Wednesday, 14 March 2012

Het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie Voors en tegens

Een nieuwe fel bediscussieerd onderwerp opgedoken in de Verenigde Staten in juli 2008, toen een honderdtal college presidenten bij elkaar kwamen op een gemeenschappelijk platform, de Amethist Initiative, dat gooide voor het verlagen van het drinken leeftijd van 21 tot 18. Hoewel de beweging heeft vergaard enorme steun van mensen die denken dat de 21-jarige leeftijdsgrens helemaal niet werken, er waren nogal wat mensen die denken dat de bestaande wetten zijn prima, en het drinken van leeftijd mag niet worden verlaagd. Voordat we overgaan tot de bespreking van het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie voors en tegens, laten we nemen een korte blik op de verschillende wetten met betrekking tot alcohol misbruik in de Verenigde Staten.
Het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie tot en met 18
De juridische drinken leeftijd is de minimale leeftijd waarop een persoon is toegestaan ​​om alcohol te kopen in de bijzondere bevoegdheid. In sommige landen is deze wettelijke leeftijd verschilt van de leeftijd waarop personen zijn toegestaan ​​om te drinken. In de Verenigde Staten, heeft de juridische drinken leeftijd is ingesteld op 21 per de National Minimum drinken leeftijd Act van 1984. Ook wel aangeduid als de federale Uniform Drinken Leeftijd Act, de wet tot stand kwam op 17 juli 1984, met als doel vermindering van het aantal dodelijke slachtoffers van de snelweg veroorzaakt door dronken drinken. De wet bepaalt dat het illegaal is voor een individuele onder de leeftijd van 21 jaar aan te schaffen of te bezitten enige vorm van alcoholhoudende drank in het openbaar. De Amethist initiatief eist dat de wettelijke leeftijd voor het drinken moet verder worden verlaagd tot 18 jaar. De beweging, opgestart door John McCardell, van de non-profit organisatie Kies Verantwoordelijkheid, heeft de steun van ongeveer een 135 College presidenten. Ondersteunen en tegen zijn twee kanten van de medaille, en dus, voordat het verlagen van het drinken leeftijd, de voors en tegens van de uitvoering moet worden onderworpen aan een aantal serieuze beoordeling.
Het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie: voors en tegens
Hoewel, dat klinkt redelijk, tot wijziging van de wet en het verlagen van de alcohol drinken leeftijd tot 18 jaar heeft zijn eigen voor-en nadelen. Het debat van de verlaging van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is al geruime tijd nu, en beide zijden hebben bewapend met verschillende voor-en nadelen van het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie, waardoor komen tot een consensus te moeilijk. Enkele van de prominente voor-en nadelen van het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie zijn hieronder weergegeven:
Het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie Pros; Degenen ter ondersteuning van de verlaging van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie van mening dat personen die wettelijk zijn toegestaan ​​om te stemmen en trouwen, kunnen verantwoordelijk worden als het gaat om het drinken van alcohol. Zij beweren ook dat de bestaande wetgeving hebben ertoe geleid dat jongeren het nuttigen van alcohol in het verbergen, die heeft geresulteerd in een overmatige drankgebruik door minderjarigen. Volgens de Nationale Enquête over Drugsgebruik en Gezondheid, 85% van twintig-jarigen in Amerika was van alcoholhoudende drank op een bepaald punt van de tijd. Om te wijzen op het falen van de wet tot drinkwater tegen te gaan, die ter ondersteuning van de verlaging van de wettelijke leeftijd voor het drinken geven een eenvoudige redenering. Het feit dat individuen niet mogen bezitten alcohol op openbare plaatsen maakt ze drinken zoveel mogelijk, alvorens uit hun huis. Als het drinken leeftijd wordt verlaagd, zal de individuen zelf bewust van het belang van het leven aan de verwachtingen.
Het verlagen van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie Cons; Degenen die zich verzetten tegen verlaging van de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie het gevoel dat de wet is bedoeld om levens te redden en het presenteren van het doel. Statistieken blijkt dat straatverbod mensen in de leeftijdsgroep van 18 en 20 van het drinken is het aantal dodelijke slachtoffers van de rijksweg verlaagd in deze leeftijdsgroep met 13%. Een studie van de Centers for Disease Control and Prevention gebleken dat een verlaging van het drinken leeftijd van 21 tot 18 zal het aantal verkeersdoden in verband met rijden onder invloed met 10% te verhogen. Gevolgen van drankgebruik door minderjarigen is niet alleen beperkt tot de dodelijke slachtoffers veroorzaakt door dronken rijden, een aantal van seksueel geweld en de campus van strafbare feiten zijn ook toegeschreven aan overmatig drinken op jonge leeftijd en het verlagen van de wettelijke leeftijd voor het drinken zal alleen toenemen van deze problemen.
Je moet ook gaan via:; Teen Drinking and Driving Feiten - Teenage Drunk Driving Statistiek; Drinking and Driving Feiten: Drunk Driving Fact Sheet; Drunk Driving feiten; Aanvankelijk was de vraag voor het verlagen van het drinken leeftijd alleen kwam van libertarische organisaties, maar de steun van academici vandaag heeft bewezen een belangrijke impuls voor de oorzaak zijn. Echter, wanneer het gaat om verlaging van het drinken leeftijd kan voor-en nadelen bovengenoemde niet worden genegeerd. De noodzaak voor het uur is een consensus, gesteund door sterke logica. Nog belangrijker is dat de jeugd te voldoen aan de verwachtingen en zorgen dat ze de verantwoordelijkheid nemen als het gaat om alcoholgebruik.

No comments:

Post a Comment