat hij zal worden geconfronteerd u het meest van de tijd tijdens het staan ​​en of zittend of staand, zijn lichaam wordt enigszins schuin naar u toe. ; Echter waar te nemen mannen beter men ook moeten zich bewust zijn van het alfamannetje lichaamstaal. Andere dan deze fysieke nabijheid, incidentele aanraking van de hand of vingers, zelfverzekerd maar toch ontspannen oogcontact zijn andere tekenen van aantrekking weergegeven door zowel mannen als vrouwen. Meer over lichaamstaal van mannen.
Lees meer over:; Body Language tekenen; Body Language Tips; Een lichaamstaal kunnen geven belangrijke aanwijzingen over een individu. Toch is het belangrijk om te onthouden voor wie de kunst van hoe je lichaamstaal dat dit slechts tips om iemands persoonlijkheid te lezen. De menselijke natuur in complexe en ze moeten niet definitief worden beoordeeld op de aanwijzingen die hun lichaamstaal te geven.

No comments:

Post a Comment