Friday, 2 March 2012

Winter Datum Ideeën

Het is de maand januari! Een maand waarin de dagen koud zijn en de nachten, zelfs kouder (als je toevallig te wonen in het noordelijk halfrond, dat is!). De zachte klap van de koele, kille wind de hele dag lang, de mooie afdaling van de zachte, witte sneeuwvlokken uit de hemel ... de winter geeft echt romantiek een geheel nieuwe gezicht, en een erg mooi een op dat! Dus, hoe u en uw partner van plan om er het beste van? Nou, verderop zijn enkele goede winter datum ideeën om je hersenen te vinken (en je hormonen schoppen!) Lees verder als je wilt weten wat ze zijn!
Romantisch Winter Datum Ideeën
Overal waar je komt, het ziet er hetzelfde - koud en somber, bewolkt en kil. Dus wat doe je dan? Wat zijn uw mogelijke dating locatie opties? Als het een eerste date, waar moet je heen? Mocht u binnen blijven en een plan voor een overdekt datum? Of moet je dapper de kou en het hoofd buiten? Nou, hier zijn een paar ideeën om deze vragen te beantwoorden.
Cacao op de bank; Laten we beginnen met iets leuks en eenvoudig. Als het weer echt slecht en geen van jullie willen een kans neem dan, voor een indoor datum kiezen. Zij kon worden bij haar thuis of de jouwe. Maak een aantal mooie cacao (of een mok dampende chocolademelk!), Een grote kom van karamel popcorn, huur een goede film (mijn persoonlijke aanbevelingen zou worden Music and Lyrics, If Only, Notting Hill), en nestelt zich op de bank onder een warme deken. Eenvoudige, maar romantisch!
Ice Ice Baby, nu als u en uw man of vrouw zijn een avontuurlijk, energiek soort van koppel, dan is dit is voor jou! Hoofd naar de dichtstbijzijnde ijsbaan voor een uur schaatsen. Schaatsen kan een echte leuke date idee (vooral met haar aandeel in de slips, vallen en stoten betrokken!). Denk er eens over. Het zou een schaats van een datum zijn! (Een ander van mijn oorspronkelijke uitdrukkingen).
Druk op de pistes, dit is een geweldige winter datum idee voor alles wat je sportieve jongens en meisjes die het niet erg het nemen van een wasdroger of twee in de sneeuw (zolang het gaat om uw partner het nemen van een wasdroger zo goed!). Nu, als je toevallig in de buurt woont een ski-resort of een skipiste, je tijd aan het lezen niet verspillen door de rest van dit artikel! Pak je ski en uit het hoofd om die hellingen, pronto! (Met je meisje / jongen op sleeptouw, natuurlijk). Sneeuw skiën, sleeën, sneeuwscooters, snowboarden ... zijn er tal van wintersport mogelijkheden voor de twee van u om te verkennen en te genieten. Maar zorg ervoor dat u alle noodzakelijke beschermende kleding te dragen.
Snowball Fight; Nu, de zomer is het moment waarop u en uw datum kan een gala-tijd spelen al die natte 'n' splashy waterballon games, goed, hoe zit het met de winter? Nou, het antwoord ligt in een woord - SNEEUW! Trek je handschoenen aan, das uw schoenveters, het hoofd naar buiten in de achtertuin, krijgen een stapel sneeuw, een sneeuwpop maken en kleed hem in zo creatief een manier zoals je kunt bedenken. Kortom, veel plezier! En behoefte Ik zeg niets over die elkaar raken in een sneeuwballengevecht?
Just Chill Out, Nou, het is koud en kil die er zijn, dus zoals de titel suggereert, gewoon ontspannen en chill out. Iets doen dat de twee van u het gevoel willen doen, dat moment. Blader door oude foto's en beleef de dagen voorbij ... bak heerlijke chocolate chip cookies, samen knuffelen in de open haard, en weg te dromen in de toekomst als je knabbelen op de koekjes (en een beetje meer!) Lees meer over romantische date ideeën en unieke datum ideeën.
In aanvulling op de bovengenoemde datum winter ideeën, hier zijn een paar suggesties:; Maak een uitstapje naar het museum. Het kan een welkome afwisseling van de gebruikelijke winkelcentra, multiplexen en restaurants. Het is grappig hoe vaak het weer (het zon, regen of kou) een rol speelt bij het opstellen ons om deze plekken die anders zouden blijven verbannen naar de staart van onze lijst van 'date locatie opties' of 'plaatsen te gaan op een date ', enz.; Nadat u terug bent van je schaatsen avonturen met vermoeide benen en pijnlijke ruggen, kon je elkaar een mooie, trage, sensuele massage te geven. Een heel prettige manier van opwarming dingen in de winter, denk je niet? ; En als je wilt de temperatuur enkele inkepingen te nemen hoger, ga je gang en een lekkere warme douche te nemen. Samen. ; Nou, lieve lezers, dit waren een paar suggesties over grote winter datum ideeën. Zoals ik al aftekenen, laat ik u met een paar meer creatieve ideeën en dating ideeën voor een leuke date. Hebben een geweldige tijd!

No comments:

Post a Comment