Thursday, 15 March 2012

Opsteekkapsels voor krullend haar

Wat is de trend in kapsels, krullend haar staat altijd uit en maakt een statement. Geen kwestie wat de kapsel voor natuurlijk krullend haar, het ziet er sexy en vrouwelijk, ongeacht de gelegenheid. Of het nu een bruiloft, prom of een soiree niets zo lijkt unfussy en sexy als krullend opsteekkapsels. Opsteekkapsels voor krullend haar accentueert de vrouwelijke kenmerken, samen met uitstraling en karakter. Als je gezegend met natuurlijke krullen of golvende lokken dan opgestoken kapsels zijn een perfecte keuze voor jou. Opsteekkapsels voor krullend haar zijn zeer veelzijdig, of u bent op weg naar werk of een brunch met vriendinnen of zelfs een formele gebeurtenis als zij aanzienlijk kunnen verbeteren je uitstraling.
How To Do opsteekkapsels voor krullend haar
Classic Bun: Krullend haar ziet er geweldig uit met een simpele knot. Een broodje is een ongecompliceerde stijl die blijkt uit de onderliggende textuur van het haar tijdens het creëren van een verfijnde en toch tijdloze silhouet. Zigzag krullen te creëren van een ton van belang en het is gemakkelijk voor een eenvoudige broodje om een ​​kijkje van romantisch, sexy, te nemen om ontegensprekelijk vrouwelijk. Hier is hoe dit opsteekkapsels optie te creëren. Voor het maken van deze look zodra je je haar wast, droog je haar op laag vuur met een diffuser. Scrunchen je haar als het droogt. Vervolgens pas je een styling mousse om de textuur van de krul te behouden en vermindering van de kroezen. Trek je haar in een paardenstaart en draai naar boven. Neem de lange gedraaide gedeelte en begint te draaien het haar om zich heen in een cirkel. Zet hem vast met bob pinnen en toe te passen haarlak. Dit is een geweldige keuze voor casual opsteekkapsels voor krullend haar.
Romantisch ranken: Nog een van de beste opsteekkapsels voor krullend haar is de romantische ranken opgestoken. Het is heel makkelijk te maken en hoewel de stijl varieert, de artistieke sluizen in de vorm van ranken cascade moeiteloos rond het gezicht, terwijl zachtjes het poetsen van de schouders. Ze zijn een perfecte keuze voor een trouwerij of prom opgestoken kapsels voor krullend haar. Voor het maken van deze look, zelfs als je krullend haar hebt, was ze en strek ze vervolgens een krultang gebruiken met een 3 / 8 inch vat op korte ranken en slierten aan te vullen en te verzachten uw opgestoken krullen. Als je eenmaal hebt gekruld al uw haar, vegen ze in een knot, maar laat ze vallen natuurlijk overal je gezicht. Zet vast met schuifspelden en vergeet niet haarlak.
Franse Twist: Voor iets meer geavanceerde en elegant voor opsteekkapsel voor krullend haar probeert een Franse twist kapsels. Voor een elegante opsteekkapsel, verdeeld je haar in twee secties, zelfs naar je natuurlijke haar deel. Gebruik een kam om ervoor te zorgen het gedeelte recht is en uit het haar glad dichtst bij je hoofd. Clip of gelijkspel een sectie veilige, zodat u kunt met beide handen aan het werk met het tweede, vrije sectie. Te beginnen met het haar aan de voorkant, recht boven je voorhoofd, draai het gedeelte rond stevig vast. Blijf draaien tot je net voorbij uw oren te bereiken en veilig met een modieuze speld. Los van de andere sectie van het haar, herhaal de kronkelende proces en veilig met een bijpassende baret. Verzamel de resterende lokken elkaar te draaien en smullen van een Franse twist. Zet vast met schuifspelden en haarlak. Dit is een geweldige keuze voor leuke opsteekkapsels voor krullend haar. Lees meer over hoe om te draaien kapsels doen.
Chignon: Een knot is een klassiek, elegant en chique hairsyle dat is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden voor bijna elke gelegenheid. Hoewel eerder ze waren voorbehouden voor een volwassen publiek, hebben sterretjes en beroemdheden van alle leeftijden zijn sportieve dit kapsel. Alle chignons gebruik van dezelfde essentiële elementen. Je haar moet schouderlengte of langer voor een knot te worden. Met behulp van styling crème gedurende de gehele textuur toe te voegen aan je haar. Het werk van de crème in met uw vingers, dan nodig je haar op de nek van de hals en veilig met een haar elastiek. Veeg het teveel styling slagroom door de paardenstaart. Split de paardenstaart in twee secties. Twist een sectie en breng het aan de andere kant, de verpakking de basis van de paardenstaart in het proces. Veilig met schuifspelden. Doe hetzelfde met de resterende gedeelte. Spuiten met haarlak om de knot perfect zijn plaats te houden.
Dit waren slechts enkele opsteekkapsels voor krullend haar. Er zijn een heleboel andere haarsnit stijlen en ideeën voor krullend haar die beschikbaar zijn voor uw stijl en smaak. Voor inspiratie kunt u kijken op trendsettende beroemdheden als Christina Aguilera, Beyonce en Alicia Keys, die zijn bekend om hun sexy krullend opsteekkapsels.

No comments:

Post a Comment