Friday, 9 March 2012

Hoe je eigen kleding ontwerpen

Ik ben niet het soort om veel aandacht te besteden aan mode of trends. Echter, de stijl is een prioriteit. Zoals het geval is met veel van mijn lezers. Het is belangrijk om te weten hoe je je eigen kleding te ontwerpen. Niet omdat alle ontwerpers gaan binnenkort op een staking, maar omdat er zijn momenten waarop je moet je kleren op een bepaalde manier, en een op maat of een ontwerper, misschien niet in staat om uw ideeën om te zetten in actie. Dus, hier zijn sommige werkelijk gemakkelijke manieren om u te helpen uw fantasieën, realiteit!
Hoe te Ontwerp je eigen kleding-Stap 1; Eerste dingen eerst, je moet weten wat het is dat u dat wenst kunt ontwerpen. Denk na over alles wat je wilt van de kleding. Net zoals u zou doen als je gaat winkelen, moet u om te beslissen over de kleur, het patroon en het materiaal dat je wilt. Schrijf vaststelling van een lijst. Probeer het tekenen van de patronen zoals ze komen naar uw mening. Ik stel voor dat je een paar verschillende, zodat je een duidelijker beeld van wat je wilt. Als je niet een heel goede kunstenaar, fret, niet alleen tekenen wat je wilt, zonder remmingen. Dit is uw idee, u kunt tekenen het gewoon de manier waarop het zou moeten zijn.
Hoe te Ontwerp je eigen kleding-Stap 2; De volgende stap is onderzoek. Hoewel het is geweldig dat je je eigen ideeën om in uw kleding, moet u ook een oogje te houden voor externe ideeën. Ga naar buiten window shopping en zie de nieuwste stijlen. Probeer niet steeds te beïnvloed door de degenen die niet past bij u of uw comfort. Echter, de window shopping brengen unieke patronen en kleurcombinaties in je geest. Meer nog, als je gedacht hebben van een idee, en je ziet een soortgelijk tijdens uw onderzoek, kunt u een idee krijgen van hoe het kan omhoog beëindigen kijkend als het eindproduct klaar is.
Hoe te Ontwerp je eigen kleding-Step 3; Volgende zou de aankoop van de doek materiaal en het maken van een eerlijk ontwerp van het ontwerp. U kunt de hulp van een professionele in dit stadium. Geef jezelf voldoende tijd om de juiste doek materiaal te vinden. Zoeken naar tweedehands winkels, alsmede de verkoop. Je kunt ook proberen te vinden een paar kleren ontwerpsjablonen op het internet. Deze zijn verkrijgbaar in de meeste mogelijke patronen. Als je enige die een beroep op u en uw ontwerp, kun je hem goed gebruiken. Ook op zoek naar de juiste accessoires voor de outfit. Zoals, als het nodig kralen of knopen, op zoek naar de perfecte Ones. Ik adviseer je geeft in dit stadium tijd en moeite. Neem geen genoegen met minder dan perfect spul.
Hoe te Ontwerp je eigen kleding-Stap 4; De volgende stap is het gemakkelijkst, u kunt nu ga je naar je maat en geef hem het materiaal en het ontwerp. Zorg ervoor dat uw maat maatregelen die u goed, zodat u de juiste fit te krijgen.
Hoe te Ontwerp je eigen kleding-ideeën; U kunt het ontwerp oude kleren om hen een nieuwe look ook. Deze methode van het ontwerpen van je eigen kleding, niet nodig dat je weet hoe je je eigen kleding ontwerpen en maak je eigen patronen. Die maakt de dingen zoveel makkelijker. ; U kunt ook re-design van uw oudere kleren om hen een nieuwe look. Net als je verveeld bent van je oude jeans, je kunt rippen ze vanaf de knieën. Of zou je zelfs proberen ze af te snijden van de bottom-up en om te zetten in korte broek. U kunt ook proberen zomen de rand om het een nette uitstraling, of laat het zijn, geven het een armoedig, maar toch, coole look. ; U kunt een oude jurk, neem dat is (waarschijnlijk) te lang. Snijd de onderkant en zoom netjes. U kunt ook een paar versieringen te maken kijken meer stijlvol. ; Als je een bleke shirt, kun je gewoon nemen wat stof verf en willekeurige ontwerpt al meer dan te maken. Ik persoonlijk vind het idee van het hebben van palm prints op de borst. ; Er zijn veel van dergelijke ideeën die kunnen hebben op een bepaald punt van de tijd gekomen om uw bericht. Doe ze in actie en probeer ze uit. Het grootste voordeel aan het ontwerpen van je eigen kleren zal zijn om ervoor te zorgen dat u een unieke, maar toch stijlvolle kledij te dragen. Meer nog, kun je echt jezelf door middel van uw kleding en een kledingkast. Dit is waar ik aftekenen! Suit up!

No comments:

Post a Comment