Wednesday, 7 March 2012

Indoor Kruidentuin

Het bezitten van een regelmatige buitentuin is voor mensen die het geluk hebt om voldoende grond voor het planten van bloemen en groenten. Maar wat over die verblijven in drukke stedelijke gebieden, maar verlangen naar verse kruiden in en rond het huis. For een liefhebber van tuinieren, is er geen zorg, ook als u niet genoeg grond voor tuinieren. Ongeacht het seizoen, kunt u handhaven van een gezond binnenklimaat kruidentuin, waarin je kunt groeien geneesmiddelen alsook smaakvolle culinaire kruiden.
Het starten van een Indoor Kruidentuin
Kruiden zijn het makkelijkst te binnen, in vergelijking met bloemen en fruit groeien. Tegenstelling tot andere planten, ze zijn gemakkelijk te onderhouden met matige water, licht en temperatuur. Begin een overdekt kruidentuin is niet zo moeilijk als het klinkt; wat je nodig hebt is de basis kruid tuinieren vaardigheden, in termen van het selecteren van de juiste grootte van recipiënten, installaties zaden of plantjes en het onderhoud van kruiden.
Planning Indoor Herb achtertuin; Planning van een indoor kruid aangelegde tuin out is een uitdagend voor stap, als u wilt verschillende factoren, zoals de hoogte van de planten, verspreid, blootstelling aan zonlicht als drainage problemen te overwegen. Kies een gebied van de ruimte die gedeeltelijke zonlicht voor maximum aantal uren ontvangt. Voor drainage problemen, kunt u drainage laden onder de potten. Lees meer op indoor kruidentuin lay-out.
Het kopen van potten en containers; Het type van de potten is afhankelijk van de kruiden die je van plan bent om te groeien in het overdekte kruidentuin. Bijvoorbeeld, moet de grootte en vorm van het binnenmilieu kruidentuin pot zodanig zijn dat het de kruiden ondersteunt, zelfs wanneer ze volwassen geworden. Ook voor het kweken van kruiden in potten, is de diepte bepaald op basis van het wortelstelsel van de kruiden. Maar zijn grote en diepe potten het best geschikt voor alle soorten kruiden. Lees meer over container tuinieren.
De voorbereiding van potgrond; Voor het maken van potgrond, is het het beste om te gebruiken organische compost en regelmatig tuingrond die vrij zijn van schadelijke meststoffen en pesticiden. Of anders, kunt u koopt kant en klare potgrond bij uw lokale bloemist. Vul de containers met potgrond tot de nek, ten minste 3 cm onder de rand. Dit zal u helpen in gemakkelijke drenken en het behoud van de kruiden.
Kiezen van de juiste kruiden; Dit is het meest lastige deel van de groeiende een indoor kruidentuin. Sommige van de kruiden die het best groeien in indoor teeltomstandigheden zijn tijm, salie, basilicum, munt, rozemarijn, ui en knoflook. Aangezien deze kruiden hebben verschillende gewoonten groeien, je kunt ze dienovereenkomstig te regelen, zoals tijm is een klimplant, salie is lang en basilicum is dichtbegroeid. Lees meer over de beste kruiden om binnen te groeien.
Kopen kruidenzaden; Terwijl het selecteren indoor kruidentuin zaden of plantjes, altijd voor zorgen dat u kiest voor de ziekten en plagen resistente variëteiten. Dit is omdat je de kruiden binnenshuis, waar de planten worden blootgesteld aan onvoldoende teeltomstandigheden planten. In een dergelijke groeiende omgeving, de kruiden zijn zwak en kwetsbaar zijn voor plagen en ziekten plagen.
Plantgoed Kruiden Indoors; planten kruiden in containers voor een overdekte tuin is dezelfde als die voor reguliere moestuinen. Zaaien spaarzaam en bedek met potgrond. Regelmatig water of houd de grond vochtig, totdat de kruiden ontkiemen. Als je groeiende plantjes, maak een gat, wat grootte en diepte overeenkomt met de kluit. Voor beginnende tuiniers, moet men rekening advies over kruiden planten tips. Lees meer op indoor tuinieren.
Behoud van Indoor Kruiden; Bijna alle kruiden presteren goed in indirect zonlicht en een matige watergift. Toch kan je de pot kruiden in patio's en vensterbanken voor een betere ontwikkeling van de bladeren. Vergeet niet te controleren op groei van onkruid (indien aanwezig), die zaden kunnen al aanwezig in de potgrond. Water licht, wanneer de bovenste bodemlaag droog is. Lees meer over onkruidbestrijding.
Tijdige oogsten van kruiden; Na zijn rigoureuze inspanningen op de aanplant en het onderhoud van overdekte kruiden, een tijd zal spoedig komen wanneer de kruiden volwassen en moet oogsten. Voor culinaire kruiden zoals knoflook en ui, een makkelijke manier is om te oogsten bladeren die gelig beurt in de tips. U kunt voorzichtig plukken de volwassen bladeren van het onderste gedeelte, zonder ontwortelen het kruid.
Je mag graag meer over weten:; Tips voor het kweken van kruiden binnenshuis; Culinaire Kruidentuin, dit is hoe je kunt beginnen en handhaven van een gezond binnenklimaat kruidentuin. In het geval, vind je het idee stoer of uitdagend, je kunt altijd koopt een overdekt kruidentuin kit. Als per uw keuze ten aanzien van het kruid rassen, hetzij culinaire of medicinale kun je myriaden van indoor kruidentuin kits in de kwekerij en planten op te slaan.

No comments:

Post a Comment