Friday, 9 March 2012

Franse vlecht Instructies

Franse vlechten zijn een soort van haar vlechten die er ingewikkeld om te proberen op je haar. Maar in werkelijkheid, de Franse vlechten zijn zeer eenvoudig te vlecht op je eigen. Met een beetje geduld en oefening, kun je leren om Franse vlecht je eigen haar. De Franse vlecht kapsels zijn leven spaarders wanneer je een bad hair day hebben en als je de Franse vlechten stap voor stap instructies, kunt u er klaar voor zijn in een paar minuten.
Franse Vlechten Instructies
Franse vlechten instructies zijn zeer gemakkelijk te volgen, als u de volgende tips in het achterhoofd. Moet je ze zorgvuldig te lezen van begin tot eind zonder een witregel een deel. Voordat u begint met uw Franse vlecht instructies, is het verstandig om te ontspannen en te gaan zitten, want het zal enige tijd duren voor u om onder de knie. U moet de vlechten strak tegen je hoofd te trekken, zoals losse vlechten zal leiden tot haren vliegen over het geven van u een onverzorgde, rommelige look. Laten we nu eens beginnen met de Franse vlecht instellingen, om u te helpen leren hoe te Franse vlecht je eigen haar.
Hoe de Franse Braid uw eigen haar? ; U moet eerst kam je haar te maken knoop en klitvrij. Vervolgens Verdeel het haar in drie kleine secties van de kruin van het hoofd. ; Elke sectie moet worden gekamd, die de rechterhand sectie in de linker en middelste gedeelte tussen duim en een andere vinger van beide handen en het linker gedeelte in de linker hand. ; Nu steekt de rechterhand gedeelte over het middelste gedeelte en dan de linker sectie over het middelste gedeelte. Vergeet niet om je haar glad naar beneden als je verder gaan. (De rechterkolommen wordt nu het middelste gedeelte na de kruising over en zo verder.) ; Zorg ervoor dat u trek de vlechten strak als losse vakken zal snel komen ongedaan gemaakt. ; Nu voordat je verder gaat verder, verzamelen wat extra haren van de rechterkant van je hoofd en kruis dit gedeelte naar het midden gedeelte van je vlecht. ; Na een of twee vlechten, verzamel een aantal aanvullende haar vanaf de linkerkant van je hoofd en voeg deze toe aan de linker sectie. Steek het linker gedeelte met het middelste gedeelte. ; Blijf het herhalen van de bovenstaande stappen tot je verzamelt alle extra haarlokken tot de nek van je hoofd. U kunt het plaatje compleet door normaal vlechten links over haar onder de nek. ; Zodra u bij het einde van je vlecht, veilige het haar met een strakke haarband. ; U kunt uw Franse vlecht zelfs accessoires met enkele schitterende haar accessoires zoals haarspelden en versieringen. ; Dit waren enkele Franse vlecht instructies om Franse vlecht je eigen haar. U kunt zelfs proberen Franse vlecht instructies om Franse vlecht het haar van je dochter, zus of zelfs een vriend. Volg de eenvoudige Franse vlecht onderstaande instructies gegeven hoe te Franse vlecht haar.
Hoe de Franse Braid Hair voor iemand anders? ; De Franse vlecht instructies bij het kammen anderen haar is min of meer dezelfde als die wanneer u uw eigen haar Franse vlecht. ; Vraag de persoon om te gaan zitten en iets temperen het haar. Nu kam door het haar om alle knopen en klitten te verwijderen in de haren. ; Neem een ​​klein deel van het haar van de voorkant centrum en trek deze naar achteren. Aparte het gedeelte in drie delen en juiste sectie houdt in je rechterhand, de linker in je linkerhand en het middelste gedeelte tussen de duim en wijsvinger van beide handen je vertrouwd mee bent. ; Nu steekt de rechterhand gedeelte over het middelste gedeelte en dan de linker sectie over het middelste gedeelte. (De rechterkolommen wordt nu het middelste gedeelte na de kruising over en zo verder.) ; Dan na een of twee vlechten op een vergelijkbare manier, verzamel een aantal aanvullende haarplukken van elke kant schuif je verder naar beneden. Zorg ervoor dat u te verzamelen gelijk aantal strengen van beide kanten of de Franse vlecht eruit zal zien scheef. ; Zorg ervoor dat u trek de haarlokken stevig, maar niet te strak dat de persoon pijn voelt. Als de vlechten te los, raken ze al snel ongedaan gemaakt. ; Na het bereiken van het einde van de haarlijn in de nek, blijven de haren vlecht, zoals je normaal zou doen. Als je eenmaal aan het einde van het haar, zet de Franse vlecht met een haarband. ; Dit waren een paar eenvoudige Franse vlechten stap voor stap instructies die u zullen helpen te proberen Franse vlecht je eigen haar of iemand anders haar. Dit is een heel simpele vlechten stijl die ziet er netjes en aantrekkelijk. Ik hoop dat dit artikel heeft je inzicht in de Franse vlecht instructies en hun nut bewezen om het te proberen op je eigen.

No comments:

Post a Comment