Wednesday, 21 March 2012

INTJ Personality Type

Peter is altijd in een groep, maar zijn geest races in een geheel andere wereld, een wereld vol fantasie. Peter uitdagingen zichzelf te herdefiniëren zijn verbeelding met nieuwe ideeën, mogelijkheden en perspectieven. Hij heeft een geest van zijn eigen en neemt beslissingen voor zichzelf. Hij deinst weg, als je hem noemen, 'de heer Betrouwbaar'. Hoewel een introverte, is zijn zelfvertrouwen gemakkelijk aangezien voor brutaliteit. Hij gelooft in de perfectie. Middelmatige werk heeft geen indruk op hem. Zijn analytische en logische benadering van zijn werk toont zijn professionaliteit en toewijding. Hij verafschuwt een relaxte houding, en vindt het niet erg om u te laten weten. Hij is meedogenloos voor zichzelf en zelfs aan mensen die werken met hem. Zijn marketing vaardigheden zijn uitstekend en hij heeft de attributen gemakkelijk klim op de ladder van het succes. Hij is niet erg goed op de relatie front, maar zoals bepaald dat hij is, hij zou laten geen stenen unturned om het vast te stellen. Dat is hoe Peter is, dat is hoe een INTJ type persoonlijkheid is.
Als je hebt doorlopen persoonlijkheid test en uw bevindingen zijn de volgende; introvert, intuïtief, denken, oordelen, dan bent u een INTJ persoonlijkheid. Onderstaand zijn een aantal persoonlijkheidskenmerken lijst die zijn kenmerken van INTJ persoonlijkheidstypen.
Sceptischer op; domineert, Gericht, innovatief; Strategist, betrouwbaar zijn; intelligent; Net als alle andere type persoonlijkheid, INTJs hebben hun eigen set van positieve en negatieve eigenschappen, die ook kan worden gelezen als hun sterktes en zwaktes. Lees meer over persoonlijkheidskenmerken van mensen.
Sterke punten van
De aura van zelfvertrouwen, dit persoonlijkheidstype geeft, is moeilijk te negeren. ; Giet je hart uit. Zij zijn goede luisteraars, en altijd klaar om de schouder te huilen op zijn. ; Ze zijn betrouwbaar en worden elke man een goede vriend. ; Ze zijn betrouwbaar, dus je kunt er zeker van dat uw geheimen zijn veilig en goed onderhouden. ; Ze hebben een uitstekende marketing-en gespreksvaardigheden die hen helpen om de loopbaan grafiek klim vrij gemakkelijk. ; Ze hebben een hoge graad van bekwaamheid en prestaties voor zichzelf en voor anderen; gebieden van zorg
Ze zijn niet geëvolueerd in het sociale aspect van hun persoonlijkheid en als gevolg daarvan, hebben de neiging om slechte interpersoonlijke vaardigheden hebben; Onbedoeld egocentrisch, kunnen ze ongevoelig zijn voor andermans gevoelens; Wanneer geconfronteerd met hun fouten, ze de neiging om defensief. ; Ze voelen zich ongemakkelijk tijdens het omgaan met emotionele situaties, en probeer om weg te blijven van hen. ; INTJ Persoonlijkheid Type Relaties; Dit type persoonlijkheid gelooft in sterke gepleegd relaties. Ze serieus nemen hun relaties en verbintenissen. Als de vervreemde relatie moet worden gewerkt op, ze zijn de eersten die de verzoening leiden. Als de relatie is buiten alle hoop op heropleving, ze zijn snel te get over it. INTJ persoonlijkheidstypen bewaken hun privacy, en krijg zeer ongemakkelijk wanneer ze geconfronteerd worden met hun emotionele kant. De logische bocht in hun persoonlijkheid maakt ze vaak ongevoelig zijn voor andermans gevoelens. Ze zijn perfectionisten. Deze persoonlijkheidstrek kan soms ontmoedigend in relaties. Hoewel, ze zijn onafhankelijk in hun denken, dit persoonlijkheidstype zijn slecht in het aanvaarden van hun eigen fouten. Lees meer over persoonlijkheid, je eigen zelf.
INTJ Personality Types werkgelegenheid; Sterke analytische vaardigheden en logisch redeneren, laat INTJ persoonlijkheid soorten tot een uiterst complex probleem op te lossen in een handomdraai. Algemeen aangeduid als de 'systeembouwers' van een organisatie, hun standpunten zijn nogal globaal en hebben een breder perspectief. Leidinggevende kwaliteiten zijn inherent aan hen en ze gemakkelijk laten doorgaan als een geboren leider. Ongeacht wat mensen zeggen, ze waarderen hun mening over anderen. Ze zijn niet veel van een teamspeler en werk het beste als ze alleen werken. Heel getalenteerd en intelligent, kunnen ze gemakkelijk kan vastgrijpen complexe problemen om te komen met eenvoudige oplossingen. INTJ persoonlijkheid soorten zijn het meest effectief in een baan die onafhankelijk functioneren bevordert. Hieronder zijn enkele carrière mogelijkheden bij uitstek geschikt voor INTJ persoonlijkheidstypen. Lees meer op de persoonlijkheid test voor carrière.
Business Analist, computer programmeur, advocaat; Rechter, Business Administrator; Doctor, Scientist, professor, Management Consultant, Economist, Mathematican; Beroemde INTJ Enneagram
Thomas Jefferson, generaal Colin Powell, Arnold Schwarzenegger, Calvin Coolidge, Orel Hershiser, Chevy Chase, Augustus Caesar, Jane Austen, Lance Armstrong, Sir Isaac Newton; Stephen Hawking, Hannibal Barca, Edwin Moses, Martina Navratilova, William Bennett J; Aykroyd Dan ; Greg Gumbel; Lees meer over:; Persoonlijkheid Ontwikkeling; Kenmerken van een Controlling Persoonlijkheid; De INTJ persoonlijkheid soorten zijn echte mensen in de wereld van de verbeelding, en ergeren als hun fantasieën niet kan worden omgezet in realiteit. Deze persoonlijkheidskenmerken zijn ingezogen en kan niet worden gewijzigd. Peter is misschien niet de beste in het omgaan met emotionele situaties en hij is de ergste in het beheer van kritiek. Maar de volgende keer dat je hem ontmoet, zeg, hallo tegen hem, omdat hij is wat zijn persoonlijkheid is!

No comments:

Post a Comment