Wednesday, 28 March 2012

Tree Braids Kapsels

Vandaag, vrouwen op zoek naar kapsels die zijn chique, veelzijdig en vooral, weinig onderhoud. Vlecht kapsels aan al deze criteria. Traditioneel werd beschouwd als een zwarte vlechten kapsels alleen gedaan door de Afrikaans-Amerikaanse vrouwen omdat het de gemakkelijkste manier om hun haar textuur te behouden. Nu echter, met de vele vlecht kapsels die beschikbaar zijn, is het meer een fashion statement. Boom gevlochten kapsels zijn een van de snelst groeiende kapsel trends die oppikt. Ja, wat zijn boom vlechten kapsels? Ook bekend als onzichtbare vlechten of een boom vlecht weven, het is een methode die het mogelijk maakt een individu vlechten en losse stukken van haar weave in vlechten die worden gebruikt in het haar om volume en lengte toe te voegen in het haar.
Boom Braid Kapsels
De reden dat ze worden genoemd boom vlechten is dat het einde van de vlecht dat het einde van het natuurlijke haar en de uitbreiding scheidt een beetje als een boomstam lijkt. Aangezien dit een ingewikkelde procedure, is het zeer waarschijnlijk dat u ofwel een stylist nodig hebben of op zijn minst iemand om u te helpen. Het algemeen, boom vlechten niet langer dan drie tot vier uur in beslag.
Net als andere gevlochten stijlen, een voordeel van het hebben van bomen vlechten kapsels is dat de natuurlijke haren eronder is beschermd tegen chemische behandelingen. Voor deze stijl, is het natuurlijke haar eigenlijk cornrowed op de hoofdhuid, terwijl het kunsthaar is gevlochten in elke rij, en links te hangen los. Ook is het algemeen beschouwd als minder pijnlijk dan gewone cornrow ontwerpen, omdat elke rij is zo klein. Bovendien, als de natuurlijke haar groeit, blijft het semi-verborgen onder de kunstmatige lokken. Dit is een redder in nood voor mensen tussen de salon tijden. Dus, het dragen van hen langer dan een maand is geen probleem. Boom vlecht stijlen zijn zeer populair geworden onder de werkende vrouwen, omdat ze vereisen heel weinig onderhoud buiten hidratatie. Dus, laten we nu zien hoe tot boom vlecht je haar. Lees meer over zwarte haren vlecht stijlen.
How To Tree Braid Hair
Hoewel vlechten zijn over het algemeen gedragen door mannen en vrouwen beide, boom vlechten kapsels wint aan populariteit als gevlochten kapsels voor meisjes. Het werk in de afdelingen niet groter dan een halve inch. Gebruik eendenbek haar clips nog onderdelen te maken en om haar te houden uit de weg dat je niet bent momenteel vlechten. Vouw een klein deel van haar uitbreiding in de helft en verdeel het in drie delen zelfs. De verlenging dient te worden toegepast op uw parted haar afdeling, die moet worden verdeeld in drie gelijke delen ook. Vlecht je haar en de uitbreiding haar samen voor een halve inch. Beginnen te werken in een kader van vlechten beweging. Neem een ​​paar onderdelen van de extensions en plaats het in de clip aan te houden, uit de weg als je verder vlechten. Op de gewenste lengte vlecht, houd het middelste deel van haar uit. Gebruik twee vingers om de rechter-en linkerhand delen van de vlecht te trekken in een knoop, waardoor het middelste gedeelte te vallen door. Versterking van deze knoop door koppelverkoop de haren in een tweede knoop. Maak het zo strak mogelijk, zodat hij. Breng de strengen die eerder werden geplaatst naar beneden in de clip in combinatie met de gevlochten extensie. Herhaal deze stappen in het hele hoofd tot boom vlechten te maken.
Lees meer over:; haarvlechtkunst Technieken, zoals: Hoe Braid Hair; haarvlechtkunst Voorschriften; Voor een meer natuurlijke look en meer realistische bewegingen, is het best om te doen in plaats boom vlechten van mensenhaar van de boom vlechten van synthetisch haar. Ook zal met behulp van boom vlechten van natuurlijk haar geeft je het voordeel van de mogelijkheid om warmte-styling en chemische behandelingen te kunnen weerstaan. Je kunt dat niet met synthetische boom gevlochten weven. Boom vlechten kapsels kan enige tijd duren te zetten in, en wat geduld, maar eens de vlecht bevat de extensions met uw eigen haar, je kunt wassen en drogen je haar zoals u gewend bent, en ga voor nieuwe boom vlechten elke keer in een tijdje. Boom vlechten kapsels hebben een voordeel ten opzichte van haar weeft, in zoverre dat zij de neiging om meer grip te hebben en kan niet worden gezien door de meeste mensen.

No comments:

Post a Comment