Friday, 16 March 2012

Striae na de zwangerschap

Een van de vele veranderingen die je lichaam, vooral uw huid heeft om door te gaan na de zwangerschap en de bevalling is striae op de buik en een paar andere delen van het lichaam. Deze kunnen lelijke en frustrerend om naar te kijken en mag niet verdwijnen ongeacht hoeveel je ook probeert. Ze verschijnen in de vorm van kleine kraken achtige structuur die rode flauw te vallen wittig van kleur. Bijna 90% van de zwangere vrouwen hebben de neiging om striae tijdens de zwangerschap, die een beetje kan vervagen na de bevalling, maar mag niet volledig verdwijnen ontwikkelen. Vrouwen met een lichte huid zijn gevoeliger voor het ontwikkelen van deze striae na de zwangerschap dan vrouwen met een donkere huidskleur. Hier is wat meer informatie over striae na de zwangerschap.
Oorzaken van striae na de zwangerschap
De belangrijkste oorzaak van de ontwikkeling en de prominentie van striae na de zwangerschap is de uitbreiding van de huid tijdens de zwangerschap. De toenemende omvang van de baby in de baarmoeder zorgt ervoor dat de rekken van de huid op de buik die strepen ontwikkelt in de vorm van striae. De uitbreiding van de huid na haar capaciteit zorgt ervoor dat de collageen in het te scheiden dat verschijnt in de vorm van deze merken. Soms zijn deze merken kunnen ook leiden tot de uitdroging van de huid, samen met roodheid en jeuk.
Hoe striae te verminderen na de zwangerschap?
Hoewel er enkele eenvoudige manieren om zich te ontdoen van of te verminderen striae na de zwangerschap, zijn er een paar dingen die je kunt doen voor het voorkomen van stretch merken tijdens de zwangerschap. Zoals, het drinken van veel water en het houden van jezelf goed gehydrateerd zal uw huid te laten strekken beter en zal de ontwikkeling van striae te voorkomen. Een ander belangrijk ding om te doen is om je gewichtstoename onder controle te houden tijdens de zwangerschap. Plotselinge gewichtstoename tijdens de zwangerschap kan leiden tot de ontwikkeling van striae op je lichaam. Ook eet meer voedingsmiddelen die bijdragen aan de verbetering van de elasticiteit van uw huid. Afgezien van deze, hier zijn een paar andere rechtsmiddelen die u kunt proberen om zich te ontdoen van striae. Lees meer over hoe zich te ontdoen van stretch merken natuurlijk. ; Laser therapie is een goede optie om zich te ontdoen van striae na de zwangerschap snel. U moet dit bespreken met een gereputeerde dermatologische chirurg die u zal begeleiden op de verschillende soorten laserbehandelingen die gebruikt kunnen worden voor dit probleem. ; Medicijnen voor actuele toepassingen en zwangerschap stretch merk verwijdering room, met name die Retin-A en glycolzuur bevatten is bekend dat ze nuttig zijn bij striae behandeling. Deze moeten echter worden vermeden tijdens de borstvoeding. ; Voeg een bepaalde hoeveelheid vitamine E olie in je lichaam moisturizer of wrijf vitamine E olie op het gebied getroffen door striae. Wrijf niet in of uit de olie te wassen, in plaats van laten inwerken in je huid. Doe dit zo regelmatig mogelijk te ontdoen van striae. ; Peeling is bekend dat het effectief in het verminderen van striae. Gebruik een scrubcrème of een loofah om het gebied getroffen door striae exfoliëren, bij voorkeur na weken uw huid in warm water. ; De pulp uit papaja kan worden gemengd met wat honing en citroensap voor toepassing op de striae getroffen gebied. Dit is handig bij de verlaging van de striemen die uiteindelijk zullen vervagen en verdwijnen. ; Toepassing van cacaoboter op de striemen getroffen gebied, in het bijzonder de maag, is een goede manier om striae. Toepassing van de cacaoboter, masseer het in je huid en laat ze genieten in je huid 's nachts. Lees meer over het wegwerken van striae op de maag. ; Regelmatig sporten zal niet alleen helpen toon uw lichaam en vermindert striae, maar ook zal u helpen de schuur gewicht opgedaan tijdens de zwangerschap en weer terug in vorm. ; Dit zijn enkele van de corrigerende maatregelen die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van striae na de zwangerschap. Afgezien van hen, goed eten, regelmatige huidverzorging en volgende goede leefgewoonten is essentieel voor een gezonde huid en lichaam en zal u helpen om een ​​goede gezondheid van de huid.

No comments:

Post a Comment