Thursday, 29 March 2012

Hoe kan ik een schutting bouwen

Wilt u misschien uw buurman de hond uit van uw woning te behouden of wilt u misschien de heersende winden dat de planten in uw tuin te vernietigen blokkeren. U kunt ook denken aan het geven van een persoonlijke touch aan uw landschap te ontwerpen. Wat de noodzaak is, het bouwen van een hek is van primair belang is voor u, op dit moment. Als het niet het geval was, dan zou je niet hebben het lezen van deze pagina, over hoe je een hek te bouwen. Hoewel, je kunt komen met verschillende hek ontwerp ideeën, afhankelijk van uw behoefte, moet je keuze afhangen van de sterkte van het hek. Hier zijn enkele tips en suggesties over hoe je een hek dat kan voldoen aan uw verwachtingen te bouwen.
Lees meer over:; Fence modellen, zoals: Hoe een houten hek; Hoe op te zetten een hek; houten omheining Styles; Tips over hoe om een ​​hek te bouwen
Kennen de regels; Voordat u begint met het ontwerpen en plannen van een hek, contact op met uw gemeente voor de regels met betrekking tot bouwhekken. Als je eenmaal weet over het hek plaatsing, het type en ontwerp je mag maken, planning en het ontwerpen van een te beginnen.
Vriendelijke buurman gesprekken; Probeer de afrastering te houden binnen uw eigendom. Als u niet zeker bent, spreek dan met je buurman. Later, wil je hem naar beneden te brengen het hek omdat je ingebroken in zijn grondgebied. Je buurman zou ook interesse tonen in het bouwen van een hek rond zijn eigendom lijn die uw totale kosten kunnen verlagen.
Palen; Zodra u uw woning afgebakende lijn van je buurman, markeer de afrastering. Dit zou ook de berekening van de materialen die u nodig zou hebben voor het hek. De ruggengraat van elk hek is het hek post. De berichten zijn meestal gemaakt van rode gom of behandeld grenen. Het hek moet in staat zijn om de sterke winden te weerstaan ​​en het gewicht van uw afrastering te steunen. De vuistregel is om te graven op uw afrastering plaatsen diep genoeg zodat een derde van de post onder de grond.
Beginnen te graven, je moet eerst de paalgaten. Zorg ervoor dat de paalgaten zijn 2,5 meter van elkaar voor een goede ondersteuning van het hek. De gaten moeten worden 80cm diep om de post sterk te houden.
Zet de berichten; Voordat u de berichten in de gaten, start de voorbereiding van de concrete nodig zijn om de post te stellen. Op 1 deel cement, meng 2 delen zand en 3 delen grind. Dikker te maken door toevoeging van water. Vul de gaten 15 cm diep met dit mengsel. Plaats de paal en begint te vullen en aanstampen hard tot hij waterpas staat en stevig. Geef evenveel aandacht aan het hek hoeken. De hoeken zullen bepalen hoe veel spanning op uw afrastering kan dragen. Gebruik maken van grotere of langer posten voor de hoeken en stel een beetje dieper dan de normale berichten. Lees meer over metalen hek paneel en berichten.
Bevestig de rails; Nu dat u de berichten vastgesteld, is het tijd om de rails doorheen. U kunt gebruik maken van rails gemaakt van hardhout of behandeld grenen. De onderrail moet 15 cm boven het maaiveld te worden. De bovenrail moet ten minste 7,5 cm van de bovenkant van de hoogte van de post, en het midden van het spoor moet worden uitgevoerd tussen hen. Spijker de rails aan de palen.
Beëindig de Fence; Bevestig het hek planken aan de rails met behulp van 75x3.75 mm gegalvaniseerde kogel het hoofd nagels of beter nog, het gebruik van een compressor schiethamer om uw werk gemakkelijker te maken. Gebruik een spacer tussen de planken hek voor het nagelen hen. Dit zal ervoor zorgen dat het hek planken gelijk verdeeld zijn uit. Installeer kapjes aan de open-end van de post te beschermen. Dit zou uw afrastering geven een afgewerkte look. Als uw behoefte aan een hek is basic, bent u bijna klaar met het hek. Om het aantrekkelijker te maken en prive kunt u toppings toevoegen en aftopping aan uw hek.
Lees meer over:; Chain Link Fence Installatie; installeren van een Split Rail Fence; Privacy omheiningen; Nu heb je de basisprincipes van hoe je een hek te bouwen greep, je kan vrij veel te doen op uw eigen. Maar als u onder degenen, die graag om achterover te leunen en het toezicht op, vraag dan een lokale professionele om u te helpen met uw afrastering. Zorg ervoor dat de professional is in staat om uw idee van een perfecte hek te vertalen in een praktische realiteit!

No comments:

Post a Comment