Monday, 12 March 2012

Lichaamspakkingen voor Weight Loss

Lichaamspakkingen voor gewichtsverlies is een van de zeer populaire cosmetische procedures die voor de effectiviteit en de veiligheid bekend in het verliezen van gewicht op een gezonde manier. Lichaamspakkingen in gebruik waren, zelfs tijdens de oudheid voor andere doeleinden dan het gewichtsverlies. De efficiëntie in gewichtsverlies werd ontdekt een paar jaar geleden en is nooit gebruikt omdat op inches verliezen. Er zijn twee verschillende soorten lichaamspakkingen te verliezen inches en beide werken op verschillende manieren om gewicht te verliezen te bieden. Lichaamspakkingen voor gewichtsverlies kunnen ook worden bereid en toegepast thuis met behulp van body wraps thuis kits die verkrijgbaar zijn in de markt. Hier is wat meer informatie over body wraps voor gewichtsverlies.
Lichaamspakkingen: werken ze?
De effectiviteit van de lichaamspakking zal afhangen van de aard van de lichaamspakking die u kiest. Zoals eerder vermeld, zijn er twee verschillende soorten body wraps, body wraps gewichtsverlies en verlies van water lichaamspakkingen. Gewichtsverlies body wraps werk door te helpen het lymfestelsel om het lichaam te ontgiften door een proces dat bekend staat als lymfedrainage. Deze methode van natuurlijke ontgifting helpt het lichaam om duim en resulteert in een natuurlijke gewichtsverlies te verliezen. Dit type van gewichtsverlies is permanent en gezond. Waterverlies body wraps werken door onttrekking van water uit het lichaam en dit verlies in gewicht is weer eens het water wordt vervangen in het lichaam. Dit type wegen verlies is tijdelijk van aard en is geschikt als een snelle, nood gewichtsverlies is vereist. Lees meer over body wraps: werken ze.
Hoe maak je een Weight Loss Body Wrap Zorg?
Het maken van een gewichtsverlies lichaamspakking thuis is gemakkelijk en het kan worden gedaan met behulp van een paar eenvoudige kruidenbestanddelen. Tijdens het maken van lichaamspakkingen thuis, moet u gebruik maken van ingrediënten die bij jou past huidtype en dat de mogelijkheid om uw huid te verzachten hebben. Hier zijn twee lichaamspakking recepten die u kunt bereiden thuis.
Clay Body Wrap Recept
Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie; ¼ kopje zeezout; ½ kopje poeder kruiden, 1 kopje klei, 2 kopjes water
Methode; Verwarm het water, aan toe te voegen het zout en meng goed tot het volledig opgelost is. Verwijder vervolgens het water van het vuur en voeg er de kruiden, olijfolie en klei. Meng alle ingrediënten goed in een fijne pasta. Laat dit mengsel afkoelen voordat u deze kunt gebruiken.
Essential Oil Body Wrap Recept
Ingrediënten; ¼ kopje zeezout; ½ kopje poeder kruiden, 1 kopje klei; 2 kopjes water, 1 theelepel elk van lavendelolie, kamille olie en rozemarijn olie.
Methode; Verwarm het water, aan toe te voegen het zout en de mis goed totdat het volledig opgelost is. Verwijder vervolgens het water van het vuur en voeg het de kruiden en klei. Meng in een mooi mengsel en voeg dan de etherische oliën aan. Meng opnieuw en laat hem afkoelen voor gebruik.
Hoe gebruik je Body Wraps voor gewichtsverlies?
Er is de procedure moet worden gevolgd om het lichaam te gebruiken wraps thuis, zodat de gewenste resultaten worden verkregen. Allereerst moet je jezelf hydrateren door het drinken van minstens drie glazen water voordat u de lichaamspakking. Dan kunt u in een warm bad waarmee de poriën in het lichaam open te stellen en helpt de wrap genieten beter in de huid. Ook exfoliëren van de huid tijdens het baden. Dan duik het plastic of rubber wrap in de wrap-oplossing en zorgvuldig toe te passen op het gebied waar inch verlies is vereist. Laat het blijven een uurtje of zo en verwijder vervolgens de wrap en afwassen de oplossing.
Ja, dit was alles over body wraps voor gewichtsverlies. Voor de beste gewenste resultaat, gebruik dan altijd een gewichtsverlies lichaamspakking in plaats van een verlies van water lichaamspakking. Zorg er ook voor dat u de juiste procedure voor het verkrijgen van maximale gewichtsverlies door middel van lichaamspakkingen volgen.

No comments:

Post a Comment