Monday, 26 March 2012

Make-up voor groene ogen

Dus u bent de gelukkige met Lindsay Lohan te concurreren, als het gaat om kleur van je ogen! Groene ogen kijken gewoon excentrieke! Zelfs zonder make-up, groene smaragden trekken de aandacht, die gemakkelijk ook! Stel je voor, hoe aantrekkelijk ze eruit zal zien als je de juiste soort van make-up! Maar meestal, groene ogen meisjes kiezen voor de verkeerde meisjes die hun ogen kijken kattig, in plaats van prachtig!
Er zijn een zeer beperkt aantal stappen, die religieus moet worden gevolgd in geval van oog make-up. Deze stappen omvatten oogschaduw, eyeliner en mascara. Tinten afwijken van de kleur en ook de gelegenheid waarvoor je solliciteert de make-up. Er zijn ook een paar andere dingen, zoals hieronder in de make-up voor groene ogen.
Beste Make-up voor groene ogen
Hoewel de keuze van oog make-up voor groene ogen, de gemeenschappelijke regel is, hoe donkerder de kleur van de ogen, zwakker het oog make-up en vice versa. Maar als je een dramatische look wilt hebben, ga voor donkere tinten. Laten we nu een kijkje nemen op make-up voor groene ogen, stap voor stap.
Eye Shadow; Oogschaduwpenseel is een van de eerste basisstappen in het oog make-up, na de concealer. Er zijn vele schakeringen van oogschaduw, maar je moet degene die bij u past het beste en geeft u geen een dramatische look te kiezen. Oogschaduw tinten die de beste kunnen uitkomen op groene ogen zijn bruin, pruimen, mokka, perzik en seringen. Voor avond make-up, kunt u gebruik maken donkere tinten zoals taupes en goud. Paars of violet zijn ook een goede keuze, in het geval van make-up voor groene ogen. Bruin-roze tint, zal de intensiteit van de groene kleur van uw ogen, zodat je het kunt gebruiken, wanneer u wilt charme iemand! De oogschaduw voor groene ogen, die een complete no-no zijn grijs, wit, zilver, blauw en roze. In sommige volkeren 'advies, groene oogschaduw ziet er fantastisch uit op groene ogen. Maar naar mijn mening, is het enige wat groene oogschaduw kan doen verhullen van de oorspronkelijke schoonheid van uw groene ogen! Bent u worstelt met de vraag, hoe oog make-up van toepassing op groene ogen? Nou, zijn vrij eenvoudig in het geval van oogschaduw. Eerst een lichte kleur, een markeerstift, toe te passen op het voorhoofd bot. Vervolgens pas je een donkerdere tint op de vouw van de ogen. Meer over make-up tips voor groene ogen.
Eyeliner; De volgende stap is de toepassing van de juiste kleur en de juiste hoeveelheid van eyeliner. De algemene regel in het geval van eyeliner is dat de toepassing van dunne eyeliner als de ogen zijn groot en dik toepassing indien de ogen zijn klein. Maar het hangt weer op de gelegenheid. Wilt u de groene kleur van uw ogen te accentueren, voor pruim of violet gaan. Deze kleuren zijn tegenstelling tot groene kleur en zodat ze helpen om de blik te intensiveren. Voor algemene look, kunt u terecht voor chocolade bruin, te voorkomen dat de normale zwarte kleur eyeliner. Donker grijs, brons en rozijnen kleur zijn een paar andere oog liners, die kunnen passen bij het groene ogen. Als je niet graag Kohl, ook van toepassing zijn de eyeliner op het onderste voorhoofd. Meer over oog make-up ideeën.
Mascara; Mascara geeft een levendige kijk op de ogen. Als uw ogen hangend, krullen de wimpers als het helpt om de ogen te openen breed. Bruine mascara ziet er mooi op groene ogen. Als je bang bent van experimenteren, kunt u kiezen voor transparante mascara. Maar als je in een stemming om te proberen iets anders, kunt u terecht voor een diepe amethist of smaragd. Meer over oog make-up technieken.
Dit was alles over make-up voor groene ogen. Ik hoop dat je een antwoord hebt op hoe je make-up voor groene ogen kies kreeg, en natuurlijk hoe deze toe te passen. Je hebt een zeer unieke paar ogen kreeg, wees niet bang om te experimenteren met het oog make-up, voel je vrij om te doen wat je denkt is het beste op je. Wie weet, zou u het maken van een gloednieuwe stijl statement!

No comments:

Post a Comment