Saturday, 10 March 2012

Ice Breaker Vragen

Heb je gehoord van een term 'doodse stiltes'? Nee Dat komt omdat ik gewoon de term. Anyway, dit zijn stiltes die echt kan doden een goede schattig voldoen. Voor ieder van jullie die niet weten wat een schattig voldoen is, laat het me uitleggen. Een schattig is aan een bepaalde situatie dat de leidende man en de leading lady in elk verhaal, paden kruisen elkaar en voortaan lopen dezelfde weg brengt. Zo, nu je kunt je voorstellen hoe vreselijk deze 'doodse stiltes' in een schattig voldoen. Voor de toepassing van het helpen van de protagonisten, ik ben gekomen met een aantal fantastische ijsbreker vragen. Gewoon om de bal aan het rollen te krijgen. Laten we het begonnen.
Over Ice Breaker vragen; Net voor uw informatie, moet u weten dat de introductie niet echt beschouwd als ijsbreker activiteiten. Nee, meneer! Ze zijn verplicht beleefdheden. Ijsbreker vragen die normaal gesproken voor de stilte na de inleidingen. Ja, het tijdstip waarop u op zoek bent naar elkaar voor korte overspanningen en lacht wanneer je naar elkaar kijken op hetzelfde moment. Ik denk, je bent nu duidelijk over wanneer deze vragen zijn nodig. Nu dat wordt behandeld. Laten we beginnen met het belangrijkste doel van dit artikel.
Ice Breaker Vragen: Kennismaken met Cute; Er zijn vele soorten van ijsbreker vragen. Dit eerste type is voor de eerste aanval van doodse stiltes tussen twee mensen. Dat komt omdat, deze vragen kan niet echt worden gevraagd op andere momenten. Ze zijn een soort conversatie starters. "Wouw! Je hebt een interessante naam, wat betekent het? ; Dus, hoe weet je (de persoon die je): deze vraag alleen als er iemand is die, zoals geïntroduceerd u, of als u aan op het feestje van een gemeenschappelijke vriend of iets dergelijks?. ; Dus kom je hier vaak: Als je in elkaar op een plaats?. ; Dus, heeft hoe je dag geweest? ; Wat doe je: Just another informatieve vraag?. ; Ice Breaker Vragen: Dating, nu krijgen we tot enkele ijsbreker vragen voor dating. Ja, dit zijn vragen die zijn geweldig om te gebruiken op een eerste date om de stilte te snijden, evenals krijgen elkaar te leren kennen. Ze zijn leuk, laten we eens kijken ze uit. ; Als een film wordt gemaakt van je leven en je kon de acteur / actrice om u te spelen, wie zou je kiezen en waarom kiezen? ; Als je zou kunnen onzichtbaar worden voor een dag, wat zou je dan doen? ; Wat beviel u het beste over je woonplaats? ; Waar zie je jezelf over tien jaar? ; Wat is het beste dessert dat je ooit hebt gehad? ; Waar is je bloedlijn oorspronkelijk uit? ; Als je elke superheld te worden en hebben superkrachten, welke zou je willen hebben en waarom? ; Wat is het vreemdste dat je ooit hebt gegeten? ; Wat is de ideale droombaan voor jou? ; Kies een woord dat het beste beschrijft uw leven tot op dit moment? Hoezo? , Ik ben mij ervan bewust dat er veel meer dingen kunnen worden besproken op een datum. Maar vergeet niet, dit zijn ijsbreker vragen voor koppels. Ze worden gebruikt als dat nodig is. Lees meer over ijsbrekers voor middelbare scholieren.
Ice Breaker Vragen: Groepen; Nu komt naar ijsbreker vragen voor kleine groepen. Deze kunnen gebruikt worden in partijen of kampen. Ze zijn grappig, en veel plezier. Laten we beginnen. ; Op basis van eerste indrukken, welke persoon in de groep zou je 'elimineren' en waarom? ; Vertel de groep een ding over jou dat niemand van ons weet. ; Als je blind voor de rest van je leven ... wat zou je missen zien het meest? ; Vertel de groep een pijnlijke zaak over jezelf. ; Heb je een moedervlek? Waar? Wat ziet het eruit? ; Geef een nick-naam (op basis van de persoonlijkheid vertoningen) aan elke persoon in de groep. ; Wat is het gekste wat je ooit hebt gedaan? ; Als je een kamergenoot uit de groep, wie zou dat zijn kiezen? Hoezo? ; Wilt u liever gestrand op het strand met iemand die je haat, of alle door u zelf? ; Als je kon een kruiderij ontheven van je navel, wat zou het zijn? Hoezo? ; Zolang alle in de groep houden aan respect voor elkaar, al deze vragen kan een grote hulp van gesprek en plezier maken! U kunt ook een kijkje nemen op deze ijsbrekers voor vergaderingen.
Ice Breaker Vragen: Kids; Helaas! een aantal ijsbrekers voor kinderen. Hoewel, ik kan me niet herinneren de laatste keer zag ik kinderen van moeten nemen, laten we toch beginnen. ; Wat is je favoriete ijssmaak, als je wilde gooien op iemand? ; Wat wil je later worden als je groot bent? ; Wie is je beste vriend? Hoezo? ; Heeft u geprobeerd skateboarden? Heb je het leuk? ; Hou je van de bergen, of op het strand? ; Nou, niet veel in deze criteria. Weet je waarom? Want, kinderen, hoeft niet ijsbreker vragen. Zij kunnen een gesprek eeuwig, als hun ouders laten blijven erop dat lang! Check deze echt geweldig en grappig ijsbreker vragen.
Wow, heeft het schrijven van dit artikel is leuk geweest. Veel van deze ijsbreker vragen zijn van mij, en velen hebben geïnspireerd (gekopieerd) van anderen. Daarom zal ik niet nemen krediet voor elk van hen. Anyways, ik hoop dat het uw doel gediend. Dit is waar ik aftekenen! Al het beste met die doodse stiltes!

No comments:

Post a Comment