Saturday, 31 March 2012

Bay Leaf Plaatsvervanger

Degenen die vertrouwd zijn met traditionele gerechten, moet hebben gehoord en ervaren veel over het laurierblad. Laurierbladeren worden voornamelijk gebruikt in aroma verschillende soep recepten, braises, pate, braises en stoofschotels, enz., waarbij de aromatische bladeren van de plant laurier. Bladeren van deze plant worden vooral gebruikt voor culinaire doeleinden als zij een dergelijke aparte smaak aan haar te wijden recepten. Gebruik van het laurierblad in de Middellandse Zee en de Indische keuken zijn gewoon fenomenaal.
Er is niets als het vinden van de perfecte laurierblaadje vervangt als laurier kan alleen worden vervangen door laurierblaadje (in dezelfde geur en smaak van natuurlijk behouden!). Toch zijn er een aantal gevallen, als mensen niet laurierblad in de gewenste vorm en de plaats waar ze wonen te vinden. In dergelijke gevallen, is er zeker een behoefte om te zoeken naar andere laurierblaadje vervangers. Laten we proberen te achterhalen wat je kan gebruiken als een substituut voor het laurierblad. Lees meer over de laurier plant.
Laurier plaatsvervanger; Er is een misvatting dat laurierblaadjes giftig zijn en dus moeten ze niet worden gegeten of worden in het voedsel na het koken procedure wordt gedaan. Het moet afkomstig zijn van het feit dat laurierblaadje vergelijkbaar is (visueel) bij een aantal andere soorten van het zelfde geslacht, laurier, dat toxische effecten hebben en niet commercieel verkocht voor culinaire toepassingen niet. Onnodig te zeggen, laurier is niet giftig, maar de enige voorzorgsmaatregel om worden genomen, is niet doorslikken het blad uit het voedsel. Als u goed kijkt, laurier is moeilijk als de originele, zelfs na een grondige koken en er is kans dat het kan de darm op zijn weg naar beneden schade.
Het vinden van laurier plaats omwille van de overlast, de baai lood kan worden vervangen door andere vormen van het laurierblad, de betekenis, kunnen verpletterd laurierblad worden vervangen door hele laurier (¼ theelepel gemalen laurier = 1 hele laurierblad). Men kan de grond laurier ook gebruiken als een geheel laurierblaadje vervangen. Laurier vervanger, andere dan het laurierblad, kan gelijk bedrag van gedroogde of verse tijm, gemalen basilicum, andere soorten van laurier zoals Californië laurierblaadje voor Indiase laurierblad, Indonesische laurier voor Indiase laurierblaadje en vise-versa. Mensen ook gebruik maken van Boldo bladeren die een sterke smaak als een laurierblad vervanger heeft. Men kan ook proberen jeneverbessen als laurier vervanger, vooral bij het koken van vlees en vlees recepten.
Laurier Gebruik en voordelen; laurierblad blijkt te zijn ontstaan ​​in de Klein-Azië en later op het uitbreiden naar andere landen met vergelijkbare klimatologische omstandigheden. Vandaag kunnen we zien dat het laurierblad planten worden gekweekt in landen als Italië, Turkije, België, Frankrijk, India, Rusland en Centraal-en Noord-Amerika. In totaal is Turkije gezegd dat het de grootste exporteur van laurierbladeren worden. Het is niet geteeld in de noordelijke regio's wegens het ontbreken van geschikte klimaat. Er zijn drie soorten laurier die worden gebruikt, namelijk Californië laurier, Indonesië en de Indische laurierblad laurierblad. Deze alle soorten variëren in smaak en aroma.
Wanneer rauw worden gegeten, de laurierblaadjes hebben een sterke geur en bittere en scherpe smaak. Niettemin, de smaak van laurier is meer uitgesproken dan de smaak te pakken. Veel mensen kunnen niet voorkomen dat laurierblaadje vergelijken met verschillende andere kruiden zoals tijm en oregano, dat zijn totaal verschillende soorten. Laurier is het meest in de volksmond gebruikt voor diverse culinaire doeleinden, maar de medicinale toepassingen kan ook niet worden vergeten. Laurierbladeren worden gemalen of geplet in verschillende recepten, vlees recepten, vis, stoofschotels en soep recepten. Er zijn vele klassieke Franse recepten, dat men niet kan voorstellen zonder het aroma van de laurier. Als een aangelegenheid van de feiten, heeft laurier ook gebruikt om serveert verschillende medicinale doeleinden. Twee van de beroemde etherische oliën myrceen en eugenol zijn afgeleid van het laurierblad.
Verschillende aroma van laurier wordt gezegd dat het insecticide te worden en werd gebruikt om zich te ontdoen van motten. Laurier is gunstig voor de behandeling van verschillende gezondheids-omstandigheden zoals hoge bloedsuikerspiegel, bacteriële infecties, schimmelinfecties, migraine, hoofdpijn, gastro-intestinale problemen zoals maagzweren. Laurier is een goed diureticum zo goed en stabiliseert de insuline verwerking in het lichaam. Verschillende gezondheids-omstandigheden zoals amenorroe, koliek en reuma zijn ook effectief behandeld met behulp van een laurierblaadje. Met zo veel gebruikt, is er niet echt een noodzaak om laurierblaadje vervanger te vinden als zodanig (mits er geen schaarste van de laurierblaadjes in uw regio).
Nou, ik denk dat je het antwoord gevonden op wat je kan gebruiken als een substituut voor het laurierblad. Zoals ik al eerder zei, zou ik niet suggereren iets anders dan het laurierblad als een laurierblad te vervangen, zoals het zal echt verbeurt de smaak van het voedsel dat laurierblaadje als het belangrijkste ingrediënt vereist. Happy Cooking!

No comments:

Post a Comment